שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

sendibar0

New member
מה זה דייט?

דייט של פעם ראשונה? דייט אחרי שאני יודעת איזה פוץ הוא בן ואיזה דוחה הוא יוני? הייתי רוצה להיות בשנות העשרים עם התובנות, הקבלה העצמית, והשלווה של היום. הייתי מנצלת את גב מינית בכיף

adiyon2

New member
שאלה לא הוגנת

בן - כדור הרדמה יוני - כאב ראש גב - משעמם תביא מישהו מעניין

goodpink

New member
נראה שגב ישאיר את מור נראה שיש להם

שפה משותפת בשיחות... דניאל גם רוצה להשאיר את מור. השאלה אם גב ישאיר ישירות את חן ואז הבחירה המשותפת תיהיה מור. ובסכנה ונינה. בין ונינה לבין דנה עם הבקשה של יוני. מעניין מה הם יבחרו האם איתן יראה את המשיכה שלו לונינה... אמתול קרן שוב הראתה את הקנאה שלה בחן כל הזמן מנסה להכניס בדברים דיברה עם אורטל וליכלכה על חן שהיא התלבשה יפה כאילו זה לא בסדר חן אמרה שעשתה זאת בשביל עצמה. וקרן אילו היא עברה את זה כבר ...ביקורת סמויה על חן בגלל שהיא מקנאה.

sendibar0

New member
בדיחה

שפה משותפת? גב אינליגנט. איש לא יקח את זה ממנו. חן לא כל כך (אם לומר בעדינות).

אני 206

New member
העוינות של איתן לאורטל באה לאחר ביקורם

של חבריו גיא דיבר איתו אחד על אחד וכנראה סיפר דברים על אורטל ורמז באופן ברור תתרחק לכן הוא מסתייג מאד מאורטל את רוב השיחה שמעתי למרות שהיו קטעים שביטלו את הקול, כמו כן הוא שאל אותו מדוע לא יצא בינך ובין ענת משהו? ואיתן ענה לא היה הקליק.

JasPoint

New member
איתן מלכלך על אורטל כבר לא מעט זמן

לא יודע אם זה מאגו או מהדאגה שהיא תיקח לו את המיליון. הבנים שם בכלל חושבים שאורטל נשארת בתוכנית רק כי היא מבת ים... הם לא מעריכים אותה בכלל.

goodpink

New member
לא שמעתי את בלייב ראיתי אחרי זה ראיתי את VOD

על הקטע הזה...לא ראיתי שגיא סיפר יותר מידי על אורטל...לפחות לפי הVOD אולי בלייב הם ערכו את זה...קשה לשפוט דברים עם הVOD שלא רואים שיחה מלאה. בכל מקרה בנוגע לאורטל זה התעורר אצל איתן הרבה לפני ברגע שאורטל חזרה לפלרטט שוב עם אורן...מסכימה איתו לגבי תחושותיו בנושא אבל השאלה האם מניעיו כנים או נובעים מאגו פגוע. היי הוא אפילו חשד בה בגלל שהיתה טובה במשחק האמת והשקר. כמעט כל החברים של איתן שואלים אותו עם הוא נמשך באמת לאורטל עם יש להם באמת שפה משותפת חחחחחחחחחחחח כולם מתפלאים מהמהלך הזה לא מובן בכלל... הוא לא בחר את הבחורות האיכותיות חחחח ומבחוץ רואים את זה. לגבי אורטל גיא התפלא שהוא באמת נמשך אליה ...גב גם העיר משהו שנכנס...מה באמת אתה חושב שהיא יפה? חחחח בן גם חושב ושאל את איתן אחרי הדייט שהיה להם אם היה להם על מה לדבר האם היא אשת שיחה... איתן לא רוצה לקבל אחרת זה עדין האגו שלו. לגבי ענת לא היה להם כימיה ותקשורת בכלל כולל התעלמות מוחלטת לא מובנת...גם ענת אמרה את זה...מובן לי מצב שלא מעוניינים במישהי או במישהו לא הטעם וכו לא היה מובן התעלמות לחלוטין בבן אדם כאילו הוא לא קיים כאשר כל המטרה היתה להכיר את כל הבנות...איתן יותר מידי מעוניין בבחורה יוזמת ענת פשוט לא הטיפוס...איתן לא פיתח כישורים חברתיים עם בנות כנראה רגיל שבחורות נופלות נר לרגליו... ענת בכלל היתה עסוקה בהתלקיים עם עצמה בשבועיים שלושה הראשונים ואיך היא מתמודדת עם ההפרעות האכילה תוך הכרות עם המצב בווילה...

