שרשור הערב ה-78
12/9/2011

sivan513

New member
הוא פשוט לא סובל אותה

וכל הזמן עוקץ אותה. אם אנחנו רואים את זה מפה, בטוח שהיא מרגישה את זה גם ראיתי שאורן התלונן שהוא עייף, כנראה לא היה לו כח לפגישה הזאת מי ישמע כבר מה הם עושים שם, כל היום בטן גב חבורת פדלאות

easternstar

New member
הם כולם חולים שם. מדברים כל הזמן על תרופות

כולם on and off עם רופאים ובתי חולים. מעניין מה קרה שכולם חלו? אולי הבריכה הקטנה שלהם עם המים?

sivan513

New member
לא שמתי לב

לדעתי הם פשוט התרגלו לחיות בעצלנות והברכה הזאת באמת מזוהמת, הבנים משתינים שם חופשי

חני 57

New member
לדעתי איתן עדיין נמשך לאורטל

כן ההתנהגות הזו שלו ,היא נובעת מקנאה!!!

אז העיר, תתמודדי.

יש לה יכולת התמודדות של ילדה בכיתה א'. גם כשהייתה מעוניינת באיתן, ויתרה בכזו קלות כי היה לה קשה להתמודד עם הסיטואצייה של הוילה.(אבל אתמול לא הייתה לה בעיה לשכב עם אורן מתחת לשמיכות) גם מול דניאל, במקום לשבת ולפתור איתה את הבעיות, נבחה עליה שהיא מתנשאת עליה וברחה. והיו עוד סיטואציות. בקיצור, היא אדם לא יציב וילדותי. not my cup of tea

sivan513

New member
בואנה את אמיתית?

למה הכוונה בדיוק בלהתמודד? איתן הזה כל הזמן עוקץ אותה ואומר עד כמה היא לא אמינה, והיא מודעת לזה למה שהיא תשתוק לו?

כמה שטויות צליל בהודעה אחת, אורטל

מתמודדת הכי יפה בוילה, קסם של בחורה ועדינה ולכן לפעמים קמה והולכת. היא שלווה ונמנעת מויכוחים והיא הכי אמינה ואיתן סליחה אני מחבבת אותו אבל, לפעמים הוא ממש לא נחמד ומעליב.

תתמודדי גם את עם השטויות שאני כותבת

אורטל ממש לא הכי יפה בוילה. היא קמה והולכת כי היא לא מסוגלת להתמודד עם שום דבר, לא קשור לעדינות. היא גם לא חכמה במיוחד וזו כנראה הסיבה שהיא רוב הזמן שותקת, אין לה מה לתרום לשום שיחה אלא אם זו שיחה על אתי . שלווה? לא ראית אותה חוטפת קריזות וצועקת כמו פסיכית ברחבי הבית? זה לא קסם. זה דבר אחר לגמרי.

KEEK

Member
יש לה בעיה עם איתן ושאר הבנים

יש לה חושים טובים (בנוסף לרמיזות של אורן) היא יודעת שהבנים נגדה מול אורן היא גם אמרה לו באותה שיחה שנמאס לה שהם כל הזמן מחפשים אותה. אני מסכים שהיא נסחפת ומוציאה דברים מפרופורציות לעיתים קרובות, כמו שקרה עכשיו עם אורן. אבל היא מודעת לעובדה ששאר הבנים לא אוהבים אותה וקשה לה עם זה

להתמודד אין משמעו לברוח או לצעוק ולרקוע ברגל

כמו שהיא עושה. להתמודד זה לקחת את איתן למשל לשיחה ולהבהיר לו שלא מוצא חן בעיניה מה שהוא אמר ושהיא מבקשת ממנו לא להתערב בקשר שלה ושל אורן. להתמודד זה להסביר לדניאל מה היא רוצה מהחיים שלה ולא להגיד לה שהיא מתנשאת ולברוח ואז יום למחרת לבוא ולחבק אותה מבלי להתנצל או להסביר. להתמודד זה לקחת שליטה על החיים שלך ולא להתנהל מקפריזה לקפריזה. אז אורן לא בחר בה לאישה האידאלית, הוא מכיר אותה בסך הכל יומיים וחצי באופן אישי יותר, מה היא ציפתה בדיוק ומה יש לה להעלב עד כדי דרמה כזו?

