שרשור לילה
יום שבת

goodpink

New member
ואם את רוצה אין לי בעיה לבחון מי מבינה יותר

בטניס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במיוחד לגבי הפייבוטים שלי ופד נובק ואחרים עם טניס טוב. לך יש את נדאל וכל מה שיש לו זה רק את התארים מבחינת טניס נראה לי שתפסידי בנוגע למי יש את הטניס המגוון והטוב יותר. אבל זה כבר קצת עדיין של עדיפות. אבל מוכנה לבחינה מי מבין יותר טוב בטניס... רוצה?

goodpink

New member
נתחיל

1. מה חבטת הפתיחה וSHOT שמביס את נדאל? 2. FED ניצח את מי בנקודה שזכה בה פעמיים למעשה ועם EPIC TIEBREAK ? 3.מה היה אחד המשחקים הראשונים שהפוציאל שנובק התגלה בו ומה קרה במשחק ונגד מי? 4.FED ניצח את ספמפרס איך?

ela501

New member
2שאלות הראשונות לא מובנות

3.בדיויס בארץ שהוא היה בן 19 ראינו פוטנציאל 4. פדרר ניצח את סמפרס בווימבלדון וקטע לו רצף ניצחונות

goodpink

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תחקרי יותר טוב ובדוויס זה היה מארי לא נובק שהגיע לישראל וניצח בזוגות. השאלות מובנות אם מבינים בטניס טכנטיקה היעילה ביותר לנצח את נדאל משחק חשוב עם EPIC TIEBREAK שFED ניצח והיה מאורע יוצא דופן שFED זכה לפעשה פעמיים נובק לא ... FED קטע רצף זכויות של סמפרס בווימבלדון לא רצץ ניצחונות אולי נצחונות בווימבלדון. זו לא היתה השאלה השאלה איך הוא עשה את זה? משתי בחינות סיום ובכלל המשחק. וזה מבלי להיכנס ליוטוב או לויקפידיה?

ela501

New member
תבדקי את גם נולה הגיע עם סרביה וניצח

אני הייתי שחקנית מקצוענית אז אין לך מה לבחון אותי המונחים שלך מומצאים בדיוק כמו כל השטויות שאת כותבת

goodpink

New member
לא נראה לי שהידע שלך לוקה בחסר...והפוסטים שלך

חסרי בינה והבנה בסיסית. שנולה הגיע הוא כבר היה מוכר יותר והתגלה כבר בסבב היה לו את הפיזיוטריפ הישראלי אם אני לא טועה ...הוא התחיל להראות את הפוטנציאל שלו בטורניר יותר חשוב...שלא לדבר על זה טורניר מהסבב... ולגבי היותך שחקנית טניס לא אומר כלום לגבי הידע שלך בטניס זה אם הייתי מאמינה משהו שזה אכן כך הרי השגים לא הגעת כך הידע לא כל כך גדול.... השאלות לא קשות למי שמבין בטניס וטניס של הזמן האחרון יחסית. מצחיק שאפילו אל השאלה על נדאל לא ענית כאשר אם את רואה EUROSPORT הם אומרים את זה השקם וערב אבל מבינים בטניס ידעו על זה לפני שהפרשנים החלו לדבר על זה ....

KEEK

Member
אני אוהב את האישיות של נולה.. את השואו

את הטניס שלו הרבה פחות למרות שהוא נותן עונה
אני לא מאמין שפדרר לא סגר את המשחק עם 2 נקודות משחק שהיו לו.....

KEEK

Member
אני לא מאמין שהוא הפסיד את זה. לא מאמין.

איך הווינר הכי גדול הפך לכזה לוזר..

talibatata

New member
למה אתה לא מאמין? הוא כבר בן שלושים

יש לו אני חושבת שבע עשרה אליפיות גרנד סלמס, את שלו הוא עשה. עכשוי יש וינר חדש נדל, מתה עליו.

בוףברכה

New member
הווינר..זה..נולה...,.נדאל..כולו..מתפרק...

..היתשחרר לו השריר..מהמסיבת עיתונאים??

KEEK

Member
התכווצות שרירים קטנה ../images/Emo3.gif

כמה פעמים זה קורה לי שאני ישן.. ואני לא מבקש פיזיותרפיסט בספרדית
ראית אותו מול רודיק? פירק אותו הוא גם נמצא בתקופה אש.

בוףברכה

New member
ניצח את רודיק.. בקלות..

נקווה שגם את מארי..הוא ..יפרפר..(השור עדיף..מאנדי. היא עושה גם פיזיותרפיה..בשעות הפנאי-------->
אם..ת'פה..בלילה....

KEEK

Member
ההפסד עכשיו זה לא עניין של גיל

זה עניין של אופי זה היה הפסד לוזרי פדרר מעולם לא היה כזה הוא אחד שיודע לגמור משחקים

talibatata

New member
היום הוא לא ידע לגמור את המשחק, אני חושבת

שהוא כבר עייף, בכל אופן אני חושבת שלגיל יש משמעות לספורטאים במיוחד טניסאים. עכשוי המשחק השני אני בתקוה שנדאל לא יאכזב.

goodpink

New member
באמת? אז אתה לא מכיר את FED הוא היה כזה

בצעירותו לפני MC CUP 2003 ששינה הכל מבחינתו יותר מאשר הזכיה בווימלדון. היו לא רגעים לכל אורך הקריירה שלו גם אחרי זה פשוט WINNING IS A HABIT כך שהוא התגבר על זה. זה לא משהו שבא לו טבעי זה משהו שהוא היה צריך לעבוד עליו. בגלל זה היו היו לו לכל אורך הקריירה שלו גם בתקופת השיא שלו רגעים שהוא היה walk about עד שהיה מקבל את הריכוז בחזרה. הוא משחק הכי טוב שהוא בעמדת אנדרדוג אבל רוב הזמן הוא לא בעמדה הזו. שהוא בעמדת ניצחון אז מתחילים כל הזמן דברים להפריע מאבד ריכוז יותר מידי רוצה לסיים וכו'. ככה שלא מפתיע לחלוטין וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לו מפתיע שלא קרה לו יותר בקריירה. FED משחק טוב הוא מנצח בשלוש מערכות מקסימום 4 כי יש לו את הרגעים של WALK ABOUT אבל עם הוא בחמש מערכות תמיד יש סיכוי לנצח אותו.

למעלה