שרשור לילה
יום שבת

poseidon111

Active member
ובאותו עניין אמר פרופ' חצרוני

"חצרוני מסכים כי מה שחשוב היום לקהל הוא הזדהות עם הדמויות, אבל גם כאן הגישה שלו הרבה פחות מקבלת משל היוצרים. "ההנאה שלנו מ'האח הגדול' שונה לחלוטין מההנאה מ'היפה והחנון'. זה לא רק ש'האח הגדול' מצליח יותר ברייטינג, זה סוג אחר של תגובות קהל. ב'יפה והחנון' יש הזדהות פחותה והסתכלות חיצונית משועשעת גם על החנונים וגם על היפות. ב'האח הגדול' יש אכפתיות ויחסים עם הדמויות, והציבור הישראלי לא כזה אינטליגנטי. "כשהייתי פרשן בתוכנית, והסתובבתי בכנסים אקדמיים, אף אחד לא אמר לי מילה. לעומת זאת, אם השארתי את האוטו, אז לכל המוסכניקים היה מה לומר. יש לך עסק עם אהבלים שמזדהים עם אהבלים. זה לא נוצר בגלל הטלוויזיה, הם תמיד היו אהבלים". אני לא שותף לדבריו הבוטים.התיאוריה שלי שונה.

meytula

New member
אכן

אבל לדניאל רואים שהיה לה גם מה להגיד על הדרך שלה ועל מי שהיא.

KEEK

Member
היא אוהבת את כלום..

מחבקת ומחמיאה לכולם מזכיר לך מישהו? מישהו עם בלוטה?

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב ../images/Emo24.gif

אז מסתבר שהיה קצת עניין היום, אחרי שבוע משעמם.... ולא ראיתי כלום

noaxxx

New member
היי מיצי, איך היא עדיין מעוניינת בו??

אחרי כל מה שראינו ממנו מתחילת התכנית, זה די מפתיע. במיוחד לאור זה שבהתחלה הוא טען שהשאיר משהו בחוץ, והוא לא מחפש שום דבר בוילה, בהמשך הוא טען שאם מישהי בוילה תזרום איתו, אז בכיף עד לאחרונה שאמר, שהוא מתבאס שלא יצא לו לחוות קשר רומנטי בוילה. לא ברור

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חפר להם

אני אשכרה צוחקת עליו

למעלה