שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

גייל 7

New member
נכון ..

ככה זה "ריאליטי" ... ואנחנו בוכים וצופים ... לפחות לסמס הפסקתי מזמן.

merilue

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|שיביאו את אמא של ליז

easternstar

New member
ברור. קרן התנהגה בביצ'יות והיתה נוראה

יש רשימה שלמה של דברים מזעזעים שקרן עשתה. אבל אמא לא תגיד לה את זה מול כל עם ישראל.

adiyon2

New member
כביסה מלוכלכת מכבסים בבית

איזה אמא היתה צולבת את בתה מול כל עם ישראל. כשהיא תגיע הביתה, רק שתיהן, היא תגיד לה מה שכולם ראו. אלא אם כן האמא נוהגת כמוה, ואז זו הנורמה אצלם בבית

Klayhamn

New member
המשתמשים בפורום

רשאים לא רק לחלוק זה על זה, אלא גם להסכים זה עם זה

webguy

New member
זו השפה של הדור הצעיר ..

והמבוגרים יותר לא מבינים את זה ... לא היתה פה כוונת זדון מצדו של גב

zinzun

New member
אמא של קרן נותנת לגב בראש ../images/Emo2.gif../images/Emo196.gif

היא לא אוהבת את הציניות שלו... ומבקשת ממנו שלא ידבר אליה ב"פרחיות" אלא בכבוד..... בקיצור קיצצה לגב ואיתן את הכנפיים, והנחיתה אותם ! שלא יחשבו שהם אפנדים .... כמה שאני לא מסמפטת את קרן / פקינז... אני חייבת להודות שאמא שלה עושה לה שם עבודה יסודית.. מהיום איתן וגב יכבדו ואותה יותר... איתן בטוח יתנצל בפניה עוד היום.. וגם גב.. שקרה לה פרחה, לא הייתי מאחלת לאף גבר חמה כזאת.. ממש קלפתא... מתערבת בהכל.... הבנים בוילה בטוח מפחדים עכשיו מאמא שלה. היא ממש מכירה את קרן טוב....

קשקשה9

New member
לא בטוחה שהיא עשתה לקרן טוב ,אף אחד לא אוהב

שמטיפים לו מוסר אם כבר זה רק ירחיק אותו

ליאורי13

New member
אמא של קרן בעיקר מתקיפה

היא מרצה, לא נותנת לגב לענות, לא מנהלת דו שיח איתו,מטיפה לו מוסר ועל הדרך מחמיאה על הדרך ולאן שהוא הגיע בקיצור " התפוח לא נופל רחוק מהעץ" אמא שלה מדברת ולא נותנת לגב להשחיל מילה לרוב

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif אמא של קרן בכתב אישום כלפי איתן

וגב, וכתב הגנה כלפי קרן. היא מחושבת כמו הבת שלה. היא באה במטרה לקדם את קרן ואת הצלחתה במשחק.

שרי48

Well-known member
היא דוחפת את גב לקרן בכוח.

קרן מנסה דרך המיטה ואמא שלה נותנת בראש. ברור שהאמא יותר חכמה מהבת, אבל היא הגזימה לגמרי, לא שאלה את גב אם הוא מעוניין. החליטה שכן ... ואודרופ, קדימה. תירעי, גב' שחם.

noaxxx

New member
מבחינתה זו ברירת מחדל שכולם מעוניינים בקרן,

היא לא צריכה לשאול אם הוא מעוניין.

למעלה