להסתיר אמרתי כל פעם שהיא תופסת ביטחון היא מראה את הרוע שלה. גועל של בחורה לא חכמה בכלל בחורה מגעילה שמכרה את עצמה להישאר במשחק הגועל של הריאלטי אף בחורה לא נפלה כל כך נמוך חוץ מאשר חברתה הטובה קרן.
והכול בגלל תוכנית שהבסיס שלה לקוי מכלתחילה. ה"בנים" מחליטים הבנות מרצות... ליהי לא רוצה את האמת, והאמת היא שהיא הלכה כמו צל. כל פעם, אחרי מישהו שהיה בעל השפעה גדולה יותר. אהבה...בארור אהבה
היא פשוט חיה בסרט וכל כך לא חכמה. רק בחוץ היא תבין כמה טעויות היא עשתה.גם בן טיפש גדול למרות כל התארים שלו ולדעתי הוא וליהי מתאימים להעניש אחד את השניה. חבל שונינה שאומרת את האמת אולי תמצא את עצמה בחוץ היום וליהי הזנותית תשאר עד הגמר
בנוסח: " הם לא רואים הכל מה שקורה כאן בבית, הם לא חיים כאן, רק אנחנו יודעות מה באמת קורה". היא כמובן מדברת על הצופים בבית והיא מנסה בכל כוחה לשכנע את עצמה שהמצלמות לא קיימות ושלא באמת נכון שהקהל בבית רואה ושומע כל מה שהיא עושה או אומרת. זאת כיוון שיש לה בלי עין הרע הרבה דברים שהיא מעדיפה שאף אחד לא ישמע או יראה.
אם היתה מתעוררת, היתה מבינה שאנחנו רואים גם דברים שלא היינו רוצים או צריכים לראות, ויותר מזה, היתה מבינה שהיא כלי משחק של שחקנים מוצלחים יותר כמו אתי, קרן ועכשיו בן. כל אחד בתורו.