שרשור ציפורי
לילה טוב

KEEK

Member
לא היה שום קשר לעריכת דין בפגישות

עבודה שלנו
לכן לא היה צורך לשדר אובר רצינות הוא כן היה מאוד נחמד ומנומס, אבל גם יותר מידי סגור. הוא היה הלקוח (סוג של..) אז לא נכנסתי איתו יותר מידי לעניינים ולא דחפתי.. שמרתי על דיסטנס ברמה גבוהה מהרגיל כי הבנתי שזה הסגנון שלו. אני לא ממש עקבתי אחרי עונה 1 (ראיתי רק בערוץ 2), לכן לא היה לי מושג. שמעתי את השמועות רק אחרי התוכנית. יכול להיות שאם לא הייתי מודע לשמועות, לא הייתי שם לב לזה..

talibatata

New member
אני לא מתה על קרן ולא אוהבת איך שהיא מתנהגת

ומשפילה את עצמה, אבל את גב אני ממש מתעבת עוד בהשרדות גיליתי את האופי שלו, ההשפלה של נטלי, החוסר רגישות, אצלו הכל זה משחק, שום דבר לא אותנטי. לדעתי הוא גרם לעצמו הרבה נזק בהתנהלות שלו בוילה. אני מקווה שהוא לא יחזור לסמים אחרי הכאפות שהוא יקבל בחוץ.

goodpink

New member
היום בתוכנית של רן שריג ודנה ספקטור היא אמרה

בדיוק שהיא שונאת גברים שדורשים סקס תוך כדי שינה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה שמה שקרן מנסה לעשות לגב.

KEEK

Member
זה גם מה שאני חשבתי עד המשחק מול רודיק

אבל הוא בפורמה טובה הוא נתן משחק אש מול רודיק השתיק אותו לגמרי ועוד מול קהל ביתי גם עכשיו הוא גומר על מארי אני מקווה שזה יגמר ב-3 מערכות והתשישות של נולה מהחמש מערכות מול פדרר תשפיע

ela501

New member
נולה יכנס למכונת חמצן שלו ויצא כמו חדש

חוץ מזה הגמר ביום שני יש לו זמן להתאושש

ela501

New member
יותר מפתיע אותי שקרבר לקחה עכשיו סט מסטוסור

הפתעת הטורניר הדבה הזאת

KEEK

Member
גם סטוסור הפתעה

מאיפה היא צצה? לא ממש אוהב טניס נשים.. וגם אלה שאני אוהב כבר הודחו

ela501

New member
לא סטוסור הייתה כבר בגמר רולאן גארוס לפני שנה

ושחקנית טופ 10,אבל קרבר מקום 92 אף פעם לא התבלטה ופתאום להגיע לחצי גמר.

KEEK

Member
סטוסור לא שחקנית בעיני

למרות הדירוג ולמרות שהפסידה בצרפת לא אוהב את הסגנון הגברי הזה תקחי לה את הסרב ואין לה בכלל טניס מה את אומרת, ווזניאקי או סרינה?

KEEK

Member
אכן פושרית מס' 1

לא אוהב את הסגנון הזה לא מעריך אותו בכלל אנחנו ממש אותו ראש בטניס ואת נשמעת אחת שמבינה עניין אז איך את פרו קרן??

ela501

New member
אני אוהבת בחורות שקשה להם, אנדרדוג

ברגע שראיתי שכל כך שונאים אותה פה,זה גרם לי עוד יותר לאמפתיה אליה חוץ מזה לדעתי היא הבחורה הכי נורמלית שם

KEEK

Member
מה דעתך על הקשר שלה עם גב?

למה היא נותנת לו להשפיל אותה ככה?

izmeral1

New member
KEEK עםה עליך אני=

פח של סוזי זה למדתי ממה חחחח פח אני חולה על הטניס. כול שנה מפנקת לי בחוד מאי נוסעת לרולן גרוס לטורניר ....... וכול השחקנים שם ומה לא . אני כך עושה זה החופשה שלי מהעבודה. חוסכת קצת כסף והופ כמעט חודש שלם חסר רק 5 ימים. אבל לא מפסידה השנה לא נהנתי הרבה. ואני שמחה שהאחיות הקושיות לא יותר האחיות וויליאם. לא אהבתי את הברלה. אחת חולה הרזה קצת. סלינה. גם חמודה התחת לא אהבתי סיריינה? באמת הולכת עכשיו. לישון עייפה הכנתי מתוקים ל-כמות של 60 איש בבית . וזה מעיר אותי גם להיות כאן. מעשנת לי קצת כמובן. ביי חמוד מקווהשזה משהו משותף? הנאלה של משחק הטניס. על כולם אני חזקה בזה? בגלל זה מחבבת קצת את אורן מתאים לו? ביי שוב מחר תגובה?

KEEK

Member
חחח הפעם שברת שיא

אני מודה שלא הבנתי הפעם כלום אין עליך
תמיד מעלה בי חיוך
לילה טוב..

למעלה