שרשור ציפורי
לילה

רגע רק רגע

Active member
ממה שאתה כותב...

קרן ויוני היו יכולים להיות זיווג מושלם. לשניהם אין בעיה לצייר תמונה ורודה בנוגע למשיכה של בת/בן הזוג שלהם. "ליהי, את לא מאמינה... אני מאוהבת ועל הזין שלי כולם. ז'תומרת לא כולם... אני מתה על כולם." "גב קצת עצבן אותי... ז'תומרת הוא מצחיק אותי בטירוף... ואני אותו" "ישבתי על הספה והוא רצה להתיישב על ידי. אמרתי לו לא... ז'תומרת... בטח שאתה יכול"

KEEK

Member
../images/Emo6.gif

אתה מחליף נהדר לקרן שהיא ישנה ולמה כולם ישנים כל כך מוקדם? איפה הבנות שערות בד"כ בשעות האלה? משעמם לי!

בוףברכה

New member
"..פאקינG....על .הזיןשלי..כולם...כאן"....

..מעניין איך..יסתדרו..צ'רמר..ולולה..

goodpink

New member
למה נתנו לאמא של קרן למסור לה ...קרן מעייפת

למה אמא של קרן מסרה לה פרטים והנחתה אותה מה לעשות כדי להיראות טוב בעיני הצופים... בנוגע לחדשות פתאום קלטה שאין לא שחקניות... בנוגע למה שגב אמר... לא מבינה את גב איך הוא בכלל הכניס את עצמו לסיפור עם קרן אחרי שראה את התוכנית מבחוץ לא מובן בכלל היא פשוט מעייפת כמו שדניאל הייתה עלוקה בהתחלה ולא נתנה אוויר לנשימה לאיתן כך קרן אבל אצל דניאל זה היה בעיקר בקטע מיני ואי נתינת אפשרות לבנות אחרות קרן עושה זאת בדיבורים וסמס במיוחד עם הוא מדבר עם מישהי אחרת כאילו הוא חייב לה תשומת לב. איך הוא הכניס את עצמו למצב כזה... ועכשיו הוא צריך להיזהר שלא יווצר מצב שכולם נגדו כמו שהיה לו בהישרדות. לא מובן לחלוטין יודעת רק שלא מצביעה ואם יש סיכוי שאצביע זה לא יהיה לקרן כך שגב יכול לנסות כמה שהוא רוצה למיליון והפקה יכולה להריץ אותה כמה שהם רוצים הרוע עדין יוצא החוצה לא נשכח מה שנעשה... כך שהוא יכול לשכוח מהמליון נראה כמה זמן הוא יחזיק מעמד עם מישהי לא אינטלקטואלית לא עמוקה מישהי NEEDEY ובעיקר מישהי רעה... בבקשה גב נראה אותך ואם אתה חושב שהיא יפה גם עם זה יש לי להגיד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה גם לא תצא הרבה תועלת

noaxxx

New member
לא הראו, קצת אחרי שקרן הצטרפה לאמא שלה וגב

עצרו את השידור לדיירים. אולי יראו לנו ביום ראשון קמצוץ ממה שהיה שם.

