שרשור ציפורי
לילה טוב

goodpink

New member
לא רואה ניצול אולי מצידה...ושופטת אנשים רעים

ועוד איך במיוחד בתוכנית שהקהל אמור לתת את המיליון. אנשים רעים שפגעו בבחורות אחרות שלא עשו להם כלום שופטת ועוד איך שופטת אותן. לגבי גב כבר אמרתי איזה ניצול? היא ניצלה אותו בלעדיו היא לא היתה נשארת בוילה החיבור איתו השאיר אותה בוילה. הוא מתייחס אליה כמו שמגיע לה וגם דואג לה מבחינה חברית והצד אמפטי שלו שהיא כל הזמן מנסה לנצל. היא זו שנזרקת אליו ומתעלקת עליו. סחיטה רגישית היא יותר חמורה מבחינתי להתנהל ממשבר למשבר כדי להשיג מה שרוצים

adiyon2

New member
הנה כמו עכשיו לדוגמא

היא שוכבת עם גב במיטה, הוא מנסה לישון והיא אומרת לו כל מיני דברים לא ברורים באוזן, הוא מסתובב כי לא נוח לו והיא שוב נצמדת. אחרי כמה פעמים, הוא פשוט גרש אותה. היא מנשקת אותו שוב ושוב והוא לא מגיב. מעליב ומשפיל. קרן תתעוררי. הייתי מכבדת אותה יותר לו יצאה ברש גלי (אפילו בשיחות מקלחת עם ליהיא) ואמרה שהיא עם גב למיליון, אבל להגיד הוא מוצא חן בעיני, בא לי לנשק אותו כשכולנו יודעים ורואים, ואני בטוחה שגם היא, שהוא לא מאוד מעוניין. יאללה קרן שחררי.

KEEK

Member
זה מראה לנו שהיא לא הפנימה כלום מהרמז

שנתנה לה חברה של יוני
עוד סצינה משפילה לקרן.

adiyon2

New member
היא הפנימה

את יפה, את מהממת, מושלמת (או כל דבר שכזה), מרוב מחמאות, האוזניים שלה נסתמו ולא יכולה היתה לשמוע את אל תתפשרי. יש גבול לכמות המחמאות שקרן יכולה לספוג.

talibatata

New member
נכון היא חייבת לשחרר, הבעיה שלי זה הוא

שלא ישלה אותה שהם זוג, שישחרר אותה, אז היא תפנים. קרן עדיין ילדה קטנה, והוא ממזר לא קטן אני לא בוטחת בו.המניעים שלו לא כשרים.

adiyon2

New member
הבחורה בת 25 או 26 אם אני לא טועה

הוא בן 28, היא לא ילדה קטנה. אפילו עיוור היה רואה שהוא לא מעוניין. איזה מניעים? הוא רץ למיליון וסוחב אותה על הגב. אז שתפנים כבר ותשחק את המשחק שלו ולא תשפיל את עצמה, כי ככה לא הוא ולא היא יראו את המיליון.

talibatata

New member
ניראה לך שהם יקחו את המיליון, אין סיכוי

שניהם לא אהובים בחוץ, לדעתי גב בהתנהלות שלו עד כה הפסיד את המיליון. וטוב שכך. אני חושבת שקרן עדיין ילדה קטנה.

adiyon2

New member
בינתיים ממה שאנחנו רואים

קרן בעלייה מתמדת בסמסים, אז כן יש סיכוי לא רע שהם יזכו במיליון. במיוחד אם מה שמראים במשדר המרכזי מציג אותם באור חיובי.

דקל69

New member
ביחוד לנוכח השעמום שמציגים לנו בזוגיות של

דניאל ואיתן וכאילו מראים התלבטות לגבי ההמשך. במקרה שלהם מספיק שיראו שהיא שוכבת במיטתו תחת השמיכה עם מוסיקה ברקע ואיזה צחקוק מקרי ואינטימי שלהם ורוב הצופים שלא עוקבים באדיקות יאמינו שמתחולל כאן מיני סיפור המאה. קרן לפני חודש וחצי היתה מועמדת לעזיבה - קדמו לה בנות כגון ענבר, אורטל, איילת וגם ענת היתה קרובה אליה. כרגע קרן בין המובילות, בתוך שבועיים יכולים להדביק את הפער בקלות, זה לא רק ה"זוגיות" המפרגנת שמשדרים איתה ועם גב אלא גם הצגתה באור חיובי, כמשכינת שלום, כמפרגנת ותומכת (כפי דהראו אותה בקטע עם חן).

