שרשור ציפורי
לילה טוב

דקל69

New member
היא דוחה אותו - פיסית, מנטלית, רעיונית

ועדיין כל גבר היה מתעורר באופן כלשהוא במצב כזה, אולי היה יורד לו מימנה לאחר שהיה מנסה וסולד מעצמו אבל במקרה שלו הוא אפילו לא מביא את עצמו לנסות. גם איתן לא התלהב מרעיון הדייט עם קרן ועד השעות המאוחרות עצר את עצמו ודיבר איתה על דברים שונים בכדי להסיח את דעתו שנמצאת איתו בחורה די מושכת ובעיקר שמעוניינת, בסופו של דבר הוא בילה איתה - אם בשביל הנסיון ואם בגלל הסיטואציה הברורה.

KEEK

Member
יש הבדל בין דחיה פיזית למנטלית במקרה הזה

גבר יכול להיות (להיות = לנשק/לשכב) עם אישה גם אם היא לא מושכת אותו אינטלקטואלית או מנטלית הוא עדיין יכול להרגיש ממנה מגע וזה יעורר אצלו משהו. הדבר היחיד שלא מעורר אצל גבר, ואפילו מרדים, זה דחיה פיזית. דחיה "מנטלית" יכולה להתבטל ברגע אחד שהגבר טיפה מתלהט או ברגע חרמנות (סליחה..) דחיה פיזית מעולם לא יכולה להתבטל.. שאישה דוחה אותך פיזית זה פשוט לא יקרה זה לא יעבוד פיזית לא יעבוד

דקל69

New member
אם אני לא נמשכת מנטלית לגבר או אישה אין שום

סיכוי למשיכה פיסית. לא דיברתי על רמה אינטלקטואלית או סטטוס חברתי, ברגע שאדן פסול אצלי בגלל דחיה אישיותית אין סיכוי שאגע בו בעד שום הון שבעולם. בטח יש גם גברים שכך זה עובד אצלם. לא כל הגברים מכונות, יש רמות דחיה שונות שיכולות לכבות גבר. נגיד עמיר הפסיק להמשך לסיון ברגע שלא יסתדר עם האופי והאשיות שלה, זה לא רק דברים פיסים שדחו אותו בה אלא גם רמה מנטלית מסויימת.

KEEK

Member
אממ.. יש הבדל בין נשים לגברים בקטע הזה ../images/Emo254.gif

מעטות הנשים שיכולה להיות עם גבר עם אין שם משהו ברמה המנטלית. גבר "ברגע האמת" יכול להתעלם מהעניין הזה לחלוטין. ז"א, אם גבר מרגיש סוג של דחיה מנטלית, אבל נמצא בסיטואציה כמו שהיתה עכשיו עם קרן וגב, הוא יכול להתעלם מזה. דחיה מנטלית ברגע כזה נעלמת בשניות כשיש מגע כמו של קרן לעומת זאת, דחיה פיזית לא יכולה להעלם בשום סיטואציה.

