שרשור לילה
28/08/11

רותי167

Well-known member
מה הבעיה?למה קשה לך להאמין שהפעם זה

אמיתי ולא משחק? אולי את לא יודעת אך קורה שלפעמים גבר לא מוצא חן,נרתעים,סולדים,נפרדים ואז מגיע הרגש. שמעתי על מקרים רבים כאלה ואני מאמינה שליהי לא משחקת והכל אמיתי אצלה. מותר לפרגן.

efrat800010

New member
אני לא חושבת שזה אמיתי וגם עם כן אז

איך את מסבירה שעד רגע הצגת המועמדות היא נרתעה\התרחקה\נגעלה והתעלמה ממנו ואחרי שהבנות החדשות נכנסו והיא הועמדה להדחה היא התחילה "להתאהב" בו לא מאמינה לה מצטערת גם עם קרן אותו הסיפור שתיהן לא אמינות שפת הגוף הדיבור והכוונות מהעבר בוילה

רותי167

Well-known member
הרגש מתעורר כשלפתע יש אחרות

שעלולות להתחבר אליו,מהותיקות לליהי לא היה חשש,נכנסו החדשות והיא התחילה לפחד ולקנא ומכאן מתעורר הרגש, היא לא משחקת.

רותי167

Well-known member
זה רגש ,איכפתיות,רצון של להיות ביחד וקירבה

אני לא מבינה את האנטי להבנה וקבלה . כאישה,אני רואה קירבה ומאמינה שזה לא משחק,הפעם זה אמיתי מה שלא יכולתי לומר לפני.

adiyon2

New member
בגלל זה היא יצאה מהמקלחת אחרי בן עם פרצוף

מבואס. אחרי סקס עם גבר הורס, הפרצוף הוא אחר.

פונפון32

New member
מי אמר שהם שכבו? אולי סתם התמזמזו במקלחת

הוא היה בהלם כי הם בקושי התנשקו לפני כן

פונפון32

New member
אני הסקתי מסקנה חפוזה? להפך, אמרתי שאין שום

רמז שאומר שהם שכבו, בניגוד למה שאומרים בפורום

adiyon2

New member
פעם ראשונה שאני לא בוכה

עשיתי סקס במקלחת זה שווה לפחות שבועיים בוילה. כולכם יכולים לקפוץ לי, מזל שבן מטומטם, אחרי ששכב איתי אין סיכוי לאף אחת להכנס באמצע (קוראת את המחשבות של ליהיא).

zinzun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ליהי פאתטית

השפילה את עצמה.... יורדת נמוךךךךךךךךךךך ובן...פשוט דביל, עושה צחוק מעצמו ומהמשפחה שלו. עצוב על בן... להקיא על ליהי

sunflower11

New member
../images/Emo32.gif איזה דפוקים הבנים האלה, הם חושבים

שאורטל נשארת בגלל שלדבריהם תושבי בת-ים מצביעים לה. הם לא יודעים שזה בכלל לא קשור לזה.

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifפחחחח מפתחים ספקולציות... הם לא מבינים

שכדאי שיאהבו אותך את לא חייבת להידבק ולשכב עם מישהו אורטל עשתה מהלכים מעניינים ונכונים בוילה נשארה לבד חזקה ואיתנה גם שהיתה מנודה מצד הבנים והבנות

למעלה