שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

goodpink

New member
האם גב רציני? אישית חושבת רבות ממה שאמר כרגע

באמת מה שהוא מחפש אבל הצניות שלו והקושי לקרוא אותו מקשה לדעת. אם הוא רציני לגבי שהוא רוצה שהבחורה איתו תהיה אקדמאית? מאוד משונה שהוא דורש את זה. זה לא מעיד את כלום מדוע הוא דורש את זה קשור לחברה לשעבר שלו? אישית חושבת שאקדמאיות חשובה להראות שיש פוטנציאל לאן להתפתח במיוחד שמדובר בגיל צעיר להתפתח ביחד לבנות משהו משותף וגם באופן כללי זה פותח את הראש והחשיבה בהרבה תחומים... יחד עם זאת יכול להיות אדם אינטלגאנטי חכם וכו' ועדין לא אקדמאי כתוצאה מנסיבות חיים שלא אפשרו זאת מסיבה זו או אחרת. אישית כל עוד אדם מפוקס או אישה מפוקסת יודעת מה היא רוצה יש לו עסק עבודה טובה וכו' יחד עם אמבציה אישיות וכו' זה לא משנה עם הוא אקדמאי או לא. כל מקרה לגופו.

talibatata

New member
זה היה נאום לקהל בבית, לא התרשמתי, תסביר לי

מה מצחיק את קרן כל כך?

goodpink

New member
אין לי שמץ של מושג. פאתטי כבר חשבתי שכבר

יעבור לה. מעצבן ברמות. כמו שגב סיפר בדיחה שלא הצחיקה במטבח ורק קרן צחקה. גב תירץ שרק קרן הבינה אבל ליהי אמרה לו שלא היה מצחיק. רק קרן צוחקת מכל שטות שלו. אבל הכי מעצבן זה הטון של הגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לאן נעלמת...

talibatata

New member
שים לב בכל השיחות שלהם היא לא מפסיקה לצחקק

כמה עלובה ופאתטית היא .ממש עצוב.

adiyon2

New member
ככה זה כשמאוהבים../images/Emo99.gif

במיליון ובמיוחד בצורך להיות ראשונה

רגע רק רגע

Active member
כלום ושום דבר...

גם אם גב היה מספר לה בדיחת הרש'לה... היא הייתה מתפקעת מצחוק.

KEEK

Member
אתמול היה מעניין במיוחד

בעיקר שיחקו ביליארד רוצה תקציר? גב ואורן שיחקו גב פתח ראשון שום כדור לא נכנס אח"כ אורן שיחק, הכניס שלמים אז אורן שלמים וגב חצאים ואז אורן הכניס אדום ואז אורן החמיץ ואז תורו של גב, גב הכניס כתום שוב גב, ושום הכניס, הפעם ירוק ואז גב החמיץ ואז תורו של אורן אורן הכניס לבן . פסילה. אז לגב יש 2 תורות וגב החמיץ פעמיים ואז תורו של אורן - אורן הכניס צהוב ואז הכניס כחול אורן החמיץ תורו של גב - הכניס סגול אח"כ לא הכניס כלום שוב אורן גם אורן הכניס סגול כל הכדורים של אורן בפנים אז אורן הולך על השחור הוא בוחר בגומה הימנית קיצונית, ומחמיץ. ואז תור גב, גב עדיין על הצבעים הוא מחמיץ שוב שוב אורן על השחור בוחר בגומה האמצעית, אבל השחור נכנס לגומה אחרת אורן מפסיד. אחרי המשחק המסעיר והמעניין הזה ששודר כמעט חצי שעה, נערכו עוד כמה משחקים. רוצה עוד תקציר??? הפעם אורן ניצח
ככה נראה 95 אחוז מהשידור היומי של הוילה
מעניין למה הרייטינג של התוכנית הזאת רק מתדרדר.. באמת קשה להבין..

poseidon111

Active member
אתה יודע מה מצחיק?אני עומד לקנות שולחן כזה

אבל עם התיאור שלך, ירד לי החשק בינתיים.

KEEK

Member
ממליץ לך, אבל

לא קטן כזה תלך על ה-9 פיט יש לי כזה בבית של ההורים היום אני כבר לא גר שם אבל כשאני מבקר, אני רוב הזמן בשולחן. אני מאוד אוהב אז אני ממליץ. כמובן שבמשחק עצמו אני מעדיף את הסנוקר ולא הפול

KEEK

Member
10 פיט מקסימום לדעתי

אפילו תשקול ללכת על 9 כל דבר מעל ה-9 דורש הרבה שימוש במאריך של המקל וזה לא כיף. היום יש אחלה מציאות של 9 פיט אתה יכול להביא שולחן ברמה גבוהה של קראון למשל עם כל הציוד הנרחב (מעבר לבסיסי) ב-10 אלף (כולל הרכבה) אבל אם אתה מחפש מציאה, תלך על יד 2 יש שם דברים מעניינים..

poseidon111

Active member
יש לי חבר מבוגר

שמשחק סנוקר כבר 40 שנה.הוא מכיר את כולם וכולם מכירים אותו.הוא יודע איזה שיש,איזה בד,וכל שאר הדברים.אני סומך עליו.אם יאכזב אותי הוא יודע שלא ישחק אצלי.זה תמריץ טוב לדעתי.

KEEK

Member
../images/Emo45.gif בהצלחה

הכי טוב שיש מישהו שמבין כי בדברים האלה צריך לחשוב אפילו עד הרמה של הסוג בד

adiyon2

New member
אז מזל שלא נכנסת לוילה../images/Emo3.gif

כי היית משעמם אותנו למוות
עדיף שתהיה כאן

למעלה