KEEK

Member
אגב, אני לא מדבר על מערכת יחסים

או משהו ממושך אלא על משהו רגעי וחד פעמי

דקל69

New member
על זה אני לא יכולה להעיד, אבל שמעתי כבר

על מספר גברים שסרבו לנשים, לא בררתי אם הענין היה פיסי או עמוק מזה. סביר להניח שמשיהו דוחה אותך בצורה מסויימת לא משנה כמה מושך הוא יהיה הרתיעה שיש מימנו בתור אדם או אשיות תגבר על הצורך הפיסי. ראינו כבר דחיות פסיות שונות בריאליטי, אף אחת לא היתה מוקצנת כמו במקרה הזה. זכור לי המקרה של צבר ושפרה, הבנתי שבמקרה הזה מדובר בהעדפה מינית של צבר ובכל מקרה שפרה לא הגיעה לקצה ההשפלה שהגיעה קרן. היה גם את מקרה סער ואילה שסער למרות משיכה ברורה לאילה עד שלא הבין וגילה שבובלבולון עזבה אותו לא נגע פיזית באיילה אם כי פלירטט בצורה ברורה. מקרה נוסף שזכור לי זה הפלרטוטים של אילה עם אלירז (למרות שבמקרה הזה היא לא התכוונה להגיע למצב פיזי ממשי אלא רק ללכוד אותו ברשתה) וגם במקרה הזה הגבר נמנע לא בגלל חוסר משיכה אלא בגלל החברה בבית ודחיה אישית מימנה. אני חושבת שבמקרים מסויימים אם גבר לא מעריך בחורה ו/או סולד מימנה אף יצר חרמנות לא יכול לגרם לו להמשך או לכפות עצמו להיות עימה.

KEEK

Member
כל מה שאמרת הוא נכון רק במקרה של

מערכת יחסים או משהו ממושך אני דיברתי על משהו רגעי. אני יכול להעיד על עצמי שאני לעולם לא אוכל להיות עם מישהי אם היא דוחה אותי ברמה המנטלית כמו שאמרת לעומת זאת משהו חד פעמי, ברגע שמתפתח מגע מסויים, כן יכול להוביל למשהו. אבל שוב - משהו חד פעמי בלבד. לפתח משהו מעבר זה אכן בלתי אפשרי. לעומת זאת דחיה פיזית לא יכולה להוביל גם למשהו חד פעמי. שזה פיזי זה לעולם לא יקרה. גם לא סטוץ. לגבי גב, זה נראה שיש שם דחיה פיזית אחרת לא ברור לי איך הוא אפילו לא מנשק אותה

goodpink

New member
קודם כל הוא כן מנשק אותה...ולא כל פעם שבחורה

מתעלקת על גבר אומר שהוא חייב לנשק אותה לשכב איתה. הסיבות יכולות להיות שונות ומגוונות. נאמנות? דחיה פיזית? דחיה של אישיות? לא מעוניין בתלות? וכו' וכו' לא כל הגברים ברגע שאישה נוגעת בהם חייבים להרגיש משהו מינית ולזרום עם זה רק בגלל שהיא נוגעת בהם ואם לא אומר עליהם. ובכל מקרה הם כן מתנשקים לא מראים את זה אבל הם כן בפה רק בלי לשון כנראה.

KEEK

Member
לא אמרתי שכל הגברים ברגע שאישה נוגעת

בהם הם חייבים להרגיש משהו מיני תקראי שוב את דבריי כי ממש לא הבנת אותי. וכן, ראינו איך הוא מנשק אותה.. אני מנשק ככה את הכלבה שלי.

דקל69

New member
לפי מה שהראו הם לא מתנשקים בפה אלא

רק נשיקה קלילה בשפתיים, כלומר השפתיים שלהם לא נצמדות והנשיקה היא קצרה וברפרוף, זוהי נשיקה ברמה הכי נמוכה שיש, גם בחורות מתנשקות כך לפעמים (לא בקטע מיני) ויש גם ידידים שהנשיקה הזאת נפוצה ביניהם. ואת קצת לא הוגנת כלפיי קרן, נכון שהיא מתעלקת, דוחפת ויוזמת אך כמו שאת דורשת שיהיה הוגן עם חן ויבהיר לה שהוא לא בענין שלה ובחר בקרן באותה מידה יכל להבהיא לקרן שזוגיות לא תצמח כאן ואין לו שום רצון לפתח איתה קשר מעבר לענין המשחק ולראות אם הם יכולים להביא אותה כזוג. קרן בטפשותה נתלית על אמירות משניות שלו (כמו בענין האוכל ששאל אם תמיד תבשל לו וכאלה) ומפרשת את זה כנסיון ליצור זוגיות. היה הגון יותר אם היה מבהיר לה שאין לו בה שום ענין, שאפילו לא יזמין אותה ללופט ואם כן שיסביר לה שהם יכולים לשבת כידידים, לצחוק, להיות בכיף אבל שלא תשלה עצמה ברעיון של זוגיות. וגם אני כמוך סבורה שלא כל דחיה גברית חייבת להיות בגלל ענין פיסי, אולי בהכרות ראשונית גבר יכול להמנע ממגע עם בחורה רק ברמה של דחיה פיסית קיצונית אך במקרה כזה שהכיר אותה בכניסה הקודמת ותהה על אופיה מעט בפעם הנוכחית כנראה שהוא בכלל מתבייש לגעת בה, בגלל הטיפוס.

