שרשור עדכונים - בחצות היום

אם זכרוני אינו מטעני

בעונה של אלירז, הדיירים החדשים נכנסו בשיא תקופת האש. גם בעונה של הבובלילים, הדיירים נכנסו בשיא המריבות. כאן, אין קבוצות ואין עניין משותף. גם המשימה מטופשת, למה שהבנים יזכו בטיול טרקטרונים? כאילו, מה ההגיון? מילא, היו עושים משימה שבה היו זוכים שניים, בן ובת לצאת לאיזה צ'ופר כזה ונניח שהיה יוצא לאיתן ואורטל לצאת...זה יכול היה להיות מעניין....או גב עם דניאל, אבל סתם להוציא את הבנים ולהשאיר את הבנות לנטוע שורשים בדשא? לא ברור.

noaxxx

New member
אז....

אני לא אתווכח על מה היה בעונות של האח, כי למיטב זכרוני כן היתה סוג של רגיעה.. ולגבי הדור הבא, היו קבוצות ו... סוג של נגמר. הטיימינג של ההפקה הוא לקוי, הם לא קראו נכון את המפה. הם היו צריכים להכניס את הבנות החדשות כבר לפני שבוע, ולא לתת למצב כפי שהוא כרגע לקרות.

noaxxx

New member
וגם,

כבר כתבתי פה קודם, שאולי הפרס הזה הוא פיצוי לבנים על שינוי תנאי העסקתם בעקבות כניסתו של גב.

מסכימה שהיו צריכות להכנס כבר מזמן בנות

גב והבנות היו צריכים להכנס יחס, סוג של פייר פליי. אולי בעונה הבאה..

noaxxx

New member
הם לא היו צריכים להיכנס יחד,

זה נכון לעשות את זה בהדרגה, קודם כל גב ואח"כ החדשות. זה בונה יותר עניין. רק שההפקה לקחה לעצמה יותר מידי זמן

נעמה8080

New member
אותי מסקרן איך קרן וליהי יגיבו כשיגלו

שהרבה אנשים לא רואים את הדור הבא ושהן לא מפורסמות כמו שחשבו.

efrat146

New member
התגובות של אתי למראה ענבר נכנסת לבריכה-מביך,

לא אמין, בעיקר אחרי שזכינו לראות את פרצופה הדו פרצופי, כשאחד בפה אחד בלב. לא הייתי רוצה לדעת מה הולך לה באמת בראש עכשיו

../images/Emo6.gifנראה לי שאורטל מחממת מנועים

אם היא תחליט לצאת על אתי יהיה שמח כי תכלס היחידה שלא תחשבן לאתי ותוציא את כל מה שהיה זו היא אולי יהיה מעניין ... אולי

קשקשה9

New member
../images/Emo41.gif אם להפקה יש "ביצים"

שתכריז על כישלון הדיירים במשימה וביטול הפרס ואז כל המירמור ייצא אחד על השני ויהיה אקשן

ela501

New member
ניראה לי שאורטל תבקש לעזוב

אף אחת מהבנות לא קרובה אליה יותר גם לא אתי וגם לא דניאל וגם הבנים לא ממש אוהבים אותה,איתן אמר הרגע לאורן שהיא שיקרה לו בנוגע לליהי וקרן שהם קוראות לדניאל את האסמסים ואז כל הבנים עשו פרצוף גועל. בקיצור פרצופה האמיתי נחשף

webguy

New member
איתן טועה כי זה היה ..!!

אכן היתה בקשה מאתי לקרוא את הסימוס של אחת הבנות ..!! השאלה אם השבוע היא תועמד להדחה ..? אם לא אז הרי היא מבינה כמו הבנות שהיא חזקה בחוץ ..!! הרי תמיכת בת-ים לאא מטלת בספק .. גם חדרה עזרה לאלירז ..:) לא הייתי מזלזל באורטל .. אורטל היחידה שאמרה לא לגברים שם ולא משנה אם זה משחק או אמת זה מראה על כוח פנימי ..!! גם היא משחקת היא הכי מענינת שם ומסקרנת והרי הצופים רוצים להנות ולא לקבל הכל כמובן מאליו וצפוי ..!! ולכן אני מקווה שהיא תשאר עד הסוף ..!!

goodpink

New member
דניאל זו שביקשה מאתי לקרוא

לגבי קרן וליהי לא זוכרת מה היה שם ואם זה היה בצחוק או באמת או זה היה רק תבקשי ממנה לראות את הSMS איזה תמיכת בת ים יש לך סימוכין לכך? בסה"כ מצביעים לה בערך 14K כל שבוע לא הרבה כאשר יש לה מכרים מאוד חשובים ואומרים שמרצים אותה אנשים כמו חבר מאוד טוב שלה צינו מפרוייקט Y. אותי לא מעניינת בכלל... אבל שתאשר בנתיים הראשונה שצריכה לעוף משם ASAP היא ליהי אחרי זה אתי...אחרי זה קרב בין דניאל קרן ענבר אורטל על השלושה בגמר....כאשר יכול להיות שזה יהיה אורטל דניאל וענבר והשאלה רק האם יהיה משהו בין ענבר וגב...או היא תעמוד עצמאית או אורטל תעמוד עצמאית

webguy

New member
יהיה לאיתן הפתעה שיבין שדניאל בקשה ..

והוא יבין כמה הוא מטומטם עם שאר החברים שלו ..:)

webguy

New member
לעורר את הווילה להראות להם קטעים שאנחנו ראינו

כמו באח הגדול .. מה יקרה אם כולם יראו שקרן או דניאל ביקשו מאתי לבדוק את השיחות של השניה? (זה היה אני זוכר ..!!) ואיך זה ישפיע על הענינים שם ? ליצור מחדש מוקדי חיכוך ומתח וטווסטים ..!! דברים שהיו סימני שאלה או מחשבות שגויות של הבנים להראות להם את האמת ולהביך אותם וליצור משברים חדשים ומהפכי יחסים בווילה ..!!

יוני בשיחת ליטוף סטירה עם ליהי....

הבחור באמת אשף בתמרונים ומניפולצייות.... "אין ספק שפעלת מהלב" מבחינת הטיימינג זה גרוע"

goodpink

New member
חחחחחח יוני לליהי:"לא חושב שהיית מתנשקת עם

גבר פה אם לא היית בפעם רוצה.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא להאמין הגברים האפסים האלה לא קולטים כלום נאדה זיפ זירו ליהי עושה הכל כדי לדאוג שלא ידיחו אותה גועל של בחורה.

למעלה