שרשור לילה
28/08/11

פונפון32

New member
ענבר יש לך פחות מ 48 שעות לעזוב את הבית

לא רוצים לראות את הפרצוף המתמסכן שלך יותר, נמאסת ! אמרתי לך דידוש שליהי לא תעוף?

goodpink

New member
לא להאמין זה התוכנית של קרן וליהיא במיוחד קרן

כמה אפשר העריכה וההפקה כולה מתגייסת בשביל קרן כמה זמן מסך ועריכה לטובתה אפשר. וכל מה שקרן אומרת על מה שהולך איתה ועם גב ולא מראים לנו זה מה שמכניסים לפרק כלומר הרגעים שכן מראים מהזמן שהם נמצאים בחדר של גב זה מה שנכנס לפרק אין שם נגיעות וחיבוקים יותר מידי וגם החלק היחיד שלא הראו ממפגש שלהם שהוא לבש את המכנסיים הכתומים היה שהיא חיבקה אותו כלומר היא יזמה את זה... והפסיכולוגית וגב לא יכול להיות שזה מה שעצבן אותו זה ממש לא מקרב לא שלו ולא של איתן אין שם פגיעות אמיתית והפסיכולוגית מכניסה לו מילים לפה...לא להאמין

meytula

New member
יש צדק בעולם!!

עכשיו כבר לא אכפת לי מי תודח העיקר שקרן לא תיגע במליון .אני בטוחה שאורטל תזכה ואפילו בעד

andy181

New member
כרגע האידיאל: איתן בוחר בדניאל

גב בוחר בחן אורטל לוקחת את המליון

goodpink

New member
אני לא מצביעה אבל מעדיפה את דניאל אורטל על

קרן. כך שעשתה כל מה שעשתה ושתצא בלי המליון לא מגיע לה מיליון לדעתי גם לא מגיע לדניאל ואורטל לא נשארה מישהי בווילה שלדעתי מגיע לה. אבל הרע במיעוטו היא דניאל ואורטל דניאל עשירה אז אולי עדיף אורטל לא משנה העיקר שלא קרן.

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מפתיע שענבר לא חופרת ובוכה,אולי גם היא תפתח רגליים השבוע כדי להישאר בתוכנית,הרי החברות הטובות שלה כבר עשו את זה..

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איתן יטען שהוא חזק בזוגיות עם דניאל יוני יטען שהוא והבלוטה,כבר מספיק צפוף במיטה
אורן יטען שבזמן האחרון הוא מגלה על עצמו דברים ויש לו משיכה לגב.. ובן טמבל הוא בכלל לא יבין שענבר רומזת לו משהו מיני וגב,גב ישים עליה פס

שיואו בדיוק באתי להגיד את זה על אורן!!

גם את שמת לב למתח המיני הזה..? אורן מתחיל לגלות סימנים של קצת גיי :-\ חוצמזה הרגת אותי עם התירוצים

meytula

New member
כימיה יותר חזק מכל הזוגות שם../images/Emo6.gif

אולי יהיו לנו הפתעות בלופט... גב טוען שהוא התעורר מינית בגלל חן,לי נראה משהו אחר

רגע רק רגע

Active member
ולמה את חושבת הכניסו שולחן סנוקר?

זה כדי שיהיה להם מקום לעשות סשן פרוע. רק נקווה... שלא יעלמו כמה כדורים

למעלה