עד סוף התוכנית ומניחה כמה שבועות אחריה. הוא בן אדם מורכב מלא חסכים והוא לא אמיתי אם אף אחד בווילה באמת אין שם מישהו שהוא בוטח בו באמת לו שהוא בוטח בהרבה אנשים גם ככה. הוא יותר מידי פוקח פייס ככה שגם אם מראה משהו קשה להבין אם זה אמיתי או לא. מה שכן אפשר להבין מדברים שאמר: איתן עשה את דניאל חזקה...כלומר הוא הבין מה צריך לעשות כדי לעשות את קרן חזקה לרוץ איתה למיליון הבין שיש זמן מסך ועריכה לטובתם ולכן לרוץ איתה למיליון. זה הדבר היחיד שאפשר להבין ממנו כל השאר בגדר השערות בלבד מאחר והוא מאוד קשה לקריאה היה לו הרבה ניסיון בזמן שהוא היה מכור לתרגל שקרים ומניפולטיביות ריגשית. בעקרון קשה לו גם עם עצמו בווילה עם אנשים מסויימים בווילה וזה שלא יכול לדבר על מה שבאמת על ליבו. מה שכן ההתנהלות היומיומית שלו בלתי נסבלת ההתנשאות ההתנהגות והליכה כמו BUM הילדותיות .... לא נראה לי שהוא מצא יותר מידי נושאי שיחה אמיתיים אם האנשים בווילה THIS TIME AROUND.
מאחר והוא לא באמת מעוניין בקרן , לפחות מההתרשמות שלי עד עכשיו, הוא ימשוך אותה ככה בלי מגע או נשיקה או שום דבר שיעיד על עניין כל שהוא, עד יום יומיים לגמר ואז הוא יפשיר קצת ויזרוק לה עצם כדי שבגמר יראו אותם כזוג לגיטימי. ואז הוא יוכל לחזור עם מצפון שקט לחברה שהוא כנראה השאיר בבית. נראה לי.
מתמודד בכזו עייפות עם בחורה שחוץ מלאנוס אותו עושה הכל כדי שיגע בה והוא ...........כלום, בסך הכל היא לא דוחה עד כדי כך, יש שם משהו מאוד משונה. או שהוא על מדכאי חשק או שאני צודקת בנוגע לאסטרטגייה שלו.
יכול להיות אבל מצד שני אם הוא יזרוק אותה בסופו של דבר זה יכול להתפוצץ לו בפרצוף כי היא לא מחוייבת בחוזה והיא תוכל לפתוח את הכל, חוץ מזה זה מלוכלך לשתף פעולה בדבר כזה שזה פשוט הונאה של נשים איכס
בשביל כמה אנשים כי מה לעשות, פעם זה היה קינוח מקובל. עלי דפנה ופלפל אנגלי אני משתמשת למלפפונים חמוצים וכאלה. לקומפוט אני משתמשת בקינמון, ציפורן, קליפת לימון. מעניין מה שאת מתארת..צריך לטעום.
בתאבון טלי../images/Emo140.gif עלה דפנה בשילוב פלפל אנגלי
מעלים ליגה כל תבשיל. בין אם זה תבשיל קדירה של בשר וירקות, צלי, אפילו גולאש - ובטח ובטח תבשיל פירות. זה נותן ניחוח אחר... משהו עדין ומוסיף טעם/ריח עדינים.