JADE99

New member
איתן אדם דוחה חיצונית ופנימית!הוא פגוע מאורטל

ולכן הוא לא רוצה שמיזהו אחר יזכה בה. הוא מלכלך עליה כל הזמן. היום בבוקר כשאורן סיפר לו על הדיבור שלו עם אורטל אמש . הוא ממש ציוה עליו לא להיות בקשר עם אורטל . "תגיד לה רק שלום ובוקר טוב." אני ראיתי את השיחה בין אורן ואורטל שהיתה שיחה מקסימה. איתן מקנא בגדול! לגבי החיצוניות שלו, הוא ממש מוזנח ויש לו כרס מתדלדלת . פעם הוא היה חתיך אבל עכשו הוא סתם בחור מוזנח, שחושב שהוא מתנה לבנות ישראל.

goodpink

New member
בסופו של יום איתן לא חייב כלום לחבריו...הם שם

כדי לזכות בין היתר באהבה ומליון. עם חבריו מפרעים בדרך למליון הוא קודם מאשר חבריו. מבינה את חששותיו בנוגע לאורטל. כל פעם שננתי לה צאנס היא הראתה שהיא אפשר לבטוח בה. כך ששותפה לחשדותיו. ומובן לי שאולי רוצה להדיח אותה מאחר ומאיימת על המליון לגיטימי ביותר וגם לגיטימי של יגיד זאת בריש גלי כי אז יכול לעורר משהו בקהל...צריך להיזהר מזה. מה שלא מקובל לדעתי זה אם הוא פועל נטו מאגו שנפגע. גם ככה לא היה חברי ביותר בכלל לצאת עם אורטל בצורה שהוא יצא שידע שאורן כבר פיתח משהו בשבילה.

אתם מעוותים את כל השיחה ../images/Emo4.gif

איתן לא אמר עליה שום דבר רע. כבר ימים שאורן מתחבט בבקרים אחרי שיחות עם אורטל מה לעשות עם היחסים האלו. הוא שואל ומתלבט בקול רם ומבקש את העיצות של איתן והחברים. אחרי שאורן אמר שהוא רוצה לעצור את היחסים אבל הוא לא יודע איך ינהג אחרי זה כי הם חיים באותו בית, איתן יעץ לו בסך הכל, לעצור את ההתקדמות בתוך הוילה ולנסות כשייצאו החוצה לבדוק אם יש התאמה. אגב, אורן עצמו אמר שאין שם התאמה מנטלית, היא לא מספיק חכמה בשבילו. איתן נהג כמו חבר טוב. נכון, אורטל שמה לו ברקס ולא רצתה להמשיך את היחסים ביניהם, אבל תלכ'ס לא היה שם כלום , זה היה בהתחלה ואיתן התקדם מאז המון עם דניאל, לא נראה שזה מזיז לו. בנוגע ליופיו של איתן, זה נתון לטעם אישי, בעיני הוא נראה מעולה.

ראיתי את השיחה הזאת, הוא לא אמר עליה כלום

הוא שאל את איתן "אתה באמת נמשך אליה?" ואיתן אמר שהיום פחות כי הוא מכיר אותה. אין בו עויינות כלפיה, הוא פשוט שומר על חבר טוב שלו בעקבות התנהגותה לאורך הדרך שלא הייתה יציבה.

goodpink

New member
חן חמודה מצחיקה. יופי חן תכניסי לו. והוא יבוא

אליך החוצפן. ויגיד לך שהוא בחר כבר עם מי הוא רץ למיליון. לא לתת לו לנצל אותך בשביל המשחק.

goodpink

New member
קרן חייבת להציג עצמה כאילו במשבר לפנות לצד

האמפטי של גב.... דיי כבר נמאס כל הזמן מתמסכנת בפניו. ולא יכולה לסבול את הטון הדבילי הזה שלה כמו שאמרה לו תנצח את אורן...כמעט אותו טון של ..."גב לאן נעלמת גב מה את חושב גב ...גב......גבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" כל כך מעצבן. באופן עקרוני אין לי בעיה עם BABYTALK לבנות מסויימות שהטון שלהם חמוד...אבל לא רק שזה לא בייבי TALK זה מאוד מאוד מעצבן בלתי נסבל. היום נכנסתי בדיוק לשיחה של חן ודנה הם דיברו על מישהו שצריכה תשומת לב ואוהבת את זה ומחפשת את זה מניחה שהם דיברו על קרן לא שמעתי את תחילת השיחה. חן גם סיפרה על ההצגה שגב וקרן עשו אתמול. ודיברו כנראה ממה שהצלחתי להבין על מה שקרן סיפרה בשיחת בנות שהיתה להם...הבינו כנראה שעשתה זאת כי רצתה תשומת לב...היתה מוכנה לתשומת הלב... מישהו שמע את השיחה במלואה האם הם אמרו יותר?

חן חשפה עכשיו שהיא ראתה את התוכנית בחוץ

והיא יוצאת באור חיובי... סוף סוף , מישהו מבפנים אומר את זה...
.

למעלה