KEEK

Member
זה לא כזה פשוט לקחת את איתן

ולדבר איתו על דברים עוד שבועיים מסתיימת התוכנית ואין סיבה לפתוח את זה היא רוצה להגיע לגמר ואין סיבה שיש בינהם בשלב כזה דם רע זה מיותר. אני יכול להבין למה היא לא רוצה לפתוח את זה מולו. שוב, אני מסכים שאורטל נסחפת לפעמים ומגזימה זה עדיין לא אומר שהיא לא יודעת להתמודד. במקום כזה לחוץ וסגור כל דבר יכול להרגיז, ולכן היא נתקעה על האידיאלית של אורן. אותו דבר אני יכול להגיד על דניאל שהיום דיברה בבריכה עם יוני על מה שהיה בין קרן ואיתן
. אורטל צריכה ללמוד לשחרר ולהיות יותר קלילה גם בחברות של עם אתי היא היתה לוחצת מידי. זה עדיין לא אומר שבמקרה הנוכחי עם איתן והערות שלו היא לא צודקת.. בן, איתן וגב מאוד ילדותיים ורואים שהיא לא בראש הזה וזה איכזב אותה בפגישה. זכותה..

לא שמעתי את השיחה בין יוני לדניאל היום

מה היה? אורטל ילדותית. התגובות שלה הן כמו של ילדה קטנה. גם מול אורן היא מתנהגת בצורה ילדותית, הנשיקה ביניהן נראתה כמו נשיקה של שני טינייג'רים ולא אנשים בוגרים. היא גם לא יודעת להתנהל בחברה, בכל פעם שהגיעו לוילה אורחים היא לא פצתה את פיה, כאילו אף פעם אין לה מה לומר. אני לא חושבת שהיא פוחדת לפתוח חזית מול איתן, היא לא יודעת איך עושים את זה. אין לה יכולות חברתיות שמצופה שיהיו לאישה בגילה. חוץ מלרקוד ריקודי בטן (אגב, לכל סוגי המוזיקה, אותו ריקוד, אני קטנונית נו...
) ולהתרגז משטויות היא לא עושה כלום. היא נתפסה על האידילית של אורן מסיבה אחת בלבד וכאישה אני אומרת את זה בוודאות של מאה אחוז (הייתי שם פעם) - חיפשה סיבה לריב, ליצור דרמה, לגרום לו להרגיש רגשות אשם וכמובן לגרום לו לבקש סליחה (זה מה שקרה בסוף...) גם אם לא עשה שום דבר שדורש סליחה - ילדותית! מסכימה איתך לחלוטין , היא צריכה ללמוד להקליל, ללמוד להחליק דברים ולא להתפס לשטויות, אולי בריאלטי הבא...

KEEK

Member
לא יודע לא ממש הצלחתי לשמוע

היא דיברה איתו שמשהו מטריד אותה אני שמעתי קרן וגב אבל אחרים אמרו פה ששמעו איתן לפי מה שהבנתי היא סיפרה ליוני שאתמול בלילה היא דיברה עם איתן על משהו שקשור לקרן.. ומה שהיה בינהם לא כל כך ברור.. שמעתי בוודאות רק שאמר לה שתשחרר, שזה שייך לעבר ושאסור לדבר על זה.

אז היא דיברה על זה עם איתן

ועם יוני היא רק שפכה את הלב. טוב לא שמעתי אז לא יודעת להגיב לזה. אגב, אני בטוחה שההערה של איתן לא הגיעה אאוט אוף דה בלו, כנראה אורן אמר משהו ואיתן הגיב כך. הם חברים זה הצחוקים ביניהם, גם אורן בן ויוני צוחקים על איתן והקשר שלו עם דניאל, יוני אמר לו לפני מספר ימים שהוא יצטרך לחכות שלוש שנים לפני שהוא יוכל להתחתן עם דניאל כי היא עדיין קטינה עבורו..בגלל הפרש הגילאים הגדול ביניהם. דניאל לקחה את זה בהומור. כי לדניאל יש חוש הומור ותבונה להבין שזה בצחוק.

sendibar0

New member
נפלאות התבונה

אולי תבונה, אבל יתכן וזה קר רוח מחושב? כמו למשל ש"שתקה לאיתן" ו"החליקה אותה" שהוא שכב עם קרן ביום ההולדת שלה, כשהיא מעבר לדלת במרחק של אולי עשרה מטרים?

חני 57

New member
דניאל דיברה עם יוני על כך שהיא

דיברה עם איתן עלזה שהוא שכב עם קרן!!

נו, מעולה! היא קודם דיברה עם איתן

ואז, כדי לפרוק דיברה על זה עם יוני ! יוני הוא ה"חברה הטובה:" של דניאל בוילה, כמו שמדברים עם חברה טובה ומספרים לה חוויות כך דניאל עם יוני , זה לא דומה להתקפת קריזה של אורטל על אורן ללא עוול בכפו. חוץ מזה קראתי בסטטוסים שאיתן העיר את ההערה הזאת לאחר שאורן סיפר שהיה לו מאוד מלחיץ עם החברה, אז הוא אמר לו בצחוק שמזל שלא פגש את האמא. בצחוק. זה מצחיק. לאורטל אין חוש הומור בשיט.

למעלה