שרשור ציפורי
לילה

Rach31

New member
נראה לי אין להם תקציב לצלמים\במאים ../images/Emo4.gif

בקונטרול... התוכנית כל כך עלובה ולא מצליחה שאין להם תקציב לעובדים בלילה....

KEEK

Member
הם עושים הכל כדי להבריח צופים

למרות שידוע שבתוכניות כאלה שעות הלילה מאוד נצפות..

רגע רק רגע

Active member
בשעות הלילה יש משהו...

שנותן להם להשתחרר. החשכה יוצרת תחושת דמה של אינטימיות והם מרשים לעצמם להיחשף יותר. חבל שההפקה לא מנצלת את זה בשלבים המכריעים של העונה

פונפון32

New member
קרן, אל תחפרי, יש לו כאב אוזניים. רואים אגב,

שגב הולך על ביצים עם קרן מאז השיחה עם אמא שלה, שממנה הבנתי שהיא נתנה לו על הראש. פתאום הוא לא מסתובב עם החיוך השחצני, הפרצוף האדיש וההערות הציניות.

noaxxx

New member
היא עובדת לקראת הדייט עם לולה מחר..

את יודעת מתי הוא אמור להודיע במי הוא בוחר?

KEEK

Member
גב עוד שניה נרדם לקרן מול הפרצוף

היא מדברת.. ומדברת.. ומדברת.. על עצמה הוא מידי פעם זורק מילה להראות כאילו התעניינות לפחות ככה הוא לא ציני

פונפון32

New member
היא באמת לא שמה לב שזה מונולוג? קצת רגישות

הבן אדם ציין שהוא גמור לפני חצי שעה... ועם כאב אוזניים

בוףברכה

New member
כל החיבור לגב...הוא...חסר מודעות...

אוש..זאת .".מודעות מאולצת.."...?....(לא משנה על מה נדבר..{אני אדבר}....העיקר שיראו אותנו יחד??. ...

רגע רק רגע

Active member
הקדים enter ל -tab...

אולי זה עובד על הבנות, כי הן לא יודעות מה נאמר בשיחות (הסרק) האלה. אז הן חושבות שישנה התקדמות כלשהי. מול הצופים זה כבר עניין אחר. אנחנו רואים שלא קורה שם כלום. רואים על גב שהוא לא מעוניין. במיוחד אם משווים את זה למה שאנחנו רואים שעובר עליו כשהוא נמצא עם חן. היחסים מול קרן זה כמו שיר ערש והיחסים מול חן זו מסיבת טראנס.

בוףברכה

New member
מרחוק..רואים שהוא לא ממש נמשך..

מקרוב... הוא רוצה שהיא תבין את זה לבד...(אבל..אומר אחרת...

פונפון32

New member
יודע מה, אני לא מרחמת עליו. הוא רצה כסף -

שישלם את המחיר. להיות תקוע בוילה זה פי אלף יותר גרוע מהשרדות. הוא שכח כנראה שעינוי נפשי גרוע יותר מעינוי פיזי.

רגע רק רגע

Active member
קשים החיים בדרך למיליון.

הוא לא יכול להציג עצמו כמניאק שלא דופק חשבון, אם הוא רוצה לזכות. לאיתן הייתה בדיוק את אותה הבעיה. איתן קיבל במתנה את גב. איזה מתנה קיבל גב? את יוני?!

למעלה