שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

adiyon2

New member
כי הוא חושב שתפס תבחורה הכי יפה

כשיצא ויראה הכל, יבין כמה היא מכוערת ואיזה טמבל יצא. חוסר מודעות עצמי כבר אמרנו

talibatata

New member
בחיי הוצאת לי את המילים מהפה, כמו אשה זקנה.

ממורמר, מרוב שיעמום מתעסק בשטויות, במקום שיתעסק בעיקר מתעסק בטפל, כל היום מרכל עם ליהי, מנתח את הבנות בבית לפי דירוג ומספרים, נראה פראנואיד.

רגע רק רגע

Active member
או- הווווו....

גם שעון. גם שותף <60% שלי
> ועכשיו גם קריינית רצף?
סתם התלונן על חן ואמר לה שהיא לא עושה כלום. התפתח דיון ביניהם. היא אמרה לו שהוא מדבר לריק. והוא ענה - אז את אומרת שאת ריק? <משהו בסגנון> מעבר לזה...

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין,אתה אלוף....../images/Emo24.gif

קשקשה9

New member
ועכשיו אני אגיב לגבי בן

לא רציתי ללכלך את האהבה ביננו עם ה
הזה גם אם אני עשרים שנה על אי בודד והוא מגיע? דבר ראשון אני מטביעה אותו בים

רגע רק רגע

Active member
אזהרה- לתגובה זו אסור להיכנס עם משקה!

מזל שבדיוק שמתי ת'כוס קפה בצד. למה אם לא... הלך על המסך שלי...

sendibar0

New member
האמת

ליהי מכוערת ברמות קשות, והיחסים שלה עם בן הם במקרה הטוב תמוהים, אבל היא לא ריק בכלל. אולי היא לא התפוצצות של אינליגנצייה, אבל היא לא הבלה. וחן.............. חן באה מבית עם סטנדרטים נוקשים כנראה, אבלו הדיבור העילג שלה הוא פרחי למרות הכל, וריקני. אין בה כלום. ממש כלום ראוי לאיזו טיפה של הערכה. אגב, אם ראיתם את הפרומו החדש, היא יושבת על המיטה של אתי וחופרת, ואתי בכלל ישנה. משעשע מאוד

צרצרה1

New member
רק טפשים בטוחים שאין חכמים מהם............

בן הדביל מכל החליט להגיד "התפללתי" במקום "ישנתי". הוא כל כך אדיוט שעשה את זה עם קריצות ועיקום פנים כדי שהשומע יבין... את ההצגה המטופשת הזו הוא עשה לקהל, כלומר: בעיניו הקהל כל כך אידיוט שלא יבין מה זה "להתפלל". ומי משתמשת בזה עכשיו? דניאל. מרגע לרגע יורד לי ממנה. האם גם היא חושבת שהקהל מטומטם עד כדי כך? פתאום אני מתחילה לחשוב שכנראה היא גם לא רואה את האינפנטיליות באיתן. ואז אולי באמת מצא מין את מינו.

טלומרז

New member
בלי קשר לזה שבן אדיוט, הוא ניסה להסתיר מההפקה

ולא מהקהל... ההפקה אוסרת עליהם לישון הרי.

talibatata

New member
קבלו את הזוג ההזוי ביותר שראיתי, כרגע דו שיח

הזוי ביותר.

למעלה