שרשור צהריים יום שישי
2/9

קשקשה9

New member
גב לא אומר כלום!

מתפתל כמו תולעת....מי ישמע מתנת האל לנשים,נו באמת... הייתי רוצה לראות אותו מול בחורות אמיתיות שלא אוכלות את השטיקים הממוחזרים שלו כן כן לא לא מה כלכך מסובך פה? כמו שזה נראה הוא עשה החלטה ,אז שיעמוד מאחוריה דאם,למה יש בחורות כלכך סתומות שמאדירות כאלה בחורים???

sivan1237

New member
הוא כנראה קיבל הוראות מההפקה להיות מעומעם

כדי שישאר מתח ולא כמו איתן שהרס להם את המתח ובגללו נאלצו להכניס עוד רווק. מספיק לראות את הפרומו בשביל להבין לאן ההפקה חותרת..לתחרות שלא קיימת

andy181

New member
דווקא גב בנתיים הרבה יותר שקוף מאיתן

איתן שיחק את המשחק לפחות חודש גב אפילו לא עמד בזה שבועיים. הוא לא טורח לדבר עם מור וונינה.

goodpink

New member
ההפקה מכוונת לקרן...אבל חן שאלה אותו למעשה אם

בחר והוא אמר לה למעשה שלא תייחס יותר מדי חשיבות למה שקרה ביומיים האחרונים. לא נראה שחן תתקרב אליו אם הוא ישמיך כפי שעשה ביומיים האחרוניים שכך או כך אם הוא בחר זה יתגלה גם אם לא יגיד לה.

easternstar

New member
לפחות איתן אמר לדניאל:"אני לא יכול להגיד..

אני חייב..יש דברים שאספר כשנצא.." דניאל הבינה שהוא רוצה אותה. למה גב לא היה יכול להיות יותר ברור עם חן?

KEEK

Member
מה הוא בדיוק אמור להגיד?

זאת שיחה ממש לא נוחה עבורו חן באה עם אצבע מאשימה כאילו הוא מחויב אליה וכאילו היא לא באה למשחק יכול להיות שהמסר שלה היה מתקבל בסדר אם זה היה נאמר אחרת אבל הכל היה כל כך תקיף וכועס בצורה מוגזמת זה לא דניאל ואיתן או קרן ואיתן הקשר עם חן עדיין בחיתולים.. והיא כבר עכשיו מדברת בצורה כזאת? לא חכם מצידה עכשיו הסיפור שלה גמור איתו זה רק ירחיק אותו עוד יותר.. אם עוד לפני נשיקה היא מתנהגת ככה אז מה יקרה בשלבים מאוחרים יותר?.......

easternstar

New member
משהו בנוסח:"מאמי יש לי המון רגש אליך.."

"עדיין לא החלטתי אבל אני יודע שאת חשובה לי.." לחבק אותה וכל שאר הירקות.
יש לו רגש לחן. עכשיו הוא חסם אותה.

easternstar

New member
לאיתן היה רגש לדניאל והוא אמר לה

השאלה הגדולה היא אם גב מרגיש משהו לחן ואני חושב שכן. אם הוא מרגיש הוא צריך להבהיר לה שתתן לזה סיכוי ולהגיד לה את האמת. השאלה אם זו האמת או שהוא באמת רוצה את קרן. איכשהו קשה לי להאמין שהוא רוצה את קרן.

ליאורי13

New member
תתחיל להפנים שהוא רוצה את קרן

עם חן שיא שיחק ככל הנראה אישית, אני מאוכזבת שמניפולטיבית (קרן) שיחקה לו אותה ביג טיים

קשקשה9

New member
בדיוק זה מה שהייתי מצפה ממנו

במיוחד שהוא יודע שהיא ילדה קטנה ואימפולסיבית-קצת רגישות מה יש? ובמידה והוא לא מעוניין בה אז גם שיהיה ברור כל שנדרש ממנו זה: רגישות וישירות סה טו

goodpink

New member
זה הטון דיבור שלה...הוא רצה לדבר איתה ...

