שרשור לילה
24/08/11

גב מתלהב מחן...../images/Emo12.gif

בשיחת בנים בלופט של גב, תוך כדי משחק סנוקר כמובן, הם מדברים על הבנות החדשות ואומרים שבאופן כללי החדשות חמודות ויפות- ועל חן אמר שהיא סקסית ונשית ואורן מסכים איתו ואף אומר שזה משהו שהיה חסר פה- לגבי הנשיות... ראיתי שכתבו פה שגב בעניין של אורטל, אני אישית לא ראיתי רמזים בעניין, אבל בכל מקרה לא נראה לי שהוא יעשה את זה לאורן ששומר את אורטל על אש קטנה... ועכשיו אמר ספק בצחוק, ספק ברצינות שאחרי המשחק הוא מתכוון להמשיך את הערב עם אירוח בנות וחן בהחלט על הכוונת שלו...

Klayhamn

New member
זה לא היה על ונינה

אורן או בן שאלו אותה מה דעתו על ונינה והוא אמר: "לא... סגורה מדי"

אני כמעט בטוחה, הם דברו על שתיהן

בכל מקרה לגבי ונינה הם אמרו שהיא קצת סגורה והיא מסתירה סוד (אפל....
) אבל הם לא המשיכו לדבר יותר מידי בנושא...

רגע רק רגע

Active member
גב דיבר על חן וקצת על ונינה...

הוא אמר על חן שהיא נשית ושזה היה חסר בוילה. אורן חיזק את דבריו. הם התפעלו מהחיצוניות של ונינה (גב הוסיף שיש שם משהו אפל ומושך), אך יחד עם זאת, הם טענו כי היא סגורה עדיין.

goodpink

New member
גב אמר על חן נשית אם מישהו אמר סקסית זה אורן

לא יודעת מאיפה גב הביא שחן נשית אבל זה שיש לה פנים יפות מסיכמה איתו אמרתי היום שראיתי אותה בלי איפור היה להם גם אינטרקציה מאוד מעניינת כל היום. לגבי ונינה גב אמר שהיא סגורה ומסתירה סוד אבל הם כל הזמן צוחקים בדיחות של גברים שהם נמשכים לאישה...הם נמכשכים לוונינה חיצונית

sivan513

New member
כן גם אני הופתעתי...

הייתי בטוחה שהביאו אותה כדיי לעורר קצת אקשן, אבל לא חשבתי שמישהו יתעניין בה בקטע רומנטי למרות שהיום בערב, היא נראתה דיי יפה. אבל הוא אמר סקסית?
הוא דיבר על ונינה לא? בקשר לאורן, זה מעניין לגב ת'תחת הוא יעשה הכל כדיי לזכות במיליון, גם למכור את חברה שלו (רגע הוא כבר עשה את זה...) הכל תלוי בשאלה אם אורטל בכלל מעוניינת באורן, וזה מעורפל, בפרקים זה נראה שכן בלייב הרבה פחות.

goodpink

New member
לא מפתיע אם מישהו היה רואה את האינטרקציה שלהם

היום. ולוונינה הם נמשכים פיזית גם גב. אבל לא מכירים אותה סגורה בינתיים מבחינתם. חן כמו שאמרתי הבוקר אתמול נראתה לי מכוערת אבל היום שראיתי אותה יש לה פנים מאוד יפות לא סובלת את האופי שלה אבל הבנים עדין לא ראו אותו לחלוטין. היא פילפלית והיא הצליחה להוציא מגב הכי הרבה מידע על עצמו ביום שהיא נמצאת בווילה...יש לה חן היא יודעת איך להתנהג עם גברים צוחקת במקומות הנכונים... היה להם כל היום אינטרקציה זורמת כזו עדין לא יודעת עד כמה גב אמיתי לגבי הדברים שהוא אומר וכמה זה אסטרטגיה כי הוא יודע שהיא תגרום לבלאגן...הדברים שהיא אמרה לו הוא יודע את זה... לגבי ונינה הוא נשמך אליה כמו כל הבנים בווילה אבל חושבים שהיא סגורה מידי השאלה מתי היא תיפתח כי לא יודעת אם אפילו גב ינסה לעשות איזשהו מוב כדי שהיא תפתח... אולי מסיבה שהיא רוקדת ...איתו או משהו...למרות שחיצונית הם לא נראים מתאימים ויזואלית היא נראית גדולה מידי בשבילו

../images/Emo11.gifגב בנה על חן וקיבל את קרן במיטה...

קרן נכנסה קודם ללופט ונכנסה מתחת למיטה כי היה לה קר
ואחרי שאורן הלך גב הצטרף אליה ועכשיו הם מנהלים שיחה שנקטעה כי גברת ענבר הפרה יותר מעניינת אותם...

ela501

New member
אגב בזמן שבן ניגן שמעו את קרן וגב מדברים

ברגע שהוא הפסיק הם הורידו אותם, הם מנסים לשגע אותנו

למעלה