goodpink

New member
הם מתנשקים באותה רמה של אורן ואורטל לגבי חן

חן נמצאת באפלה גב אמר לה מפורשות שיגיד לה אם יקרה משהו נתן לה להבין שיש אפשרות למשהו בינהם אבל לא אומר לה שהוא בחר בקרן וכן מבחינת קרן וגב הם זוג לצורכי הווילה גם אם לא אומרים זאת במפורש חן היא זו שאין לה את המידע היא זו שהוא צריך ליידע אותה מה הולך שתחליט מה היא רוצה לעשות אחרת זה רק השפלה שלה. לגבי קרן היא יודעת את המצב היא בוחרת להיות שם היא בוחרת ליצור מצבים משבר אחרי משבר כדי ליצור מחויבות ריגשית שלו אליה...היא יודעת מה הוא כן עושה איתה ומה הוא לא עושה והיא ממשיכה לזרום ממשיכה לשקר ולהסתיר מידע משאר דיירי הווילה הכל בחירות שלה ולא שלו. הם מנצלים אחד את השני ככה שיאכלו את הדייסה שבישלו. וכמו שאמרתי לי את כל רחמים על בחורה שפגעה בנקודות הכי רגישות בבחורות שלא עשו לא כלום. שתלמד להיות בן אדם יותר חשוב מהכל.

דקל69

New member
במקרה של גב יש שם התעלמות מוחלטת נוכח

מגעה ונסיונותיה לקרבה. הוא לא מראה דחיה אם כי מעשיו ותגובתיו משדרים זאת, לא ברור ממה זה נובע. כמו במקרה עם נטלי אנו רואים שברגע שאין לו הערכה לבחורה הוא מסוגל להתעלם לגמרי ממראה ונסיונות חיזור, הדאלה מה קדם למה האם בעקבות הדחיה המנטלית הגיעה הדחיה הפיסית או ההיפך. ובעצם כל התאוריה שלך אומרת שלא תתכן ידידות בין גבר ואישה, שידידות יכולה להתרחש רק במקרה של חוסר משיכה או דחיה. אני חושבת שזה לא תמיד נכון, אתה מדבר על משהו או מישהי זרה שאפשר להמשך על פי מראה חיצוני או נתונים פיסים אך פה מדובר כבר על מקרה של הכרה נסיבתית וקודמת, לא נראה לי שגב היה יכול להיות עם קרן גם אם היה מרגיש משיכה פיסית כי היא כבר פסולה אצלו כבחורה שהיה מקיים איתה קשר מעבר למשהו פיסי מראש. נגיד בן לעולם לא היה הולך עם אתי וזה לא קשור למראה, הוא סלד מימנה ודחה אותה מההתחלה בגלל האישיות והסגנון שלה וקשה לי לראות מצב שהיה מתנהל איתה באופן מיני, או כמו שאורן העיד שלמור אין לו שום משיכה קשה לי להאמין שהיה זורם איתה בכל מקרה, גם כשניסו להדביק לו את ענת הוא היסס ולא קפץ על הרעיון, אומנם לא היתה שם סלידה פיסית אך ברגע שמנטלית הם לא כ"כ התאימו גם הענין הפיסי היה בהולד ומחוץ למחשבה.