ela501

New member
הם עשו פגישה משולשתעם מוטי רייף וסגרו על הגמר

נראה לכם? או שכן

goodpink

New member
על הפרחה...נראה שגם על החדשות לקבל יותר

בפתיחות או לפחות להציג ככה...ומניחה עוד דברים שהיא נשארה לשיחה וניתקו להם את השידור עד שבאו לקחת אותה... ונינה אמרה משהו על זה שלא מרגישה נוח לדבר ולספר את הסיפור שלה עם אנשים מסויימים ונתנה דוגמא שקרן וליהי לא מרגיש לה אמיתי וקרן ניסתה לדבר עם ונינה על זה שאמא שלה לא הגיעה וזה היה כל כך מאולץ ראו שונינה גם לא רוצה לדבר איתה על הנושא וקרן המשיכה לשבת שם וידה על רגליה של ונינה בשמן שהיא מסמסת למישהו אחר וקרן יושבת שם... זה בדיוק גם מה שהיא עושה עם גב היא כל כך מעייפת בשיחות שלה עם גב זה לא זורם וגם לא נראה לי היא מבינה את גב TIME ומה לעשות במצב כזה...או אנשים שיש להם את המצב רוח הזה וצורך להיות לבד לפעמים... בדיוק כמו שהיא לא עזבה את ונינה כך היא לא עוזבת את גב תודה שהיא לא הבחורה הכי יפה אחרת הפרומו והעירכה שההפקה מסדרת לה יכלו להביא לה את המיליון. תודה שאין לה פנים אמפטיות והיא לא הכי יפה... אורטל עוררה היתה הכי אמיתית במה שיצא ממנה כתוצאה מהמפגש ומראה גם עד כמה הבנים CLUELESS מתוך ההערות שזרקו בנוגע למפגש עם אחותה של אורטל במיוחד אורן. אבל גם איתן היה חסר אינטלגנטיה ריגשית במובן מסויים

goodpink

New member
החבר של גב זה התומך שלו...הראו אותו בכתבה

בגיא פינס... מוטב שיבחר בחן היא צריכה זמן מסך וגם נראה איך היא במצב כזה למרות שזה חרב פיפיות מבחינתה בשלב הזה... או שיבחר במור היא גם הוציאה אותו לדייט נראה שהיא זורמת בשיחות התחלתיות עם בטחון עצמי ואוהבת כלבים כבעלת כלב בעצמה גם היה לה מפגש קשה אם אמא שלה ממה שהבנתי עוד אופציה היה ונינה אבל לא יודעת כמה היא תזרום במצב הזה

KEEK

Member
לגבי הדייט

מור לדעתי לא אופציה עבורו כי הם כבר היו דייט. ונינה היא פיתרון מעולה אם קשה לו להחליט בין קרן לחן היא אחלה דרך מילוט והוא גם יכול להציג את זה שבחר אותה כאקט של סולידריות על זה שהיא לא קיבלה ביקור מההורים. ויש את חן וקרן, השתיים שכנראה אחת מהן תזכה בדייט לדעתי הוא רוצה חן אבל חושש מהתגובה של קרן הבנים ימליצו לו ללכת על קרן זה בטוח..

noaxxx

New member
אם הוא לא יבחר בחן בגלל החשש מהתגובה של קרן,

הוא אפס. אהה, והבנים כבר המליצו לו לבחור את קרן, מהסיבה הרגילה.. "היא תזרום, יהיה לך הכי נוח איתה.."

פונפון32

New member
הם קטעו מזמן את הסצנה של גב וקרן, כרגיל

הרי צריך לישון בקונטרול. לא יתכן שתהיה שם פעילות 24 שעות ביממה נכון? למה לא לזלזל בצופים הפרייארים שממילא ממשיכים לצפות גם אחרי שמשתינים עליהם בקשת?

כל פעם שיש משהו מעניין ההפקה מעבירה לאנשים

שיושנים, זה הרגל קבוע אצלם. אחרי זה מתפלאים למה הרייטינג נמוך.

goodpink

New member
יוני כרגיל פועל ממנעים אלטרואיזים ...אורן

חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם. ההמלצה של יוני מאחוריה מסתתרים המניעים האגואיסטים שלו מאחר והוא מעוניין בחן הוא תמיד מנסה לפגוע בבחורה שהוא מעוניין בה שהוא לא רואה שהיא מעוניינת בחזרה. זה יחמיר עם האגו שלו יפגע. חן צפתה בתוכנית איך היא חשפה דברים בפניו לא יודעת הרי הוא יעביר את זהו לא יצייר זאת באור חיובי. לגבי אורן אורן למה להעביר רגשות אשם לגב האם היה עושה זאת לאיתן. אם קרן תשבר או לא זו לא הבעיה של גב זה הבעיה של קרן וההפקה. שגב ילך עם מה שהוא מרגיש. הוא גם הראה כמה CLUELESS הוא שדיבר על הפגישה עם אחות של אורטל שבחדר אורטל בוכה. אפילו לא שאלו את גב מה הוא רוצה יוני ישר קבע יהיה לך כיף אם קרן. חוצפן.

למעלה