לא,זה במרוקאית
R Rach31 New member 24/8/11 #110 צר לי להגיד אבל אם אתי תלך יהיה משעמם...../images/Emo199.gif אני מקווה שהיא תישאר עד הרגע האחרון ולא תיקח אגורה!
צר לי להגיד אבל אם אתי תלך יהיה משעמם...../images/Emo199.gif אני מקווה שהיא תישאר עד הרגע האחרון ולא תיקח אגורה!
ל לונדרון New member 24/8/11 #78 ../images/Emo12.gifהמתח ילך ויגבר וילך ויגבר ככל שמעמד ההדחה יתקרב: לחדשות חסינות, לוותיקות ממתין הגריל...המשך יבוא
../images/Emo12.gifהמתח ילך ויגבר וילך ויגבר ככל שמעמד ההדחה יתקרב: לחדשות חסינות, לוותיקות ממתין הגריל...המשך יבוא
M madteacher New member 24/8/11 #60 אתי לא מבזבזת ../images/Emo133.gif פרלמאתי: אתי, קרן ואורטל בחדר השינה.
מ מיצי החתולה5 New member 24/8/11 #81 על מור היא אמרה שהיא שמעה את מור מדבר עם משהי שאנחנו משחקות משחק
E efrat800010 New member 24/8/11 #84 על מור... והוסיפה בסוף- "אז מה נעשה איתם" אורטל " לא צריך לעשות כלום" מרגיעה אותה
פ פוציקוצי New member 24/8/11 #66 הבנות הטפשות שאתי העלילה על כל אחת מהן שקרים על גבי שקרים. ולא רק שהעלילה גם נתפסה שוב ושוב (והבנות משחקות אותה כאילו הן לא יודעת מי אתי) ממשיכות להקשיב לאתי ולתת לה רוח גבית להמשיך להטיל רפש על הבנות החדשות. וקרן התחילה עם ה"ווילייי" שלה....פיכס.
הבנות הטפשות שאתי העלילה על כל אחת מהן שקרים על גבי שקרים. ולא רק שהעלילה גם נתפסה שוב ושוב (והבנות משחקות אותה כאילו הן לא יודעת מי אתי) ממשיכות להקשיב לאתי ולתת לה רוח גבית להמשיך להטיל רפש על הבנות החדשות. וקרן התחילה עם ה"ווילייי" שלה....פיכס.
K Klayhamn New member 24/8/11 #80 מה שמראה שכלום לא השתנה כל התובנות, כל המסקנות, כל הבכי, כל השטויות ---- הכל הצגה המכשפות נשארות מכשפות
מה שמראה שכלום לא השתנה כל התובנות, כל המסקנות, כל הבכי, כל השטויות ---- הכל הצגה המכשפות נשארות מכשפות