שרשור ציפורי
לילה

דניאל אומרת לענבר שהיא העמידה אותה להדחה

בגלל הסיפור של איילת.. ושזו הייתה החלטה של ממש הדקה ה90. ענבר עושה קולות של מחליקה את זה, סולחת לה.. חחחחחחחחחחחח אם זו הייתה מישהי אחרת, וואי וואי וואי

ענבר טוענת שדניאל הדיחה אותה

כי היא שמעה רק חצי סיפור ולא שמעה את האמת. אז היא אמרה לה שלא בגלל זה היא הדיחה אותה, אלא כי היא רצתה לתת הזדמנות לאיילת.

noaxxx

New member
פספסתי את הדקות האחרונות, שמענו משהו חדש?

מענבר? או שהיא ממחזרת את עצמה?

רותי167

Well-known member
לילה טוב,אני הולכת לישון עם כעס

ועצבים שנתנו במה לשקרנית וחלאת המין האנושי שמו ענבר שני!

מצד שני, זה רק חושף אותה יותר בכיעורה

ברמות שיא. ואולי רק אולי.. ההפקה הפעם תבחר לערוך את השיחה הזו כמו שצריך. כמו שצריך=להראות מי זו ענבר.

Klayhamn

New member
אין לזה שום חשיבות...

הראו כבר במשדר מרכזי אחד מה ענבר עשתה לאיילת, ועדיין ענבר גרפה טונות של קולות... אם הפעם ענבר לא מועמדת להדחה זה כמעט ודאי שמריצים אותה

goodpink

New member
הראו 5 דקות בלבד מי שפספס תחילת הפרק הוא את

ההצבעה בפרק ההדחה של איילת לא יודע כלום מהסיפור כי לא הראו מה היא עשתה לפני ההדחה ואחרי ההדחה שאלו היו גם דברים חשובים שהיו צריכים לכלול לאורך הפרק של ההדחה של ענת ולא רק בחמש דקות הראשונות ואז להעלים אותם לחלוטין בפרק. ההצבעות שלה לא גדלו הם נשארו אותו דבר... פשוט לא הראו את זה מספיק הראו את הקטעים שיכולים להשתמע לשתי דברים ולא את הדברים שבאמת יכולים לפגוע בה כמו השיחה שאמרה שלא רוצה להגיד אפילו בוקר טוב לאיילת השיחה עם ענת מיד אחרי ההדחה והשיחה בבוקר אחרי ההדחה כמו השיחה עם קרן כל אלו היו פוגעים בה מאוד אבל ההפקה הגנה עליה. ענבר לא תיהיה מועמדת בגלל שמור סידרה לה טונות של אמפטיה בענבר בכתה וגב ניחם אותה זה כל מה שהיא צריכה יראו את זה והיא לא תיהיה מועמדת כנראה השיחה עכשיו עם דניאל היציאות שלה על בנות כל ההתנהלות החברתית שלה לאחרונה לא דברים שיכולים לפגוע בה באמת כי הם לא יכנסו לפרק שזה מה שנחשב באמת כי שם הכוח שלה...מה שיכנס זה מה שיעורר אמפטיה כלפיה

רותי167

Well-known member
נשבעת שאני הולכת לסמס לליהי ודניאל במאה ש"ח

על מנת שענבר תועמד להדחה! ענבר זה שיא הכיעור בכל תוכנית ריאלטי.

ענבר אומרת לדניאל שהיא מפחדת מההדחה

מההעמדה. ושהיא יודעת שאם היא תהיה מועמדת, היא עפה בטוח. כי אין לה שום גבר מאחוריה, שישמור עליה. ושאין לה שום סיטואציה מיוחדת חברתית שתגרום לקהל להשאיר אותה. "אני עוברת פה תהליך היסטרי.. לבד" "אני נלחמת פה בשיניים".

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifסוזי תודה על כל העדכונים../images/Emo140.gif

צדיקה אחת בסדום

ענבר אמרה לדניאל שקשה לה איך שהוילה שפטה אותה

לגבי איילת. דניאל אמרה שאפשר להבין מאיפה זה הגיע ובגלל שזה הגיע מחוסר אינפורמציה ואז ענבר אומרת שזה מתוך כבוד לאיילת.

לונדרון

New member
נראה דווקא שההפקה הייתה מעדיפה שהיא תודח

היא מוצאת את עצמה מנוכרת מהמסגרת שלא מספקת את צרכיה האמיתיים ומתלוננת השכם וערב על ההפקה, מה שאף אחד אחר לא מרשה לעצמו שם.

madteacher

New member
אין ספק שענבר

הפכה מאוסה, וסר חינה מהרבה בחינות. יחד עם זאת אני אישית, עדיין מסרבת לשפוט אותה בחומרה רבה כל כך על עניין איילת כמו שעושים כאן החברים, מסיבה אחת פשוטה: בנושא הזה רב הנסתר על הגלוי. אני נוטה להאמין שאנחנו לא יודעים פרטים חיוניים רבים על כל הפרשה, ולכן אני נזהרת מלשפוט אותה בעניין זה. אגב, התנהלותה מול ההפקה רק מחזקת את ההשערה כי כנראה, יש בידיה ״מידע מפליל״ אודות התנהלותם בפרשה, וכנראה, הסלחנות שלהם כלפיה נובעת, בין היתר, מרצון לפייס אותה על כך שאולי שגו בהחלטות. מעין ׳מס שפתיים׳ ... גם לדעתי, היא הפכה לטרחנית ודי בלתי נסבלת, אבל בעיני היא לא עד כדי כך גרועה ונוראית כמו שמציגים אות כאן החברים. בקיצור, עושים עליה כאן ׳ליהום׳ ...
אישית, הייתי מעדיפה שליהי שרמסה את כבודה, תצא לפניה. אבל זה לא יקרה כנראה, לאור ההתפתחויות האחרונות. בהנחה שהמועמדות הן ליהי, אתי וענבר/ קרן, אני מהמרת הפעם דווקא על אתי. חן תתפוס את המשבצת שלה בהמשך, ולכן אתי הופכת למיותרת ולא רלבנטית.

למעלה