שרשור ציפורי
לילה

רגע רק רגע

Active member
מעדכן -

קרן בשיחה עם גב. היא אומרת לו שאם... שניה, העבירו מצלמה. אתי בשיחה עם דניאל. היא מחמיאה לה על ה... סורי, עוברים דירה שוב. ונינה ויוני בשיחה. כרגע יוני לא מחבק אותה.

izmeral1

New member
פופון ומי שכאן לגבי אתי קצת על החיים שלה?

א היא מגיעה מבית מאוד מסורתי. ורוב המשפחה דתיים עם כיפה סרוגה. והמשפחה של אתי הם פחות מי מעמד הבינוני. ויחד כול המשפחה אבל כולם. הם אנשי עמל. יש להם רק דוד אחד שהוא מהמעד הטוב. קבלן בנייה גדול. אבל לא אומר אם אחי עשיר אז אני גם עשירה. גם זה יש לי במשפחה. האח העשיר יש לו את החיים שלו. ילדים והלאה. עוד על אתי. רוב הדודים שלה חזקים בתורה. ואף .גם השתתפו בחידון התנך. וזה בגלל. שהם מבית דתי. - וכמובן כך הכבוד של התורה תמיד יש אצלם. לגבי ההתמודדות שלה אני ואני. זה מראה על אדם שרוצה להיות במעמד חברתי. בזכות ולא רק בחסד. אז היא גם אוהבת להגיד אחי אחותי. זה אומר שיש בה דבר טוב. לפרגן איך היא יודעת להצליח גם במעט שיש לה או לבני משפחתה. והרבה קושי. יש האנשים כאלה.- העבודה היא הכבוד של כול בני משפחתה. וגם אנשים מאוד חמים ויודעים להחזיר. כבוד והערכה לזולת. על הדוד העשיר שלה. פעם תרם הרבה כסף לבית חולים בית ללוינשטיין. זה בעזרה לבנייה וגם כסף. ואלה הם בני משפחה של אתי חזן. מנצרת עלית. היום בטבריה. אבל הדודים בנצרת עלית גרים. וגם מדור ראשון שלה עדיין כאן. . להיות במהקלה. בבית הספר זה כבוד גדול. לא לזלזל בשום דבר. לילה טוב לך לכולם

noaxxx

New member
תשמעי,

אם את כותבת על החיים שלה כדי להסביר את אופיה אז: 1. זה שהיא מגיעה מבית מסורתי לא מעיד על אופיה כהוא זה. 2. המעמד הכלכלי של משפחתה, אותו כנ"ל ממס' 1. 3. אח שלה ומצבו הפיננסי, גם כן, אותו כנ"ל ממס' 1. 4. חידון התנ"ך, מראה על ידע ולא על אופי. 5. כשהיא אומרת כל הזמן "אני ואני.." זה לא מעיד על שום שאיפה להיות במעמד חברתי מסויים, אלא רק על אגואיסטיות, פינוק וחוסר קשב לסביבה. 6. איך הגעת למסקנה שיש בה משהו טוב רק מזה שהיא אומרת " אחי.. אחותי.." . אין קשר! 7. כנראה שהיא לא כזו מסכנה ושיש לה קצת יותר ממה שאת חושבת, אחרת איך את מסבירה את העובדה שהיא מוציאה אלפי שקלים על מוצרי מותרות? וממש לא בא לי להיכנס לה לכיס עכשיו. 8. לגבי כבוד והערכה לזולת, אין לה אפילו מושג מה זה. אחרת היא לא היתה מרכלת, בוחשת, מסכסכת על כולם מאחורי הגב. 9. לגבי הדודים המשפחה והמקהלה, יופי. לא מעיד על כלום.