goodpink

New member
הנישקות של גב וקרן באותה רמה כמו אורטל ואורן

בנוגע לענת חחחח על מה את מדברת? הדבר שהוא כל הזמן "נמשך" אליו בנוגע לענת זה היה שיכלית ומנטלית. הוא לחלוטין לא התאים לה מאחר והוא לא וורבלי מספיק בשבילה הוא למעשה גבר שמחפש לברוח מעצמו כל הזמן מחפש את הFUN לא רוצה להיכנס לעומק של דברים. אבל מהצד שלו היא סקרינה אותה בדיוק באופן המנטלי. בנוגע לפיזיות זה לא היה מובן אבל ברגע שענת לא הראתה כל סממנים אפילו לזרום לכיוון מניחה שגם מצידו. מניחה שהוא היה יכול היה לקלוט שהיא לא נמשכת אליו. מבחינת גב וקרן הם באותו רמה של נשיקות כמו אורטל ואורן למעשה קרן רואה יותר מאשר אורן רואה מצד אורטל.

דקל69

New member
לא חושבת שהוא נמשך או חשב על ענת בשום דרך,

הדרך היחידה שבה היה סיכוי שהוא יהיה איתה זה אם הוא היה מקבל מסר או רמז שהיא עצמה מעוניינת. לא היתה ביניהם תקשורת וענין המשיכה לא עלה. הבחורה שאליה נמשך זאת היתה אורטל, היא זאת שסקרנה אותו ואיתה הוא ניסה להיות. רק במשימת הכלבים כאשר הצופים ציוותו אותם כזוג עלתה השאלה האם יכול להיות ביניהם משהו. ברור שאני מעריכה ומבינה את ענת שלא ניסתה ליצר משהו בכוח רק בכדי לעניין או להשאר, אך עדיין כל הכימיה שלהם היתה לוקה בחסר וקשר ביניהם אם היה מתחיל היה מאוד מאולץ. לדעתי הנשיקות של קרן וגב עלובות יותר מהנשיקות של אורטל ואורן, כי בעוד שאורטל משדרת הססנות וביישנות לכאורה ואורן לא לוחץ מעבר לזה כרגע זה עוד מתקבל על הדעת, קרן משדרת פתיחות, רצון ואף נסיון ליזום ודרישה מרומזת למגע וגב כלל לא מגיב, אפילו בהחזרת הנשיקה על השפתיים יש משהו מאוד יבש וכפוי, ובעיקר אגבי וסתמי.

goodpink

New member
זה לא נכון הוא אמר את זה מפורשות לפני משימת

הכלבים שהיא מסקרנת אותו מנטלית הרי הבדיחה עם איתן היתה שבמשימת ליפול על הבריכה או בסיבבה בהפסקה בין השאלות הוא צעק לה שהוא נמשך או אוהב את השכל שלה... כל הציוות שלהם לא הגיע יש מאין הוא הגיע מאחר והוא העלה דברים שהיא מסקנת אותו ואז איתן התחיל להגיד לו לדבר עם ענת לשאול אותה אבל ענת או שהיתה מתחמקת כי היא חשה את זה או העבירה נושא. פיזית יש לי ספק אם הוא נמשך אליה הוא לא אמר אף פעם מפורשות אבל היא לחלוטין אמרה מפורשות שהיא לא נמשכת אליו ככה שהיא לא היתה זורמת איתו בכל מצב גם שהם יצאו לפגוש את האחיינים שלו ואיילת ציינה אולי יחבק אותה היא אמרה לא איתי. זה פשוט עניין של טיפוסים שונים מה שמושך את אורן באנשים לא נמצא בהכרח אצלו לבחורות שיש את מה שהוא מחפש. הוא פשוט לא תקשורתי מספיק או וורבלי מספיק לבחורה כמו ענת. היא גם מאוד עמוקה ובוחנת שאלות לגבי עצמה ובכלל והוא בדיוק מסיבה כלשהי שמעוררת הרבה תהיות למה? מנסה לברוח כמה שיותר משאלות כאלה אותו מעניין זה ה-FUN וקלילות. אישית לדעתי שי לו גם בעיה בלהביע מגע לאישה משהו שם לא עדין אם מסתכלים על איתן גב אפילו יוני עם חברה של נועה...בן מעורר גועל של גבר מבוגר עם בחורה צעירה עם ליהי...אבל אורן יש משהו במגע שלו איך שזה מצטייר כאילו נוקשה כזה... לאורטל נמשך כל הזמן מהתחלה אין לי ספק בכך. מנטלית ושיכלית לא חושבת בכלל הוא מנסה לשכנע את עצמו לצרכיו הפיזיים.

