שרשור ציפורי
לילה

לונדרון

New member
נראה שלעולם לא נדע madteacher

מה בדיוק התרחש שם לפרטי פרטים, והרב הנסתר על הגלוי ימשיך להתקיים. הרבה אנשים התאכזבו מענבר, שהייתה מאוד אהודה כאן בפורום, וראו בה פוטנציאל לנצח בתוכנית. העליהום הנוכחי מבטא במידה רבה את גודל האכזבה ממנה. בעיני העניין הזה כבר נדוש ומאוס, ואני ממעטת עד כמה שניתן לעסוק בו כאן. שיהיה לך יום נעים ושלו

adiyon2

New member
תגידו, נגמר משבר המים ואף אחד לא סיפר לי

למה הם מבזבזים כל כך הרבה מים, לא סיפרו להם שמסבנים בברז סגור?! כנ"ל בזמן הצחצוח.

יאללה לילה טוב!

ובואו נפתח את השבוע הבא, בטוב! ושיום ראשון יסתיים עם ענבר כמועמדת להתחפף לנו מהעיניים. וביום שלישי,אני אשמח להביא להם בליסטרה שתעיף אותה לאלף עזאזל.

קשקשה9

New member
כנראה שליהי ובן ביחד ,מה שמשאיר

את ענבר ואתי כאופציה להדחה מה אתם אומרים?

הן אשכרה יושבות שם כמו עלובות

לחכות לגב שיחזור מהדייט. בואנה קרן היא כזו עלובה.

andy181

New member
תלוי מי עוד מועד..אם דני תהיה מועמדת אז ליהי

תודח.

הן עכשיו יסמסו להפקה לבקש אישור

לצאת לחצר. בואנה היא כזו שקופה הקרן הזו. גב לא מתאמץ בכלל, והיא נופלת שדודה לרגליו.

נכון, לא ממש..לא בהתחלה.

ברגע שהייתה הנשיקה, זה זרם משם, מצד שניהם. אבל דניאל בשום מצב לא התנהגה בצורה כזו פתאטית לא בעיניי. לא שראיתי...

קשקשה9

New member
לא בטוחה שאיתן היה בוחר בדני

וממשיך ונצמד לבחירתו אם היא היתה פתאטית הבחור צנון אבל לא טיפש והוא פגש בחורה או שתיים בימי חייו כדי לזהות

Rach31

New member
דני לא פתאטית. אנחנו רואים תוכנית שונה...

דניאל התנהגה הכי בפתאטיות מהרגע הראשון! נמרחה, השתכרה והסכימה עם כל מילה של הצנון! זה שאיתן הוא חתיכת אפס וזה לא דחה אותו זה בעיה שלו אבל דניאל היא לחלוטין מקום ראשון בפתאטיות בוילה, אחריה מובילה קרן, ענבר ואז ליהי.

למעלה