שרשור לילה
28/08/11

ליאורי13

New member
לא נורא שיחשבו

גם ככה הם בד"כ לא חושבים, אז הגיע הזמן להפעיל את הראש ולחשוב

efrat800010

New member
שלום אנשים ../images/Emo24.gifציפיתי לפרק

מפוצץ בקרן והכנתי שקית הקאה מבעוד מועד
כמובן הסיפור המאוד "אמיתי" של ליהי עם בן
אני מחבבת את מור ואהבתי שחן ענתה לענבר חבל שקרן לא מועמדת, גב היה מתחיל בחישובי המבוך שלו למיליון מחדש(על אף שהוא יודע שהיא לא ממש חזקה) הפתעה מצד הדיירים- אורטל הם לא מאמינים איך היא נשארת שבוע אחרי שבוע(וכל זה בלי ידיעה על הימצאותה בכל פרק 4-5 דק' בממוצע) הם בטח חושבים שהתוכנית סובבת סביבה
רק עם נוי יצעק לבן עם מגאפון אולי ליהי תודח וגם לא בטוח
אז אתי או ענבר....

meytula

New member
הצביעות שלה נדירה

כמה כמה אדם יכול להיות צבוע?? העיקר היא דבוקה לתחת של אורטל .אתי גועלית

andy181

New member
כל הוותיקות עלו עליה היום, הן יודעות שאי אפשר

לסמוך עליה בשיט. יפה שהן שומרות לה חסד נעורים ומנסות לעודד אותה.

אבל למרות שאורטל פייבוריטית שלי מההתחלה

אני לא מבינה את הסגידה שלה לאתי! היום בפרק מרחה לה קרם ברגליים כאילו היא הפיליפינית שלה מה זה?? אל תשכחי שאורטל היא זאת שנדבקה לאתי ולא להיפך..

אבל היום לאורטל הייתה (שוב פעם) תובנה לגביה

אחרי שיחה עם דניאל. לא ראיתי אבל הבנתי כך מהעדכונים.

משום מה התובנות שלה על אתי לא מחזיקות

מעמד.. עכשיו היא הלכה לנחם אותה ואולי לגזוז לה ציפורניים ברגליים. אני הכי בעד אורטל אבל לא ברור לי הנושא עם אתי וזה קצת מוריד לי

קשקשה9

New member
אורטל אמרה שהחברות הראשונה שלה בבית

היתה עם אתי(בשבועות הראשונים) ורק אחר כך קרן הפרידה בניהן והיא הפכה לחלק מהשלישיה של ציר הרשע בעוד אורטל נשארה לבד יותר מאוחר כשהשלישיה התפרקה היא חזרה לאורטל שיותר משמחה לקבל את חברתה בחזרה אז כנראה שהיא לא שוכת את הימים הראשונים בבית,מין נאמנות כזו

יש משהו אבל לא מדויק

אתי לא בדיוק חזרה לאורטל, אורטל פשוט היתה שם במריבה עם קרן ואוטומטית הן התלבשו אחת על השניה, יותר מצד אורטל.. מיותר לציין שאתי עדיין לכלה על אורטל (הקטע עם המיטה) ואורטל סוג של התחנפה אליה וקראה לה "האור שלי פה בבית" קצת מוגזם לדעתי..

בגלל זה כתבתי (שוב פעם)

אגב, זה שהיום היא שוב פעם הבינה משהו, זה לא אומר שהיא עכשיו צריכה להתעלם ממנה. היא מועמדת להדחה והיא עצובה. גם אני הייתי הולכת לנחם, זה לא שהיא שונאת אותה.

זה שהיא מנחמת לא אומר שהיא כבר נושאת כליה

היא פשוט רגישה אליה ולמצב,כי היא לא שונאת אותה. אני מקווה בשבילה, שזה לא ישנה את התובנות שלה.

sivan513

New member
לא נראה לי

הסגידה רשמית נגמרה היום
היא הבינה מדניאל שאתי שקרנית

למעלה