izmeral1

New member
ולי נראה שלא הבנת טוב את המסר שלי-

פשוט מאוד משפחה טובה ולא רעים. על ידע או קצת מעמד? של האחר. והוא הדוד. יש קשר בחזרה היא מבית טוב. על אני ואני ועוד אני גם ציפי לני ושלי וכולם אומרות. אני ואני. על המותגים או ביגוד. או שאני כאן הטומטום. או שאחרים לא מבנים. יש לה עסק קטן בשכירות? שהוא חנות בגדים. טוב עד כאן זה מובן. זו גם פרנסה. או חנות שהיא עובדת בו. ומנהלת כך הבנתי. ויש משכורת. אז קונים. על הביגוד שלה לא ראתי הרבה מותגים של יוקרה. הרבה טריקו .......... של הביוקר לשם בדיחה. ועל נסיעה למה לא. אני כול חודש מאי נוסעת לי לכיף לצרפת. לטורניר של הרולן גרוס. אני עובדת בכבוד וחוסכת.לי כדי לנסוע. עד כאן זה ברור. מה יש חייל במעד הכי פשוט. גם אחרי השירות מיד רוצה לצאת את חול ולראות עוד את העולם. מה יש כאן. יש כאלה כמו אתי. מי ומי? הכוונה הרבה דיבורים. אז מה כאן הבעיה. בעני מהיום ולעני כול העם היא האדם הכי מגיע לו גם הכסף. מה רע בזה. למה לתת למי שיש ובאמת יודעים שיש לו.???????????????? וגם לרודפי הבצע.... לא חסר שם. אני סיפרתי על בני משפחתה שהם אנשים טובים..ולא בלבלה. גם ג'קי מהאח הגדול. היה משייט לו עובד. ושני בתים אחת לאימא והשני לו ולאבא. והוא עדיין נחשב לבחור רגיל . מעמד אין הרבה להגדיר. והבית של ההורים שלה עד עכשיו רק המטבח מוכן? מה זה אומר ראי את הגיל שלה ושל האם. אז לא כולם נולדו עם כפית כסף בפה. או הזהב. וכך הבית נבנה לאט לאט.......לבן על לבנה. לילה טוב כאן כובתים שזאת צבועה והשנייה צבועה ה והשלשית והלאה. לא נשאר דבר. ושוב על אתי. והמשפט של שדניאל? אורטל כן אמרה לאתי במילים אחרות אני לא מעוניינת באורן כאשר נשאלה המסכנה נותר לה הטעם הטוב של נשיקת הבריכה מאיתן החמודי. ועונה היא אתי אל תשכחי.. חמודה יש שני רווקים בבית. זה אומר הכול אורטל היא עוף מוזר הזויה יחד אין הרבה שם בקודקוד...... ריק והיא ורק היא השקרנית בכול הביתעומדת על זה שהם לא יעשו לאתי דבר. לא לספר. היא מבקשת .ומה זה אומר השקר אין לו רגליים זה מוקלט חברות. פשוט אתי לא מספרת אותו הדבר אבל הכוונה היא זה המסר. אורטל מאוהבת באיתן. לילה טוב. משפט אמרה דניאל נשפוט אותה. חוליגנית היא ואורטל. מפחדות מאתי כי הפה שלה אומר רק אמת. במיטה כולם בוכות לה.האם הכול מראים. ומה שמראים גם מזה יש להם ממה לפחד רכלניות הרבה יותר ממנה.

פונפון32

New member
בלוטו וונילה בשיחה על בטחון עצמי, ובלוטו

כרגיל מציג את מרכולתו בצביעות הרגילה.

noaxxx

New member
לילה טוב../images/Emo24.gifשמחה לראות שלא כולם ישנים../images/Emo3.gif

פונפון32

New member
נראה לי שכן. היות ואני צופה רק בלילות אין לי

מושג מה היה היום, מהפורום הבנתי שהיו מפגשים עם אמהות, חוץ מאתי שכרגיל קיבלה גם אחות וגם אמא, בטח בגלל האיומים שלה בהתמוטטות עצבים והגעה לחדר מיון.

noaxxx

New member
שמעתי את רוב המפגשים שאגב, דרשו שמיעה בַיונית

המפגש של אתי, על חלקו ויתרתי. זה היה יותר מידי בשבילי

למעלה