שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

שרון-ב-

New member
אורטל 'ויתרה' שוב כחלק מהמשחק של

'אני לא כזאת'. אם את לא כזאת אז מה נכנסת לתוכנית שבה 15 בנות יוצאות עם גבר אחד לדייטים?? ממש ויתרה
כמו שהייתה אמורה להיות לה עוד אחות שמתה....

talibatata

New member
מה לא שמתם לב שאורטל מלאה ברגשי נחיתות,

וזאת הסיבה להתנהגות המוזרה שלה מתחילת התכנית, היא כל הזמן צריכה לייצור משברים עם הבנות כדי לקבל תשומי, מה שכן עם הבנות היא די נאיבית, עם הבנים זה סיפור אחר היא םופר שחקנית, אני לא מאמינה לה בשיט, מה שכן הייתי נותנת לה את המיליון כבררת מחדל, לא מאהבת מרדכי, אלה משנאת המן.קרן.

שרון-ב-

New member
נכון. ייצרה משברים. נובחת מפנה גב ובורחת

לא יודעת להתמודד. כי אין על מה. היא גיבורה מאחורי הגב לזרוק את ה'אמת שלה'. צריכה שירחמו עליה תיכף היא תבכה ותבקש מאורן חיבוק ממני לא תקבל את המיליון.... גם לא כברירת מחדל היא מתמסכנת.... שתלך לעבוד

izmeral1

New member
חשבתי לזמנו. שענבר היתה צריכה זאת=

את הפסיכולוגים . מתברר שענבר הרבה יותר נורמלית מאורטל. האם הבנתם ושמעתם את הפשה שלה. אתה דרג אתה לא גבר. לקרן היא קוראת בשמה זבל. אוי כאן זה בסדר. כי קרן רקדה לה על הנשמה החבוקים של אורטל לכולם היום זה כדי לשרוד את הימים הספורים לגמר. ומשהו חמור אני אכתוב. ושיבושם לה ולהם. אני חושדת בהקהל המסמים הם מהבקבוקי הפלסיטק. הערתי על זה. תסבירו לי מה היא עושה שם.. מי הוא הקהל שמסמס לה הרבה. בלי להיות עם גבר.. היא נגעת מי אורן. מותר לה לגשת אליו. הוא לא. עכשיו נכון אפשר להגיד אותו הדבר לגבי אתי. אבל אתי אמרה לקהל להפפקה וכמובן...... שהיא תרמה לבית. לשמור ללמד על נקיון והיגינה של הבנות. נכון זה מאחור. אבל עדיין ההפקה רואה באתי שהיא הפלפל של הבית כנ"ל הקהל. לגבי אורטל הכול חשוד. אופי הכי מחובן. . מחבקת ויורקת. גם אטיפטית. עכשיו מקווה שיש לה זמן דניאל לחשוד בה ולהאמין לאתי. על האופי המוחברן שלה. פוגעת בלי להיפגע. זה הזוי. על זה אתי לא סתם אומרת שהיא סוג של נחשה. נכון גם אתי וגם אורטל על הכסף בבית. ואני בעד שאתי תזכה. ולא כולם רק לא אורטל. לא אצביע לה ולא כול החברים שלי וכמובן בני המשפחה שלי. . לה יש הקהל שלה שהוא חשוד נאוד בעני ובעני רבים. לא סתם אומרת.. היום יש הרבה בלגן של חיבורים לתתוכניות.? צריך גם לזה לעשות חשבון. ערב טוב לכולם

יש לי הרגשה שלאורטל עדיין יש רגשות לאיתן

וכשאמרה שהיא וויתרה בבית הזה יותר מידי ,כשרמזו לה לתת את ביקור האמהות לדניאל ניראה לי שהיא התכוונה שוויתרה גם על אהבה שלא רצתה להתעמת עם דניאל וכל הבנות בבית

lantora

New member
מהחדשות אני הכי נהנית לראות את חן ומור..

מקווה שהם ישארו עוד קצת..

רגע רק רגע

Active member
אני מת על הטמפרמנט של חן.

היא מצחיקה אותי עם החיתוך דיבור שלה. מור קצת בעייתית בעיני. היא מנסה להיות נחמדה אובר. לפני כמה דקות, שמעתי אותה בפעם ראשונה אומרת באמת מה שהיא חושבת ומראה שלא הכל happy happy joy joy. מעדיף אותה כך.

רגע רק רגע

Active member
התעצבנה על משהו...

אמרה בטון די תקיף שהיא שבועיים לא מדברת מאחורי הגב של אף-אחת <כנראה שמישהו האשים אותה בדברים מסויימים> סוף סוף הוציאה קצת אמוציות. והנה גם החדשות+אתי אומרים את אותו הדבר. היא נחמדה אובר. בעיני, זה לא אמין.

lantora

New member
והמילה של אתי על זה זה הוכחה?../images/Emo268.gif

אני ממש לא רואה אותה כמתאמצת להיות משהו-נחמדה בכלל. ואמרה בקול תקיף?כל הכבוד! היא אמורה לשבת ולספוג?

Aronsona

New member
היא לא נחמדה אובר. היא לא התחברה בינתיים לאף

אחד במיוחד ולכן היא נחמדה לכולם. היא התכוונה לדעתי לדנה שלא עושה כמעט כלום חוץ מלדבר עליה מאחורי הגב ונדמה לי שונינה רמזה למור על כך

רגע רק רגע

Active member
נחמדה אובר!

לצחוק מכל שטות... גם שהיא לא מצחיקה, זה להיות אובר נחמד. לגלות אמפטיה מעושה על כל דבר... זה להיות אובר נחמד. לא שהאחרות הן האורים והתומים שלי, אך זה מחזק לי ת'תחושה שמה שאני רואה דרך המסך... קורה גם במציאות.

adiyon2

New member
אנירוצה שמור תלך

ורק מהחשש שלא תנגן בגיטרה ותשיר.
לא חובבת כוב נולד

רגע רק רגע

Active member
נחש...

אין לי מושג
תודות להפקה... שמענו רק את חלק מהדברים. גם בשיחה עם אורטל נכנסו באמצע וחתכו. אם הבנת על מי ולמה אמרה מה שאמרה... אנא, שתף.

למעלה