שרשור צהריים יום שישי
2/9

KEEK

Member
נראה לכם שבאמת היא רוצה שהוא ידיח אותה?

היא אמרה אני לא רוצה להיות פה כדי שהוא יענה לה שחשוב לו שהיא כן תהיה היא ציפתה לתגובה חמה ממנו שילחם עליה שלא יוותר עליה שיגיד לה שהוא חייב שהיא תשאר שכן הוא מצפה למשהו איתה אבל הוא לא אמר את זה.. והיא לא באמת תרצה לעזוב אם היתה רוצה ללכת לא היתה מחכה לקהל שיצביע היא היתה הולכת לארוז.

adiyon2

New member
עם זה אני מסכימה

זה כמו האיום "אני הולך" של מוכרי הארטיקים בים. היא לא רוצה ללכת, אני מצביעה לה, אולי תתעשת ותיתן פייט לקרן

KEEK

Member
בדיוק.. כמו אלה שכאילו רוצים ללכת מכות

אבל מפחדים וצועקים "תחזיקו אותי תחזיקו אותי". היא אמרה לו "אני אלך וזה יקל עלי ויקל גם עליך" ראו שהיא ציפתה שהוא יענה לה "זה לא יקל עליי" אבל הוא ענה לה שתעשה רק מה שטוב לה אז היא שוב פעם חזרה על המשפט במדויק ושוב לא קיבלה את התשובה לה ציפתה. רוב השיחה היא ניסתה להוציא ממנו מסרים של חיבה שכן יש שם משהו

ליאורי13

New member
יכול להיות שחן רצתה שהוא יגיד לה

אני רוצה אותך פהכדי להבין אם יש לה עדיין סיכוי איתו,זו גם דרך להבין ולדעת את מקומה

easternstar

New member
חן מבקשת מגב שידיח אותה אם תועמד להדחה../images/Emo4.gif

חן אומרת לגב שהיה קשה לה לראות אותו ואת קרן. היא מרגישה שהמקום לא עושה לה טוב ואומרת שהיא סובלת. היא מבקשת שאם תועמד להדחה גב ידיח אותה. היא אומרת שתדבר עם איתן שידיח אותה כי היא רוצה ללכת הביתה. רציתי אותה בגמר עם גב וחשבתי לסמס לה אבל היא חייבת להילחם עם קרן. בינתיים עדיין לא סימסתי. אני מחכה ליום האחרון. אני משהה את הסימוסים שלי לטובתה עד שתחליט אם היא רוצה להשאר
יש עוד מועמדת באופק שתתמודד עם קרן על גב?
חן היתה מועמדת עם סיכויים כי לגב היה אכפת ממנה והוא נמשך אליה.

easternstar

New member
היתה לחן ולגב שיחה קשה../images/Emo4.gif

חן דרשה הבהרות וגב לא אוהב שלוחצים אותו לקיר. בניגוד לאיתן שאיכשהו הצליח להבהיר לדניאל שהיא חשובה לו גב אמר לה שהיא חייבת להבין וכך זה יהיה גם בעתיד. הוא לא רוצה לפגוע אבל לא יכול להתחייב. חן ענתה שאולי היא לא מתאימה לוילה ובקשה להדיח אותה אם תהיה ברשימת ההדחות.

קשקשה9

New member
היי כוכב ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

חן אומרת שהיא לא כלי במשחק של גב ובעצם גם של ההפקה נכון שלא ברור למה נכנסה מלכתחילה אבל... מותר להתחרט וכנראה שהיא מתחרטת(או שעושה קולות של מתחרטת כדי להבהיל את גב) בכל אופן הגיע זמן שמישהי שם תגיד "לא משחקים שברו את הכלים" ושגב ילך לחפש מי שינענע אותו או את קרן

קשקשה9

New member
כי הוא אמר לה בשיחה קודמת

שתהייה סבלנית ושיש לו אליה ופתאום הוא עם קרן מבלי שהיה לו את הדיגניטי לאמר לה סורי בייבי החלטתי לדעתי זה יותר מרגיז אותה מעצם הבחירה בקרן

poseidon111

Active member
כי היא אישה עם מנטליות של ילדה

היא סימנה מטרה ואם המטרה לא סימנה אותה גם כן, חבל על המאמץ.כאן ועכשיו או שוברים את הכלים.

דיי3

New member
פוסידון מי שגם סימן מטרה היא קרן. יום אחרי ה"

ה"מאוהבות" הגדולה לאיתן היא כבר פנויה רגשית לגב. אבל נגיד שהיא פנויה, היא לא סימנה מטרה? דבר נוסף פוסידון, אל תשכח שהבנים דיברו אל ליבו שייקח את קרן כי אם לא היא תפגע. כמובן שבמהלך הדייט הם התקרבו יותר (לאו דווקא פיזית), ואכן גם אני שמתי לב היום שהוא לא מקדיש שום זמן לחן, לקרן הוא קן הקדיש זמן. בנוסף חן יכולה לראות את מצב רוחה של קרן ולדעת שגב אחראי לזה. יתכן ובשיחה היום, היא רצתה לבדוק, בדרכה, האם כדאי לה לוותר. לפי התשובות שלו נראה לי שהבינה ובצדק, שגב ויתר עליה.

KEEK

Member
אין מניע. היא הגזימה.

דיברה כאילו הוא מחוייב אליה. שיחה מוגזמת ומיותרת.

goodpink

New member
אולי לא מעניין אותה להישאר בכל מחיר...וגב

התעלם ממנה כך שאם הוא בחר ואין לה סיכוי אז היא לא מעוניינת להישאר רק כדי להישאר גם שאין לה סיכוי כל כך אז למיליון .

easternstar

New member
אם היא כבר שם ויש לה סיכוי חבל

שתרים ידיים כאשר הקהל מאחוריה (כל אלה שלא חיבבו את קרן
) וגם גב מצא בה עניין. היא ברבע הדרך לניצחון והגיעה 3 שבועות לפני הגמר. למה לוותר מראש?

קשקשה9

New member
כי כמו שאמרתי

היא ילדה קטנה ואימפולסיבית ומה שמאפיין את האופי הזה הוא גם המחיר שמוכנים לשלם(יציאה מהמשחק) רק אחרכך עם השנים ,מקבלים אורך רוח וסבלנות כרגע היא רוצה כאן ועכשיו ובעיני הוא קטן קטן שלא השכיל להבין ולהרגיש אותה פחות כמה נקודות לגב-מבחינתי

KEEK

Member
הוא ממש נבהל מהשיחה

לא רצה להרגיע אותה כנראה כי פחד שאם ירגיע אותו היא תפרש את זה כמסר שהוא כן בעניין שלה. הוא מאוד נבהל מהשיחה.. הוא גם אמר את זה אין הרבה מה להגיד בשיחה כזאת כי אתה מפחד ליפול בין השורות איתה, הוא הבין בשיחה שהיא מפרשת דברים בצורה מוגזמת.

קשקשה9

New member
קיק ,הוא לא ילד

אני מניחה שכבר עשו לו סצנה או שתיים במהלך חייו מה גם שהוא נכנס מוכן למשחק לכן הייתי מצפה ממנו לגלות יותר רגישות בלי קשר לאם חן צודקת או טועה פשוט ממקום של אדם בוגר יותר ומכיל כנראה שהוא לא.....

למעלה