שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

goodpink

New member
ואחרי זה גיבבה שטויות...חן ניסתה לאמר שהעריכה

לטובת קרן ומציירת אותה דברים שהיא לא. ונינה אמרה שעובדה החברות שלה חשבו שקרן ראה. ונינה NWES FLASH אולי חברותיך ראו את המשדר בלייב...ולכן יודעים מה שהפקה מנסה להסתיר. בכל מקרה אחרי שוונינה אמרה את זה היא אומרת לחן עובדה שחברות שלי חשבו שהיא ראה...אבל זאת אומרת... כלומר לא הסכימה עם חן שהעריכה היא לטובת קרן במשדר המרכזי. פשוט גיבוב של שטויות במיוחד דנה הבלתי נסבלת וונינה שאוהבת להדליק שרפות ואחרי זה לכאורה לכבות אותן תוך כדי הכנסת האינטרסים שלה לדברים וייעוץ לאנשים ותוך כדי התנשאות והסתכלות מלעלה.

ציטוט חלקי מהשיחה, תודות לשאפולי

"ונינה ודנה: "היא בכלל לא רעה, היא תחרותית" עכשיו הן מתווכחות איך קרן הגיעה להנהיג את הבית דנה: "אני חושבת שזה בא לה טיבעי" ונינה: "לא, היא דחפה לשם" חן: "בטח דחפה קודם היא התחברה לאתי ואז הפכה את כל הבית על אתי כדי לשלוט" חחחחחחחחחחחחחחח"

לונדרון

New member
../images/Emo268.gifשום בחזייה, איך זה אמור לעזור?

באמת לא שמעתי על זה אף פעם...

sendibar0

New member
כאמור, אינליגנציה זה לא הצד החזק של חן

וממתי בדיוק קרן מנהיגה את הבית?

גייל 7

New member
אפילו לקרן (אפילו לקרן !!!!)

אני לא מאחלת בן זוג כמו גב . סוציופט פסיכופאט , נע בין מצבי רוח קיצוניים, ההתנהלות שלו גובלת באלימות רגשית. שומר נפשו ירחק ...

goodpink

New member
דנה תשתקי אין לך מושג מה את מדברת ונינה

גם מגבבת הרבה שטויות לא יודעת מה הן מדברות. חן קולטת הרבה דברים...אבל חברות מדומות שלה מנסות להסיט אותה מהדברים הנכונים שהיא אומרת. רק לא מובן לי איך בחורה שראתה את התוכנית התחברה עם אתי ויוני.

goodpink

New member
יפה אעשיו איתן דניאל רוקדים ואורטל היה יפה

מאוד. סוף סוף משהו קצת ריגשי משלושתם. כל השאר לא שווים פיספסו וגב מתנהג כמו .................... גועל על השולחן כמו ילד קטן

../images/Emo6.gifלא, הם מנקים את הבית, זה חומר חיטוי

סגרו להם את המוזיקה כי במקום לנקות הם שרו ורקדו..

למעלה