דקל69

New member
בגלל שקרן עסוקה במסע הסתרה

(גם עם עצמה9 לגבי היחסים האמיתיים וליהי מאמינה שמתבשל שם משהו. קרן מתנהגת כמו אישה מוכה קלאסית שמסתירה את כל הפגיעות ומתרצת אותן באמתלות שונות. כשליהי שאלה אותה למה זה לא זורם אם הוא כבר בחר בה התשובה המתחמקת של קרן היתה שגב הוא טיפוס מורכב, ובעיקר שהוא סוחב חסכים מהעבר.

דקל69

New member
הוא לא בשביל אף בחורה נורמלית ושווה.

הוא עריץ, מתנשא, משפיל ומתעלל (כנראה סדרתי). רק לבחורים מסויימים הוא נותן יחס שווה. הוא מאוד מעריך את אורן אך הוא נוהג במידת הזלזול בבן וביוני שנחשבים נחותים מימנו בעיניו. הוא העיד על עצמו שהוא כשהוא מתאהב לא רואה בעיניים, קנאי בטרוף ופרימיטיבי עם בת זוגו, אולי יש סוג מסויים של בחורות שהוא נמשך אליהן, כאלה שהוא מחשיב כנעלות.

goodpink

New member
החברה הקודמת שלו נראית כדוגמת החברה של יוני

לא מדברת על האופי הוא יופי אבל בחורה שנראית טוב גוף טוב ונראית נשית סטודנטית. גב אדם שלפי הצד האמפטי שלו לא היתי אומרת שהוא אדם רע מיסודו אבל הוא אדם מאוד מורכב עם הרבה חסכים. מה גם הוא בעל הרבה מאוד מגננות ומאוד קשה להגיע לאני הפנימי האמיתי שלו. הוא מתנשא לבחורות מסויימות לאנשים מסוימים ומתנהג בצורה מסויימת לאנשים מסויימים על אף שבאופן כללי התנהגות היומיומית שלו לא מוצאת חן בעיני. גם לא מוצא חן בעיני ההתנהלות של בחורה שמניפולטיבית רגישית איתו שהוא הופך להיות אחראי רגישית להוציא מדאונים שלא ביקש זאת. לא הוגן לאף בן אדם.

דקל69

New member
הוא העיד שהחברות שלו היו מאוד שונות אחת

מהשניה במראה, בהתנהגות ובאורח החיים. לפי דעתי גב צריך להעריך בחורה בכדי להתייחס אליה בצורה נורמלית. במקרה של קרן הוא סולד מימנה, נדחה מימנה וממש לא מעריך אותה. אחרי הביקור של האמהות אורן דיבר על דברי התוכחה שזו השמיעה כנגד הבנים והוא פלט בזלזול שממילא הוא כבר לא יפגוש בה שוב. הוא הגיע חדור מטרה וקרן היתה האופציה היחידה, הוא התעכב בזמן שחיכה לחדשות לראות אם יש מישהי שאיתה יוכל לדהור למיליון, מסתבר שדניאל החבר וכנראה אימו במסר העבירו לו שקרן היא האופציה היחידה (גם מכיוון ההפקה) אך לא השאירו לו הוראות הפעלה כיצד רצים למליון אפילו בקשר אינטרסנטי ומכוון שלא יגעיל ויבזה אותו ואת בת הזוג לפרס.

goodpink

New member
סליחה להגיד שהוא נוהג בהפגניות בנוגע לתחושה

שלו זה פשוט לא נכון. לדוגמא תחושת גועל נראית היא התחושה שליהי היתה מקבלת כל פעם שבן נוגע בה. פה זה לא קיים הוא פשוט לא מגיב וגם זה לפעמים הוא מגיב אי אפשר שלא לכן קשה לקרוא אותו. לא מאמינה שהוא היה מתייחס בצורה כזו לבחורה שהוא באמת מעוניין בה לא מאמינה שהוא הלך עם מישהי עם פנמיות כזו מגעילה כאן הנקודה החשובה יותר מאשר הכיעור החיצוני שלה לטעמי. הוא כן מתייחס אליה בכל הנוגע לחברי ולצד האמפטי שהיא באה אליו במשברים.

למעלה