שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

noaxxx

New member
שמתי גם ת'אוזנייה השנייה לכבוד המאורע..../images/Emo13.gif

אמא של קרן הסבירה את המעבר החד של קרן מאיתן לגב, ע"י ההשוואה להתנהלות של איתן, שהיה מעורב בו זמנית עם 3 בנות. והוסיפה ואמרה שגם אנשים שנמצאים בתוך זוגיות יכולים פתאום להתאהב במישהו אחר.

KEEK

Member
היא גם קצת נתנה בראש לאיתן על זה

שלא דיבר עם קרן אחרי הדייט 3 ימים אבל זה נעשה בטעם טוב..

noaxxx

New member
אני חייבת להוסיף שאני לא חושבת שדבריה הם הסבר

אמיתי כי כשאיתן התנהל בו זמנית עם 3 בנות, הוא לא היה מאוהב בהן. קרן אמרה לא פעם שהיא מאוהבת באיתן, אפילו יום לפני שזרק אותה, אז כל הטיעונים של אמא שלה לא תופסים, להפך, זה רק מוכיח עוד יותר את הטענה שקרן היתה מאוהבת ברעיון ולא בבן אדם.

KEEK

Member
אמא שלה בעיקר חופרת

היא כבר חצי שעה מדברת ולא נותנת לבנים להוציא מילה. היא מנסה לייחצן את הבת שלה יותר מידי לגיטימי שכל אמא תרעיף מחמאות על הבת שלה אבל אמא של קרן כבר מגזימה היא גם מתרצת עבורה כל מיני דברים, כמו למשל שעברה במהירות מאיתן לגב..

קשקשה9

New member
וכל הבנים נעים בתחושת אי נוחות

אורן התחיל לנדנד את הרגל העצבנות

easternstar

New member
הוא אף פעם לא רצה את קרן../images/Emo13.gif

הוא אמר שעד שחן הגיעה לא היה לו בכלל חשק מיני. הכל נעלם.

merilue

Well-known member
נראה כי גב סולד מקרן מעט

יש מצב שגב לא מעוניין בקרן בכלל,ושם בהפקה לוחצים עליו לייצר רומן איתה(אולי בכלל הכניסו אותו בשבילה)והוא מתוך לחצים וכעס,מוציא תסכולים עליה-להוציא אותה קטנה ופטאתית אין לי ספק בכלל שהוא לא נמשך לקרן,אך עדיין מייצר איתה עיניין מאיזו שהיא סיבה-רייטינג,הפקה,לחצים לחן הוא נמשך מאוד ולא מעוניין להוכיח אותה בשאלות טריוויה למינהן,מעוניין בה כרגע,וזהו גב מעט אכזרי אליה,אבל לא יכולה לאמר שאני לא נהנית קימעה,לאור האכזריות שלה בבית,הגיע הזמן שמישהו יכנס בה,ומה יותר טוב,מגבר,מהרווק מה שהיא רק האכילה את הבנות בבית,אותה מאכילים כפול כפליים, הגברים! גם העובדה שהיא נדבקת לגב ולא מרפה,מין קרצייה כזו לא עושה לה שירות טוב בעיניי גב

easternstar

New member
כן. לדעתי כל בחורה נורמלית היתה בורחת../images/Emo13.gif

הוא ממש משתמש בקרן
. היא היתה אכזרית כלפי אחרות וטועמת מהתבשיל שלה
אבל גב מתנהג כמו "מניאק".

לואיזה7

New member
יש לה ברירה - להתרחק !

היא מזמינה את עצמה אליו, היא עוקבת אחריו. הוא אומר לה : "קרן מאוחר" הוא רוצה שתלך ממנו, אבל היא ממשיכה לחפש אותו ולבוא אליו ולהיצמד אליו.

Klayhamn

New member
כי היא בטוחה שהוא מעוניין בה

והוא לא עושה מספיק כדי להבהיר לה שהוא לא ובת'כלס --- הוא גם לא יכול בדיוק כמו שאיתן לא עשה מספיק בזמנו כדי להבהיר לקרן שהוא לא מעוניין, אפילו שהוא ידע שהוא לא מעוניין... אז אני לא יודע כמה אפשר להאשים את איתן/גב. יכול להיות שההאשמות צריכות להיות מופנות להפקה, שמעדיפות התרחשויות מבויימות על מציאות.

למעלה