שרשור הערב ה-78
12/9/2011

sivan513

New member
מה את רוצה?

מותר לה להתלונן ולכעוס על אנשים שמדברים עליה לרעה שיחה שמשיחה, גם ככה זה נגמר עוד מעט והיא לא תראה אותו בחיים ובכלל מאיפה לך שהיא לא מתמודדת? את מכירה אותה? כל אחד מתמודד בדרך אחרת, ואם בשבילה לקום ולחסוך מעצמה מילים מיותרות, אז יופי, ודרך אגב כן קרו סיטואציות בהן היא ישבה לשיחה ו"התמודדה" עם המצב ונכון היא נסחפה מאוד בכמה מקרים, אבל זה גם בגלל המקום שעושה מכל זבוב פיל. לכולם זה קרה שם. וזה דרך אגב לא קשור, דיי לדחוף מקרים שקרו כדיי להצדיק את עצמך...מדובר פה רק על איתן. ובהקשר הזה היא צודקת בהחלט, אני מתפלאת איך היא לא מעיפה לו איזה כאפה...

היי צליל

גם אני חושבת שאורטל ילדותית ולא יודעת להתמודד. היא מייצרת סצנות ובורחת. כל דבר קטן היא עושה ממנו סיפור גדול. לא מבינה מה אורן מוצא בה, אני מייחסת את זה לשעמום שלהם שם ולכך שיש זוגות בבית והוא מחפש למי להצמד, נשארה אורטל. היא עושה מהומה על כלום (מה שהראו בתשדיר אתמול). התגובות שלה ממש לא בוגרות. לגבי הסצנה היום, לא צפיתי, בטח נראה מחר. אבל זה בהחלט אופייני לה לרקוע ברגל לצעוק להפנות גב וללכת. עשתה את זה כמה פעמים כבר.

חני 57

New member
אורטל לא הפנתה גב לאף אחד

והלכה היום והיא גם לא רקעה ברגליים ,פשוט הבנים ובמיוחד איתן שופטים אותה יותר מידי לעומת בנות אחרות.איתן הלך לפגוש את החברה שלה למה הוא צריך בסיטואציה הזו לעשות לה תחקיר ומשפט בקשר לאורן !!! לדעתי הוא עשה זאת כי הוא יודע שזה ישודר במשדר המרכזי ולכן הכפיש אותה כי הוא מודע לזה שהיא מסכנת אותו למיליון!!!

דיי3

New member
איסט, אורטל לא הרחיבה אבל היא סיפרה שהחברה

ירתה בהם צרורות. כלומר לא חסכה מהם ביקורת.

easternstar

New member
וואי..מה עבר על החברה? היא לא הבינה שזה

לא מקומה ולא תפקידה להציק?
מעניין לראות מי החברה ומה אמרה. ערב טוב

חני 57

New member
אם החברה ירתה בהם צרורת באמת זה

מצוין ,כל הזמן הבנים מדברים עליה דברים לא נכונים ומסיתים את אורן נגדה ,וגם אורן כל הזמן מספר לכולם בווילה על היחסים שלהם ועל הסקפטיות שלו וזה מעצבן וילדותי!!!

חני 57

New member
הבנתי שגם החברה של קרן ירדה

על גב והתנהגותו לקרן לכן גב נכנס ללופט עצבני וכמעט מחץ את אורן ואורטל שבדיוק רצו לצאת משם!!!!

easternstar

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif ערב טוב. הם התחילו לזגזג פחות

ונשארים עם המצלמה קצת יותר זמן..

המכורה11

New member
קשה לכם שיש אנשים כמו אורטל שאומרים מה שהם

אה יקנאים אורטל משיחות שאני שומעת נחשבת לאלירז הנשית חולים עליה

דיי3

New member
אני גם מעריכה אותה מאוד. אורטל אמרה שהחברה

אמרה לה להישאר כפי שהיא, שאוהבים אותה מאוד בחוץ ושתשאר קרובה למי שהיא ורחוקה ממי שהיא.

לונדרון

New member
איתן עשה לה מעין תחקיר ו

היא מרגישה שהוא בחן אם היא מספיק ראויה לחברו הטוב אורן וגם אורן קצת פסיבי וחסר אנרגיות היום וכנראה לא כל כך רצה להיכנס לפגישה של אורטל עם החברה שלה.

meytula

New member
../images/Emo45.gifגם איתן עיצבן אותה מאוד

''חבר שלך רוצה לחקור אם אני ראויה לך'' היא אמרה משהו כזה לאורן

למעלה