שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

אורטל מדברת על כך שקשה לה

פתאום חטפה דאונט רציני. נראה לי שזה בגלל שצפתה בדניאל ואיתן רוקדים צמוד מולה.

וואו, איזו תגובה קשה ובלי פרופורצייה של אורטל

תקפה את דניאל שהיא מתנשאת עליה ושהיא לא יושבת איתה לדבר וכשדניאל התנצלה ואמרה שאין לה כלפיה כלום ושאין לה מה להתנשא עליה, אורטל פשוט קמה והלכה. אני בטוחה שלעובדה שאיתן ודניאל רקדו קודם יש השפעה לסיטואציה, כיוון שאורטל החלה לומר לדניאל שחורה לה שהיא לא חווה את החוויה כמו דניאל שהיא ויתרה (התכונה כנראה לאיתן) ואז פתאום שינתה כיוון ואמרה שדניאל מתנשאת עליה...... בחורה מוזרה, אמרתי לכם.

sendibar0

New member
את מתכוונת מי ישבה בפינה עוד קודם!

לפני שהם קמו לרקוד

lantora

New member
תגובה קשה ובלי שום פרופרוציה..אבל האמת אני מב

מבינה אותה.. אבל מצד שני-למה היא לא מתחילה משהו עם אורן?

אני לא מבינה אותה.

דניאל ואיתן בזוגיות חדשה, אהבה חדשה והתרגשות חדשה, הם רוצים להיות רוב הזמן יחד. מה לא בסדר עם זה? אורטל כמו פולניה זקנה, התיישבה לבד בחושך...שתשב עם הבנות. לא ראיתי מצד דניאל התנהגות מתנשאת כלפי אף אחד בבית, היא חביבה ולבבית לכולם.

sivan513

New member
זאת הפרשנות שלך

היא לא אמרה שזה בגלל הריקוד, אני משערת שהיא ראתה אותם רוקדים ומתנשקים מולה אלף פעם, אז למה עכשיו שזה יפריע לה? אולי זה בגלל שדניאל העדיפה להאמין לאתי שאורטל רוצה את איתן, והתרחקה ממנה כי זה נורא קשה לא לרצות את הדבר המהמם הזה

ela501

New member
התנהגות של ילדה בת 2,אורטל מבודדת את עצמה

בכוונה כדי להתמסכן.

שרון-ב-

New member
הו- תודה לאל על השפיות - היא מייצרת דרמות

בכוח.... שחקנית אמרתי? התעוררה הבחורה. כואב לה היא מתחילה לחשוש לתחת שלה... המיליון קורץ לה.

ela501

New member
שרון פתאום אני שפויה, להזכירך אני אוהבת את

קרן שאת כל כך שונאת

lantora

New member
נכון שהיא ראתה את זה כבר אלף פעם לפני

אבל שזה קורה +מצב רוח "דאונט", +החששות משמשפחה +כל המריבה עם אתי +הבילבולים עם אורן אז כן..נתפסה..עשה לה קצת רע..\ עד מחר היא תיתפס על עצמה ותבקש סליחה.

sivan513

New member
זה עדיין לא אומר שהיא מרגישה ככה

בגלל שהם רקדו מולה זה מה שאתן חושבות אולי היא באמת התנשאה מעליה אין לי מושג, לא צפיתי, רק קראתי...

היא לא אמרה כלום, רק שהיא מתנשאת

דניאל אמרה שזה לא נכון ושאלה אותה אם היא מפגרת, כי הייתה בהלם, דניאל אמרה שאין לה מושג איך להגיב למה שאורטל אמרה ואורטל במקום לפתוח ולדבר, קמה והלכה באמצע.

andy181

New member
אורטל הייתה צריכה להסביר למה היא חושבת

שדני מתנשאת מעליה ולא לקום וללכת באמצע.

נכון ועוד משהו באותו עניין

כשהחדשות הגיעו ואורטל ניהלה איתן שיחות, היא הסבירה להן על ההסטוריה שלה בוילה. בכל פעם חזרה על המשפט "היה לי משהו עם איתן, אבל ויתרתי לדניאל". כאן הבעיה. היא לא ויתרה לדניאל כלום, היא ויתרה על איתן ואיתן בחר בדניאל, הוא יכל לבחור כל אחת אחרת, כולל קרן שאז היה איתה בקשר. לאורטל יש ריגשי רציני אם ככה היא מתנהגת. אני כן חושבת שלריקוד שלהם היה קשר למה שהיא אמרה לה, היא גם התחילה את השיחה במילים -' אני לא חווה את אותה חוויה כמוך, אני ויתרתי ' ואז המשיכה ל'את מתנשאת עלי'. משהו בהתנהגות של אורטל לא יציב מתחילת המשחק, היא מאוד לא סגורה על עצמה ומה היא רוצה והיא מוציאה את הלבטים האלו בצורה ילדותית . למרות שאניחושבת שאתי מגזימה בענק בכל מה שקשור באורטל, יש קורטוב של אמת בדבריה, אורטל אכן מוזרה.

andy181

New member
אורטל לא ויתרה בשביל דניאל, היא ויתרה

כי היא לא יכלה להתמודד עם זה שאיתן היה מעורב במערכות יחסים עם עוד 2 בנות.

עכשיו בשיחה של אורן וגב הבנתי הכל

מהבוקר אורן ואורטל לא החליפו מילה, הוא החליט לקחת מרחק ולא יצר איתה מגע או קשר. היא לא יודעת להתמודד עם הסיטואציה והוציאה הכל על דניאל, שכל חטאה הוא להיות מאוהבת.

andy181

New member
ודניאל בדיוק אמרה לליהי עכשיו שהיא שלחה לה

(אורטל) של בואי נדבר..והיא פשוט התעלמה ממנה. אורטל לא ברורה לי. מצד אחד היא כל הזמן אורמת שאם למישהו יש בעיה איתה שיבוא ויגיד אבל כשעושים את זה היא מתעלמת.

למעלה