שרשור לילה
24/08/11

goodpink

New member
לא אוהבת את האופי שלה אבל היא הוציאה הכי הרבה

מידע מגב ביום שהיא נמצאת גם בצהריים אבל מישום מה הצלם חשב שאנחנו צריכים לראות את דניאל ואיתן מבשלים ומדברים על הא ודא. היא מוציאה ממנו אינפורציה קצת על מה הוא חושב מה הוא רוצה וכו והוא מצידו בוחן אותה ועונה רק למה שנוח לו לענות אבל האופי שלה גרוע וטוב שתישאר לעשות בלאגן לרפש שנשאר בווילה.... היא בחורה שלא נראה שכדאי להתעסק איתה כי היא לא טיפשה לא עובדים בעמילות מכס סתם אנשים צריך להיות פלפלים והיא פלפלית...

didush100

New member
מור מתחילה לעלות לי על העצבים

מה זה החרטה הזה? מה היא מנסה לעשות עכשיו ניתוח פסיכולוגי לכל אחד על סמך הכרות של יום? איזה בולשיט

Klayhamn

New member
את לא יודעת?

העולם מתחלק ל-365 סוגים של אנשים... זהו, אין יותר סוגים. כל מה שהיא צריכה לדעת זה רק את התאריך, ומכאן היא יודעת באיזה סוג אדם מדובר. (היא הרבה יותר חמודה כשהיא לא מבלבלת בשכל עם השטויות שלה...)

כן היא קצת חופרת.. אבל עדיין

היא סה"כ מנהלת עכשיו שיחה, והם זורמים איתה.. היא גם עצמה אמרה שהיא מדברת עכשיו על קצה המזלג ושהיא צריכה לדבר עם הבנאדם ממש כדי לנתח יותר.

Klayhamn

New member
מדובר על סלידה אישית שלי נטו מהנושא

לא מדובר בביקורת על פעולותיה. היא רשאית וזכותה לדבר על מה שבא לה (בדיוק כמו שלענבר יש זכות), וזכותי להתעצבן ולהיות מתוסכל מלשמוע את השטויות האלה. אני לא "מצפה" שהיא תנהג אחרת (בניגוד נניח לציפיה שלי מקרן), אבל אני כן מצר על כך שהיא מאמינה בזה ועוסקת בזה - דווקא בגלל שבלי זה היא חמודה מאוד. אני אישית לא יכול לסבול מיסטיקה או דת - זה מפריע לי מאוד אני אוהב שאנשים מדברים ומתבססים בצורה רציונאלית על המציאות שמולם, בלי לחשוב שיש כל מיני "כוחות נסתרים" שנמצאים ברשותם או אי-שם בקוסמוס זו העדפה אישית שלי, אני לא אכפה אותה על אף אחד אבל אני לא אתבייש להשמיע אותה

goodpink

New member
שונאת שמדברים על הנושאים האלה ולדעתי היא לא

חמודה בכלל. לא אוהבת גם איך שהיא נראית חיצונית לא משהו בכלל והדיבור על הנושאים האלה לא עוזר. חן ונינה הכי חמודות גם דנה סבירה אבל היא מציגה עצמה כמשהיא פלפלית והיא בכלל לא היא מאוד פרווה כך שהיא ומור יכולות לעזוב ראשונות. מעניין שחושבים שבן מעוניין במור ענבר אמרה לא שענבר מבינה גדולה שבן מעוניין במור כי היא מזכירה טיפוס כזה כמו עדי לא דומות בכלל אבל נראה שהוא אוהב בנות שלא מתאפרות כזה שלא אכפת להן המראה החיצוני...הוא גם העיד על כך בשיחה עם יוני

didush100

New member
היא לא מבינה כלום סתם עושה אוונטות

בנאדם רציני לא ינתח אותך אחרי שניה של הכרות על רגל אחת

את לא הקשבת לה בכלל

היא אמרה להם שזה סתם על רגל אחת, ושהיא צריכה לדבר טיפה יותר עם הבנאדם בשביל לנתח לעומק.

noaxxx

New member
365? לא מדוייק

לטענתה, העולם מתחלק ל 525,600 סוגים של אנשים, היא אמרה קודם שצריך לקחת בחשבון גם את השעה ביום, עד לרמת הדקה. ואגב, להגנתה היא אמרה שהיא לא אסטרולוגית אז שלא יתפסו אותה יותר מידי במילה.

Klayhamn

New member
../images/Emo269.gif

לעסוק בזה עבורי זה כמו לעסוק ביתרונות של שימוש באבקת קסמים כדי לרכוש את אמונם של שדוני יער

בן שוב בשיחות חפירה עם ליהיא?

כולם צוחקים ביחד מדברים, ורק הוא נותן במה לשרלטנות שלה.... מה יש לו לדבר איתה כל כך הרבה? חלאס חפירות! שחרר!!

KEEK

Member
ליהי עושה את כל הטעויות האפשריות

היא לא מפסיקה להדבק אליו וזה כל כך מוריד לגבר בחורה דביקה ומציקה. שתיתן לו יום אחד של שקט, יום אחד תתעלם ממנו פתאום וזה יכול לשנות את הכל.

ליהיא לא רוצה את בן

היא רק רוצה להישאר במשחק... לכן היא נדבקת ככה... כי החרדה שמא תעזוב את הבית גומרת עליה בן לעומת זאת עושה את כל הטעויות האפשריות. במקום לשמור על פאסון ולשחרר הוא נותן לה במה ותשומת לב אינסופית... שני מפגרים ששום דבר כבר לא יעזור . מקרים אבודים....

KEEK

Member
היא כן רוצה את בן

אבל לא מהסיבות הנכונות
היא רוצה אותה כדי להשאר במשחק אבל היא פועלת לא נכון כאילו יש לה אפס מושג בגברים..

למעלה