שרשור בין ערביים

adiyon2

New member
גם אני הייתי בעדו בהישרדות

ואין לי בעיה עם זה שבא לקחת מיליון, אבל בהחלט מפריע לי שהוא משעמם ולא זורם, יאללה שינשק אחת או שתיים ושיהיה סוף סוף על מה לדבר.

goodpink

New member
בכניסה הראשונה היה מעניין מלא עומק ומתגרה כזה

אבל הוא איבד את כל העומק שלו מסיבה כלשהי . מה שכתבי למטה הוא איבד את כל העומק שבו ומוציא החוצה רק את הצדדים השליליים שלו...שרואים את התנהגות היויומית שלו הוא מאבד הרבה מהכרזמתיות שלו והפאסון שלו הוא הופך להיות כמו נער שתוטניק קשה לי לקרוא אותו לגבי הבנות אבל נראה שהוא כן מתעניין לכאורה בחן למרות שעדין לא מובן איך חשב שהיא נשית ואיך חשב שפניה לשלום כך שעדין קשה להאמין בכל מה שהוא אומר ונינה אולי נמשכים פיזית אבל לפי מה שרואה אין כימיה בינה לבין גב יש כימיה בינה לבין איתן. לגבי קרן ההפקה ועריכה מקוונים אליהם כזוג כנראה שהוא מחכה להדחה הקרובה זו האינדקציה הטובה ביותר האם האפשרות לזוגיות שלו עם קרן נתנה לה מעוף והיא לא תועמד להדחה כמו שאמורה להיות זה יתן לו לחשוב שיש אפשרות ללכת איתה למיליון לא מבינה איך גברים על רמה ירצו את קרן חסר לה הרבה גיננונים של אישה...אישה לא סקסית בכלל לא חמודה ...יש לה רק את החיוך המביוש אבל אז מגלים את אופיה...איך אפשר לסבול את זה... במיוחד שאתה אמור להיות בחור עמוק וראיתה את ההתנהגות שלה על המסך כמו כן בפעם הראשונה שהיית בווילה...גם עכשיו עם הבנות החדשות שוב יוצא הגועל ממנה גב מחכה להדחה הקרובה היא האינדקציה הטובה ביותר מה האפשרויות העומדות בפניו למליון

שריוקי

New member
נוסף לכל הדברים מפריעה לי השפה

לכי תמותי...לכו תמותו..גם אם זה בציניות ועוד כמה יציאות בסגנון.

לואיזה7

New member
אבל גב אוהב את המליון..............

יש בעיה בעובדה שהכניסו מישהו מוכר מאוד לאחרונה כמו גב. הרי יש לו כבר קבוצת מעריצים, כנראה, מהתכנית "הישרדות", ששודרה לא מזמן, וזה יכול לפעול לטובתו בסוף התכנית בסמסים, לעומת איתן, שמזמן לא היה בכותרות ויש לו פחות , אולי, מעריצים . נראה לי גם, שהרבה שהתאכזבו מכך שלא זכה במליון בהישרדות, ירצו לצ'פר אותו בתכנית זו במליון.

goodpink

New member
נראה בהדחה הקרובה עם הנסיון עם קרן

העריכה וההפקה מנסה לדחוף לגב וקרן רוב הזמן מסך שלו הוא איתה ועליה... קרן אמורה להיות בין המועמדים להדחה נראה אם יש השפעה לאפשרות לזוגיות לכאורה שלה עם גב על הסמס והאם היא תועמד להדחה או לא גם גב אני מניחה מחכה לראות את התוצאות של ההדחה הזו...אם קרן לא מועמדת יש לו אינדקציה שיכול ללכת איתה למיליון

adiyon2

New member
קרן לא תהיה מועמדת להדחה

ובמקרה ויהיה והיא תעמוד הביתה היא לא תלך, חבל.

goodpink

New member
קרן אמורה להיות מועמדת וזה לא משנה אם היא

לא תלך ויצילו אותה. מה שחשוב זה שזו תיהיה אינדקציה שהיא אפשר לקחת אותה למיליון מאחר שעם כל הזמן מסך עריכה של ההפקה וחתירה לגב וקרן היא עדין מועמדת... הסיכוי למיליון קטן קרן אמורה להיות מועמדת להדחה יחד עם אתי וליהיא מועמדות להדחה אידאלית זה קרן דניאל וליהיא זה הדבר הכי טוב בשביל התוכנית עם איתן יגיב אין גב יגיב וליהיא הביתה

Klayhamn

New member
בן מסביר לקרן

ש (להערכתו של בן) גב חושב שאיתה יהיו לו את הסיכוי הכי טוב להגיע "הכי רחוק" בגמר... קרן מסתכלת כל שניה במצלמה בדאגה, כי בן מוציא אותה אסטרטגית... קרן מיד מתקנת ואומרת: "כן אני מבינה אבל אני לא במקום הזה, [אני במקום האמיתי]..." לא ברור מה בן בכלל מנסה להשיג בשיחה הזו

andy181

New member
כי אולי הוא חושב שקרן באמת תתחיל לפתח

רגשות לגב? תמים שכמותו..

Klayhamn

New member
כלומר לדעתך

בן מנסה לגונן על קרן? אני פשוט לא מבין מה מניע אותו לעשות שיחה כזו

andy181

New member
כן, נראה לי שהוא מנסה לגונן עליה

כדי שלא תיפגע שוב כמו שכביכול היא היא הייתה "מאוהבת" באיתן ובסוף נפגעה.

קשקשה9

New member
כמו שאף צעד שלו(בן)לא היה ברור עד היום

אז מה חדש אצל בן ? כשהוא הציע את ליהי לגב זה היה ברור ?.

poseidon111

Active member
קלטת אותה יפה

זו שיחה הזויה שבן דואג שקרן לא תיפגע מגב.אני במקומו הייתי דואג שההיפך יקרה.שקרן תיפגע?רק על ידי ברק,וגם על זה אני לא נעול.

למעלה