שרשור בין ערביים

izmeral1

New member
אז כך לרגע כאב לי היום. קצת על ענבר=

:על החיים שהיא מנהלת. והאמת. האדם הכי חלש באנשות זו היא? או משהו לא מסטדר לי בכלל. מספרת על הגברים שלה? לפני על כאבה. באמת כאב לי עליה. אבל בום קיבלתי.כאשר היא מספרת על שני גברים ביחד ברומן משלוש. אחד מתחת לבית שלה מגורר. . והיא מספרת שלא מצליחה לברוח מהסיפור. ולא רוצים לשמוע ממנה עוד כך מתהל שם נדגה המשחק. אולי באמת מסכנה בקטע של הגברים. אמת קשה לצאת עם שניים. משחקים בה טוב כמו בובה על חוט? אבל כך היא בחורת אם החיים שלה. לא אבים בחיים שלי. איך אפשר לצאת עם שני גברים ביחד. ולבדיחה. נגיד ואני עם אלי שלי. ובקוםלקרוא לו אלי אני קוראת לו משהההההההההההההההההה. פחחחחחחח ונפלתי כך. הזוי בזוי. לעשותת זאת. מה שאני רואה אצל ענבר. היא יודעת על כולם ואף אחד לא קורא אותה נכון שם?
ערב טוב

מאמי, לרחם עליה אולי מרוב שהיא דוחה ועלובה

דפדפי ממש כמה הודעות מתחתינו, קראי את היציאה האחרונה של ענבר.

izmeral1

New member
סוזי מתוקה כתבתי. גם שמעתי קצת מהשיחה שלה =

הבנתי שהיא מאוד מתוסכלת. ויחד הכי החלש באנושות בחולשתה בנשים. קצת קשה לי להסביר . בהקלדה שלי. הכתיבה הכוונה. ואמת כאב לי. על הנושא של ניצול הגברים. ואני מבינה שהיא משתפת פעולה בהתנהגיות שלה. (לא יודעת למה מה קרה לי היום אולי בגלל שאני לא שותה הרבה מים לא אוהבת מים מעט מאוד - מי היה איתה היה זה גבר. וברח ממנה בשיחה. ממש משך שעה נמחק לי מהראש. מי היה איתה. וזה כאשר היא נותנת הווכנה בוחן הכוונה על הבנות החדשות. וכמובן חלק אחרי היה מהחיים שלה. מדובר בקטי שהיא מספרת -על שני גברים שהיא מהלת איתם מערכת יחסים. אחד 4 שנים והשני מזה 7 חודשים. ואחד גר מתחת הבית שלה. .היא מנסה להעביר מסר. לכולם הבנתי. להפקה לבית לדעת הקהל. היא פשוט נלחמת. בכלים שיש לה. והם השהיה בבית. הבנתי פשוט דבק בבית. פחות או יותר אני מבינה על המלכים בבית. ערב טוב לך קייזר סוזי. והרבה מתוקי.

sivan1237

New member
ענבר ביציאת השנה

איתן:חצי שעה לאפר בחורה זה המון זמן (על מור) ענבר:יש מקרים קשים כולם המומים איך היא עוד שם?

Klayhamn

New member
אין לה שום דבר מעניין להגיד

אז היא דורכת על אחרים, כרגיל, כדי להוציא את עצמה מצחיקה/בוגרת/טובה/מרשימה.... מה שהיא לא יודעת זה שבאמירה הקטנה הזו היא קירבה לצווארה את חרב ההדחה בצורה משמעותית...

sivan1237

New member
כן אפילו איתן אמר לה "לא יפה"

והיא אמרה- מה זה בצחוק... גם אם היא ניסתה להצחיק היא מגלה פה רמות חדשות של רוע

JasPoint

New member
גם לאיתן היו כמה יציאות רעות

לפני יומיים ונינה סיפרה בחצר לותיקים באיזה מיטה היא בחרה לישון. היא לא הסבירה את עצמה טוב ויצא שאורטל לא הבינה אם היא בחרה את המיטה של איילת או ליז. אורטל שאלה "איך אתם הבנתם ואני לא?" ואיתן ענה לה שזה בגלל שהיא קראית

Klayhamn

New member
זה לא ממש אותו דבר

לצחוק על מישהו מולו -- יכול להיות במקרים מסויימים לגיטימי, במידה וברור שהוא לא נעלב או נפגע מהדברים לצחוק על מישהו ולכלכך עליו מאחורי הגב ----- זה מה שענבר עשתה, וזה מכוער ומרושע

לונדרון

New member
עד כדי כך היא מתוסכלת

שהיא גם התבטאה נגד ההפקה שמעירה לה על התבטאויות בלתי הולמות, ולדעתה ההפקה צריכה להבין כי עבר עליהן גיהנום בימים האחרונים. הבחורה איבדה כל פרופורציה והשתבשה עליה דעתה. מתוך תסכול היא יורה אש לכל הכיוונים ופוגעת בעצמה עוד יותר.

Klayhamn

New member
מה? מתי?

לא הבנתי, מה בדיוק ההפקה העירה לה על "התבטאויות לא הולמות"? ממתי ההפקה מעירה להם על צורת דיבור?

לונדרון

New member
הכוונה

שהן, בעיקר היא, מתלוננות מהבוקר נגד ההפקה על חוסר פייריות. זה החל במשימה של היום שבה השתתפו רק המתמודדות החדשות, המשיך על זה שסגרו אותן בחוץ (ההפקה אפילו סמסה לה שלא לעמוד ליד דלת חדר הבנים). בבוקר היא טענה שהן לא טיפשות ובטח ההפקה חשבה שהכעס על המשימה יופנה כלפי החדשות ולא כלפי ההפקה, אבל ההפקה צריכה להבין את התלונות נוכח הנסיבות שבהן הן מצויות. על הגיהינום שעבר עליהן - היא דיברה ממש לא מזמן. מספר פעמים היום ההפקה העבירה את השידור המרכזי בגלל זה.

רותי167

Well-known member
הרוע,האגואיסטיות והקנאה של ענבר מעפילים על

הסלידה מאתי,אני מעדיפה שאתי תישאר עוד שבוע וענבר תעוףףף לשכן ולחבר,לשתי מערכות היחסים שהיא מנהלת במקביל. איכס של בחורה מתוסבכת ברמות קשות.

למעלה