KEEK

Member
מאיפה הבנת מדבריי

ש"שלא תתכן ידידות בין גבר ואישה, שידידות יכולה להתרחש רק במקרה של חוסר משיכה או דחיה."???? ממש לא ברור לי.. תסבירי לי איך הגעת למסקנה השגויה הזאת. ושוב אסביר את דברי (בפעם החמישי בשרשור הזה) בלי לנתח יותר מידי, ובלי שתבני לעצמך תיאוריות לגבי מה שאמרתי. מה שהתכוונתי לומר שאם מדובר במשהו רגעי, סוג של סטוץ, גבר יכול להיות עם אישה למרות של דחיה מנטלית מסויימת דחיה מנטלית יכולה להעלם ברגע אחד של חרמנות לא ברמה של לבנות בית וילדים, אלה ברמה של סיפוק מיני ללילה אחד וזהו. לעומת זאת דחיה פיזית לעולם לא תעלם. וגם סטוץ ללילה אחד לא יכול לקרות שקיימת דחיה מהסוג הזה.

דקל69

New member
לא צריך להיות תוקפני ולכעוס, שגיתי בהבנה

את הכתובים. ושוב, אתה יכול להעיד רק על עצמך ואולי על חבריך, אתה לא באמת יכול להתחייב שכל הגברים יכולים להסכים למגע גם במקרה של דחיה אחרת שהיא לאו דוקא פיסית. ולא מדובר על סטוץ או הכרות ראשונית, מדובר על ליצור מגע לאחר רושם מסויים שיש לך על בחורה וסוג של יחס כלפיה. לילה טוב ושבוע טוב.

KEEK

Member
ממש לא תוקפני ולא כעוס ../images/Emo201.gif

מצטער אם ככה זה משתמע
לילה טוב..

KEEK

Member
אגב צבר,

פגשתי אותו מטעמי עבודה לפני כשנה נפגשנו מס' פעמים לסגור איזה נושא על האח לא יצא לי לדבר איתו.. למרות שנפגשנו מס' פעמים הוא תמיד היה מאוד רציני, ודיבר רק על עבודה. אין אצלו שיחות חולין או משהו כזה "סחבקי" בחור נחמד מאוד אבל מאוד מופנם שבכלל לא נפתח לשיחות קצת מעבר. הכל אצלו ענייני.. מאוד לא משוחרר. אם הייתי צריך להמר, הייתי מהמר שהשמועות נכונות..

דקל69

New member
הממ, מעניין, הוא באמת היה קצת רובוטי

בתוכנית, אבל תמיד האמנתי שיש בו משהו מאוד אנושי מעבר לרצון לשמור על מעטה של סודיות ואיפוק. הוא עו"ד עד כמה שידוע לי אז סביר להניח שהיה ענייני, זה משדר רצינות ואמינות, אני הכי חברמנית וסחבקית בעולם אך שמגיע וטרינר או מומחה לבדוק את בעלי החיים אני מאוד קורקטית ועניינית ומשתדלת להתמקד בעיקר. ובקשר לשמועות, לבזמן התוכנית לא שערתי לעצמי את זה לרגע, הסימנים הופיעו יותר מאוחר...

למעלה