שרשור ציפורי
לילה טוב

כולם שם זונות ...דניאל ואיתן וגם בן

עודדו את קרן להיות עם גב ועכשיו שהם רואים שהכל חרטה שם משפיל אותה והוא בכלל יש לו חברה בחוץ ואף אחד לא מעיר את צומת ליבה בעניין אלה חברים הם פשוט שמה כולם בשביל המיליון אם אני ההיתי שם ורואה אך הוא מתנהג איתה הייתי אומרת שתעזוב אותו במיידי אבל אף אחד שם לא אמיתי באמת

KEEK

Member
מה הסיפור של הבלוטה והאף?

הם זוג? מאיפה היא צצה פתאום? איך לא שמענו עליה? הם מתחבקים ומתנשקים כמו זוג שכבר כמה חודשים ביחד לא זכור לי שדיבר עליה בטח לא שתיכנן על ענת או ונינה

פונפון32

New member
לא שמענו כי ההפקה לא אפשרה לנו לשמוע.

מישהי אמרה כאן שהם יצאו 4 חודשים. הוא בטח לא התנהג כאחד שיש לו מישהי בחוץ. דחף ידיים ושפתיים לכל בחורה בבית, ועוד דיבר על אופציות בוילה.

KEEK

Member
הוא איתה 4 חודשים? ../images/Emo2.gif

לא ידעתי שהוא בזוגיות וככה הוא מתנהג?! כבר אין לי מילים על האנשים ששם

24שעות1

New member
יוני ונעה הספור

יוני ונעה הכירו בערך 3 חודשים לפני התוכנית. ורק שבוע לפני התוכנית - התחילו לצאת כחברים כאשר רצה להרחיק את אתי מימנו -שבנתה על סיפור אהבה איתו הזכיר שהתחיל קשר עם בחורה . מכיון שרק הקשר התחיל לא ידע -האם זה קיים ,

adiyon2

New member
דיבר עליה מדי פעם

ידענו שהיא קיימת. סיפר שלפני שנכנס אמרה לו שהיא משחררת אותו ואם מוצא מישהי אחרת שילך על זה. שימצא את החוויה כלשון הוילה.

talibatata

New member
היום הוא תיכנן על חן, גם אני לא מבינה מאיפה

היא פתאום צצה, מוזר לא?

לואיזה7

New member
יש יותר מדי מסירת מידע מבחוץ

החברה של יוני אמרה עכשיו ליוני בחדר : "תשמור על קרן. היא נמצאת בסיטואציה יותר מדי מלחיצה..." והמצלמה עברה משם וא"א לדעת מה עוד היא אומרת לו . איפה ההפקה ? יש יותר מדי מסירת מידע מבחוץ בתכנית הזאת. ההפקה מסתירה מאיתנו את המידע שהיא מוסרת ליוני ואת ההתערבות מבחוץ, אבל לא מפסיקה את נועה מלומר את הדברים.

בוףברכה

New member
הזכיר אותה..כמה פעמים...,(אני חשבתי

שזאת מישהי שהוא מכיר..והם לא ממש חברים...,..פתאום הגיעה משהי..
... (אומנם לא מכירה ת'מישפחהשלו..אבל..כולה מרוצה מיוני..ו..הבית..ו..האנשים..ו..העיצוב..ו.. ..מקרן..."..יוני תשמור על קרן??."..

הוא סיפר שהוא הכיר מישהי לפני שנכנס לוילה

היום אמר שהם היו ידידים שלושה חודשים ושבוע לפני שנכס לוילה הם הפכו רומנטיים (יענו סקס). זהו, משך שלושה חודשים הוא גהר על כל מה שזז......והיום גילינו שהיא קיימת והיא דווקא חמודה (אם כי מתלהבת).

חני 57

New member
יוני דבר עליה וכל הזמן אמר שיש

לו מישהי בחוץ ,ולכן לא היה לו כלום עם שום בחורה בווילה!!!

למעלה