שרשור נדודי שינה עם הבנות החדשות

Klayhamn

New member
ותיקון קטן

שכחתי את האפשרות הרביעית (שהסיכוי לה קלוש), שדניאל מועמדת להדחה, ואתי בטופ3 יחד עם ענבר. במקרה כזה, קרן, דניאל וליהי יהיו מועמדות ואז (ורק אז) ליהי תעוף בוודאות מוחלטת

noaxxx

New member
מסכימה, מדוייק כרגיל ותודה על הפירוט

זאת אומרת שאני צריכה לייחל למצב שאתי וענבר בטופ3 ? אני מתה שליהי תעוף משם. למרות שלא בטוח שהאפשרות השלישית שלך היא כזו בלתי סבירה. כניסת הבנות החדשות גורמת לותיקות להתלכד ולהצמד לבנים יותר מאשר קודם. יש מצב שבן ירצה להרגיש חופשי לבדוק את האופציות החדשות ואז הוא ירגיש שליהי מפריעה לו, במיוחד אם אתה מצרף לזה את העובדה שאף אחד מהבנים לא תופס ממנה מציאה גדולה. (רק מקודם איתן גחך עליה בפני דניאל, וגם יוני כל הזמן מברבר עליה ואורן גם כן ברור מה הוא חושב בנידון). אז אולי עוד יש תקווה, אפילו שהיא כל כולה תלויה בבן חסר התקנה.

Klayhamn

New member
מהאובססיה של בן והעיסוק שלו בליהי

ברור לי (וצריך להיות ברור גם לך) שלמרות שהוא מדבר הרבה על הנושא, הוא לא מסוגל לעשות את הצעד של להעיף אותה, בטח לא לפני אתי... הרי לאתי אין שם שום קשר רומנטי עם אף אחד -- ליהי לפחות דלוקה על גב וכביכול גם היה בינה ובינו משהו ----- אז ידיח את ליהי וישאיר את אתי? סיכוי אפסי למה הוא כל כך ניסה לדחוף לגב את ליהי, שוב ושוב ושוב ושוב ושוב בכל שיחה שהם ניהלו? כי הוא מנסה לדאוג לה, הוא פוחד שהיא "תפגע" בגללו ותעוף

noaxxx

New member
קליי,

ולכן כתבתי 'אפילו שהיא כל כולה תלויה בבן חסר התקנה' אתה מבטל כל סוג של תקווה שהצלחתי לייצר לעצמי
ואולי עדיף ככה, פחות ציפיות פחות אכזבה
בסופו של דבר, גם אם ענבר או אתי יעופו, אני ממש לא אבכה (וזה בלשון המעטה). לגבי הסרסור, אתה צודק, אבל זה נבע ממה שאני כתבתי, שהוא רצה קצת חופש ממנה (בלי להרגיש אשמה). אבל זה כבר לא רלבנטי כי זה היה נכון למס' השעות הספורות שדעתו על ליהי היתה הפוכה מדעתו עליה עכשיו. חפרתי קצת.. חח

לונדרון

New member
אבל

בהצבעה האחרונה היו: ליהי, ענת וענבר, נכון? ענבר השתלבה כי איילת פרשה והיא קיבלה את מס' ההצבעות הנמוך אחריה (היא הייתה מקום רביעי מהסוף). אם מתבססים על ההצבעה בהדחה האחרונה, אז ענבר לא תהיה בטופ3.

רגע רק רגע

Active member
זה היה בין דיירי הוילה...

הפעם, הקהל מחליט מי תעמוד להדחה. ובמקרה כזה, הסיכויים שענבר תהיה מועמדת נמוכים.

Klayhamn

New member
בהצבעה האחרונה

הוילה הצביעה ולא הקהל ולכן זה לא רלוונטי בכלל הדבר היחיד שאנחנו למדים מההצבעה האחרונה, זה שענבר ואורטל פופולאריות יותר מענת, ואם נסתמך על אגוז והסקרים --- שאורטל יותר פופולארית מענבר לכן, אם מתבססים על מה שרלוונטי (הצבעות הקהל) -- ענבר תהיה בטופ3

noaxxx

New member
ההדחה האחרונה התבססה על ההצבעות של הוילה

עכשיו הקהל בוחר

noaxxx

New member
לונדי, ראית איזה תאום? שוב?../images/Emo140.gif

גם אני כבר התבלבלתי קודם, שכחתי שהבנים בוחרים. היה לי בראש שהקהל מדיח

noaxxx

New member
OK שכחתי לרגע שהבנים בוחרים../images/Emo9.gif

היה לי בראש שהקהל בוחר. sorry זו השעה כבר הגעתי למצב ששמתי ת'משקפיים, מהעייפות

בוףברכה

New member
אתי..רק...נישבעת...

בב.
באסאלי....(ניראהלי זאת.. על כל השבועתשקרים שלה..המישפחה של..הבבא..מידללת..

פונפון32

New member
ברוך השם - אתי הלכה לישון. סוף סוף שקט. אוי !

מיכל נראית נורא בלי איפור ! ומור גם !

למעלה