עלה על דעתי במה זה יכול להיות כרוך
ל לונדרון New member 26/8/11 #185 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עלה על דעתי במה זה יכול להיות כרוך
ק קייזר סוזי New member 26/8/11 #188 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שיהיה. גם אם אנשים יתנסחו יפה, היא לא תענה על השאלות הקשות שיציבו בפניה. וגם אם נשקיע בהודעה מלאה בדעה שלנו עליה, היא תמחק. אז אין טעם.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שיהיה. גם אם אנשים יתנסחו יפה, היא לא תענה על השאלות הקשות שיציבו בפניה. וגם אם נשקיע בהודעה מלאה בדעה שלנו עליה, היא תמחק. אז אין טעם.
ק קשקשה9 New member 26/8/11 #189 ../images/Emo6.gifנראה לי שהפעם המנהלים יעלימו עין ../images/Emo98.gif
ק קייזר סוזי New member 26/8/11 #175 אי אפשר לפוצץ במכות הדרך הכי טובה זה לצעוק מידע בצורה תמציתית וטובה.
ס סיטואציה הזויה New member 26/8/11 #165 ענבר סוף סוף אמרה משהו לעניין היא אמרה שאין לה בגדים ושהיא ניראת כמו רפתנית...חחחח אם רק היתה יודעת שככה מכנים אותה גם בפורום לפעמים....
ענבר סוף סוף אמרה משהו לעניין היא אמרה שאין לה בגדים ושהיא ניראת כמו רפתנית...חחחח אם רק היתה יודעת שככה מכנים אותה גם בפורום לפעמים....
ל לונדרון New member 26/8/11 #173 הודיעו לה שזה בטיפול השבוע והיא גיחחה, אולי הם מחכים לראות אם אני לא אהיה כאן....
P poseidon111 Active member 26/8/11 #183 רק אותי דוחה הדרך שלה לטפל בבית השחי? זה מזכיר לי קוף שפולה את הפרעושים.
B billc New member 26/8/11 #184 צריך לומר את האמת, מור חברמנית אולי היא מדברת יותר מידי, אולי היא מדבר קצת שטויות, אבל היא באמת קולית
צריך לומר את האמת, מור חברמנית אולי היא מדברת יותר מידי, אולי היא מדבר קצת שטויות, אבל היא באמת קולית