לא חושבת שהיא היתה OVER THE TOP תוקפנית...זה פשוט הטון דיבור שלה והיא כעסה קצת אבל בכלל לא היתה יותר מידי תוקפנית היא היתה יותר כעוסה בנוגע לארוחה עם ענבר... אם הוא בחר אין לה מה להפסיד אם זה ירחיק אותו אם ההתנהגות שלו ביומים האחרונים שוב אין לה מה להפסיד הוא פשוט התעלם מחן... מובן שהיא כועסת ופגועה וכל הכבוד שהיא הוכיחה אותו על כך... לדעתי מה שהיא אמרה היה מאוד במקום הוא אמר לה שרוצה לצאת איתה שנמשך אליה... ועושה מעשים שמוכיחים אחרת.... כך שאם זה אחרת היא רוצה לדעת וכל הכבוד לה... למה שהיא תמשיך לנסות ולהשפיל את עצמה אם הוא בחר היא לא מעוניינת בזה ... אם היה לו אומץ והוא בחר היה אומר לה את זה אבל לא הוא אמר לה שלא תייחס יותר מידי חשיבות לכל מה שהיה ביומיים האחרונים התחמק לא ידע מה להגיד לא רצה שהיא תתרחק למרות שהוא ניסה לנגח אותה עם זה היא הוכיחה אותו על כך כל הכבוד לה...

KEEK

Member
אני לא רואה סיבה שתהיה פגועה וכועסת

היא באה למשחק על הרווק הרווק לא התחייב אליה בשום דרך לכן אין הצדקה לכעס שלה היא אמורה לדעת לאן היא נכנסה. ונניח שלמרות הכל היא כועסת, יש דרך וצורה להגיד דברים. שתוקפים ככה גבר שגם ככה לא אוהב שלוחצים אותו לקיר, זה לא נותן כלום. היא הלכה עכשיו 20 צעדים אחורה איתו. ואתם יכולים להגיד העיקר שהיא פרקה את מה שעל הלב וכל השטויות האלה.. אבל זה חרטה היא לא רצתה לפרוק, היא רצתה שהוא יגיד לה שהיא טועה והוא כן רוצה אותה. אבל זה לא קרה. כי השיחה הזאת הרתיעה אותו פי 4 יותר ממה שהיה בעבר.

goodpink

New member
הוא התעלם ממנה גם ככה...הוא לא נראה מישהו

שהיא הרחיקה אותו כל כך...הוא היה מתנהג אחרת...בתוכו הוא אוהב את הישירות שלו בנושאים האלה כמה שהוא לכאורה מתלונן עליהם... בסופו של דבר הוא הגיע לדבר איתה נכון לא היא איתו הוא הרגיש שהיא כועסת זאת אומרת שהפריע לו לדעתי יש לה זכות לכעוס לא משנה שידעה שזה המשחק...בחורה שמכבדת את עצמה תכעס במצב כזה לא יכול להיות שאומר לה דברים שרוצה לקחת אותה לדייט שנמשך אליה הכי הרבה ...יש בינהם פלירטוט וכו ועושה דברים ההיפך ובנוסף לכל מתעלם ממנה היא לא מתכוונת להשפיל את עצמה אם הוא לא מעוניין וכבר בחר וזה מה שהיא מבהירה לו אם הוא בחר שיגיד לה והיא רוצה לצאת אם לא אז שידע להתנהג בהתאם ולא להתעלם ממנה אם זה ככה היא לא מעוניינת

easternstar

New member
אבל מה יהיה עכשיו? ../images/Emo4.gif

אם היא תפנה לקהל שהיא לא רוצה להיות שם לא יסמסו לה והיא באמת תהיה ברשימת ההדחות. הקהל רואה 24/7. היא שכחה משתנה חשוב והוא הקהל.

למעלה