שרשור צהריים
והלאה
11/9/11

אפילו בשיחה בבוקר, גב צוחק עליה

אמר תארזי את המזוודה ותשאירי גופיה שלך שאני יוכל להריח אותה

צרצרה1

New member
שימי לב מיצי, איך הוא תמיד , אבל תמיד

נותן לטרף שלו (קרן) ללקק כאילו דבש ממקל - ואז מכניס חזק אבל בטוח את המקל (ההשפלות). הוא תמיד משפיל אותה , אבל נזהר להשאיר לה זיק של "סיכוי" בדמיון שלה............. חכם הבחור. אבל עם קרן מאד קל להתנהל כך. היא מהסוג המושפל ומתעלק. זוכרת את הדייט של 24 השעות עם איתן? איתן השתעמם איתה והראה דחייה ממנה. בקושי דיבר איתה ושיחק בשמארטפון או פיהק. ובמצב הזה, כשהלכו לישון - היא עשתה איתו סקס. עם גבר שלא הראה בה בכלל עניין - אלא להיפך - שהוא סובל איתה.

היא מוכנה לספוג ממנו הכול, על מנת להמשיך

להיות איתו. הוא מרשה לעצמו להתנהג אליה איך שבא לו, כי היא יודעת שהיא תקבל את ההתנהגות שלו. לגבי הדייט: היה ממש דייט משעמם. הוא שאל אותה כל הזמן שאלות על אחרים. השאלות שהוא שאל אותה, זה היה נראה כמו ראיון עבודה. ראו עליו שהוא השתעמם בדייט, וקרן אמרה שהיה לה כיף בדייט. הוא רצה שיגמר כמה שיותר מהר הדייט, ולצאת לדניאל. הוא העדיף את דניאל לדייט ולא את קרן.

poseidon111

Active member
ושוב חוזרת השאלה איך אף אחד,

כולל הבנים לא אומרים לה את האמת. אפילו לא ונינה האמיצה.
הרי לבנים אין מה לחשוש,כי אין להם מה להפסיד, פרט לחברות המפוקפקת שלה.

שן22

New member
ונינה חושדת שהקשר שלהם מבוסס על אינטרס משני

הצדדים אז ככה שהיא לא רואה את קרן כקורבן ולכן היא לא נכנסת לשם ובתכלס למה להכניס ראש בריא למיטה חולה תרתי משמע

תגידו שאני קטנונית

אבל ראיתי קודם את חן באה לאכול מהשקשוקה שאורטל וקרן הכינו והן אמרו לה שנגמר ונשאר רק סלט. ועכשיו אני רואה שאורן אוכל מהשקשוקה, כי היא שמרה לו בצד. לא יפה.

שן22

New member
יש דרג בבית ויש זרג חבר מהפמליה של הרווק דרג

חדשה זרג ככה זה

רינתי77

Active member
אז למה את קטנונית? הן קטנוניות..אבל היי..

זה לא שהאחרים הם דגולים...

רינתי77

Active member
את לא עשית עלי רושם כמי שמחשבנת

לאוהדי זאת או אחרת..מי שאוהד מישהי מהבנות צריך להיות מוכן לכך שיש מי שלא אוהד אותה באותה מידה. ככה זה בחיים. מה שאותי מצחיק זאת האהדה הטוטאלית של כמה אנשים פה שחושבים שיש מישהי שהיא כליל השלמות. בעיני זה ילדותי.

שן22

New member
ונינה ואתי מדברות עכשיו על הצביעות של ליהי

והערה שלא קשורה ונינה נראת ממש יפה עם האיפור ובנוסף היא אומרת דברים נכונים "אם הייתה לה הזדמנות להיות עם גב היא הייתה הולכת על זה"

מה יהיה אורטל? גם אני אובססיבית למתוק ושוקולד

תפסיקי לגרות אותי, אותה מחלה שוקולד חלב אוורירי, יאמי..........

האמת הפסקתי עם זה כי יש לי רגישות ללקטוז

אבל לפני זה וכיום אני רק מפנטזת על זה, מידי פעם עטה רק על פררו רוזה. אבל כל האפית מתוקים, עוגות , שוקולד זה בול אני. לא פלא שנולדנו באותו היום
אותן חולשות ! היא ממש מזכירה לי בהרבה התנהגויות ומיקרים את עצמי. אני מתחילה להאמין בכוכבים

למעלה