שרשור בוקר
יום ד' 31/8

adiyon2

New member
היא כבר אמרה איך היא מרגישה

שקרן הולכת עם הלב שלה עד הסוף.

CRAZYxNUTS

New member
ככה אמא שלה אמרה?../images/Emo2.gifכלומר הלב כל יום הולך

לגבר אחר וזה בסדר? וואי ואאי איפה החינוך איפה הכבוד

adiyon2

New member
היה איזה קישור לתגובה של אמא של קרן באחד האתר

ים. אולי מישהו יודע לאתר את זה ויצרף לכאן

דקל69

New member
הנה הכתבה המדוברת וההתייחסות של אמא של קרן

לגביי המצב בין איתן וקרן. http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1852694 ואגב, סביר להניח שבתור אמא הייתי מגיבה וחושבת בדיוק כמו אמה של קרן והייתי מדברת ומתבטאת כמוה. מה שמפליא אותי זה העיתוי, במשך שבועיים גם קרן וגם אמה שתקו לנוכח ההשפלה של דפוק וזרוק שביצע איתן לקרן (למרות שהיא ילדה גדולה ודי חיפשה את הסיטואציה למצב, היא בכל זאת לא אשמה ביחס הלא נאות וההתעלמות הילדותית ולא בוגרת מצידו לאחר מכן). מוזר שרק ברגע שגב נכנס ואיתו משוואה לזוגיות אחרת שזוכה במליון שתיהן התעוררו וטרחו להתלונן על הענין. קרן חיכתה יומיים ולא עטה על גב, בינתיים טרחה לעשות שיחת הבהרה עם איתן שכבר היה ברור לה שהוא לא מעוניין בה אלא בדניאל וגם האמא החרישה עד אז ולא טרחה להשמיע מילים כנגד איתן. רק ברגע שגב נכנס ועימו האופציה למליון שתי הנשים התעוררו גם יחד לפנות כנגד איתן ולהראות מציאות של הליכה של קרן לגב כהתאוששות מפגיעה בלב ובאגו. מעננין אם הראיון היה מתקיים ואותן מילים היו מושמעות אילולא גב היה נכנס. הנשים האלה מומחית בעיתוי ותמיד מחכות לשעת כושר כלשהוא.

adiyon2

New member
אני אל הייתי מגיבה בכלל

למה היא צריכה ללכת ולהצדיק או להצטדק על מה שהבת שלה עשתה? היא ישות עצמאית ובגירה. זה פאתטי בעיני.

דקל69

New member
מכיון שהיא ניסתה להצדיק את הבת שלה ובעיקר

בכדי שלא ילעגו, ישפטו או יעקמו אף לגביי העניין שבתוך מספר ימים מאהבה ורדיפה אחרי איתן היא בקלות עברה למצב של התעניינות בגב. לכן יותר קל להאשים את איתן בלבד על ההתנהגות שלו ולטעון שבעקבות שבירת הלב של קרן היא מחפשת\ניחומים וחיזוקים שמצאה אצל גב ואם יהיה קשר ביניהם הוא התפתח בגלל חברות ותמיכה ולא בגלל שהבת שלה ש|XXXה שקופצת מגבר לגבר בגלל המליון ובשביל להראות שהיא שווה וגברים מתים עליה. אני באמת לא מקבלת את ההתנהגות של איתן שהתעלם מימנה טוטאלית במקום להיות גבר ולהגיד לה שזה מתאים או אפילו לדבר איתה בכללי בשביל ההרגשה אך ניצול המצב לתרוצם ולקידומם הוא בזוי. ואי אפשר לשפוט את אמא של קרן, בכל זאת הבת שלה במצב פגיע וזה כואב לה לראות, רק מוזר שהתגובה הגיעה רק עם כניסתו של גב לוילה ואיתה האופציה לזוגיות חדשה של הבת.

דקל69

New member
../images/Emo46.gifחוצפן - פעם הבאה תתאם איתי קודם, עד

שהוספתי מילות הבהרה לגבי דעתי על הכתבה כבר הקדמת אותי. אנחנו לא מתואמים

אולי נעשה שרשור במי היינו בוחרים וננמק?

אני הייתי בוחרת ב,,,,,,,,,,, אורטל,, כי ויתרה פעם אחת לאתי ועכשיו יש הזדמנות שתצא למפגש. דניאל,,דניאל היחידה שלא יצאה מהוילה לדייט ודניאל לא נבחרה גם ביום הולדת שלה להיות בדייט עם איתן בסוויטה. אתי,, רק בגלל שיש בעיית בריאות עם אמא שלה ומביאים לה אותה מטבריה. לא הייתי בוחרת בקרן, היא יצאה כבר לדייט עם איתן והיתה עם איתן בדייט מפנק בסוויטת החלומות. ליהי?לא מקבלת את ההתמסכנות והתרוץ שאמא החברה הכי טובה שלי,, זו לא סיבה,, ובטח לא הבכי ההיסטרי שזה הטריגר שלה לנסות לקבל כל דבר. בכלל אני סבורה שלא תמיד השלישיה אתי,קרן,ליהי חייבות לקבל הכל והן חושבות שהן הכי ראויות.

adiyon2

New member
אני מניחה שהייתי בוחרת כמוך

אורטל - מגיע לה, זכתה במשימת האמת והשקר, זכתה וויתרה, היא לבד, אני חושבת שזה יתן לה כח. דניאל - כי היא באמת לא זוכה בכלום (גם בשביל להשיג את הרווק היא עובדת קשה). אתי - כי פשוט אין מישהי אחרת שמגיעה לה יותר. היא ברירת מחדל. לגבי קרן וליהיא, בשל הרוע לא מגיע להן. הן צריכות לשלם על המעשים שהן עשו. באותה מידה גם לאתי לא מגיע.

רגע רק רגע

Active member
שיעשו הגרלה ושיגמרו ת'סיפור.

מה שכן... זה שוב מוציא את הפנימיות של כל הבנות ומציג מי הן באמת.

webguy

New member
בוחר למי שאין תמיכה נפשית בבית מחבר ..!!!

אז להיאי ודניאל יש ..!! אז מי שנשאר חוץ מהן מהוותיקות

למעלה