שרשור
לילה

goodpink

New member
לפי מה שדנה אומרת יכול להיות שההפקה מסתירה

משהו כדי לספק משהו טלויזיוני מגעילים וניסו לנצל את חן. לא מראים כמעט בכלל את גב וקרן בחדר חשבתי שמה שמראים אותם לשניה זה מה שמראים בסוף במרכזי רק שומרים את הגיפופים שלהם. מסתבר שיש יותר שלא מראים כמעט לא מראים כלום גם לא במרכזי. לדוגמא מה שדנה עכשיו אמרה למרות שהיא קלולס מה שחשבתי גם שגב וקרן הם BUDYS כאלה שגם מפלרטטים לפחות מבחינת גב...וגם אסטרטגיה. זה מה שחשבתי שקורה אבל קשה לי לשפוט מאחר ולא ראיתי את גב בעבר בהשדרות לראות מתי הוא משקר מתי הוא אומר אמת והתנהגויות שלו בכל מיני מצבים. לפי מה שהיא אומרת עכשיו יתכן מאוד שזה מה שקורה...פשוט ההפקה מונעת מאיתנו לדעת מה קורה בכוונה. טוב מאוד שכן לא מוכנה להיות כלי משחק של גב ושל ההפקה מבחינה טלוזינוית שהוא כבר בחר. כל הכבוד לה. דנה כזו מעצבנת אומרת דברים מדליקה אש ואחרי זה מנסה לפשר לכבות אותם חוץ מזה שהיא לא קולטת אנשים ומצבים לרוב

talibatata

New member
דנה אומרת שלדעתה גב עם קרן רק אסטרטגית

ואין שם רגש, שהכל משחק. וחן אומרת שהוא משחק איתה רק בשביל המשחק, כי עם שתי בנות זה יותר מעניין.

dindan84

New member
אבל דנה צודקת.קלטה את ההפקה ואת המשחק של גב

דוקא אוהבת שהיא פותחת לחן את העיניים חן קצת שנונה והרבה נאיבית.היא תוקפת בכל הכח דנה להיפך, בעד להתרחק בלי להילחם עליו חבל שחן לא קולטת

talibatata

New member
דנה על הכייפק, קלטה את המשחק של גב וקרן

לחן קצת קשה להבין את זה, היא אכולת קנאה שגב עם קרן.

goodpink

New member
היא לא אכולת קנאה קנאה זה מה שקרן מגלה חן

פשוט לא מוכנה להיות כלי במשחק של ההפקה ושל גב. היא אומרת למה שהיא תסתפק מגרגרים מימנו למה מי הוא ולמה מגיע לה גרגירים. לא מאמינה לו יותר. שגב לא מובן. והכל חילחל מבחינתה כמו שאמרתי איך שאתי אמרה לה את זה שאיתה הוא מפלרטט ועם קרן הוא מתקדם... היא לא מוכנה לספוג את זה...רק בשביל הטלויזיה... הם חודשות בגב שהרבה מאוד מזה אסטרטגיה ...

dindan84

New member
צודקת חן.ובכל זאת היא רוצה להלחם בו בהתעלמות

רבתי לא מבינה שכדי לקרב אותו צריכה כמו שדנה יעצה לה, להתמהג בריחוק ולשחק רגיל שבכל בסדר. רק כך הוא יתקרב לחן בחזרה

noaxxx

New member
תודה לכן על העדכונים

הן לא דיברו כבר על הנושא הזה קודם? לפני שעה וחצי בערך...

izmeral1

New member
באיזה ערוץ את צופה. את שמעלי.?

משהו הזוי בתגובות שלך. חבל כותבת יפה אבל לא משדרת את הטסריט. אני רואה כמה דקות לפעמים קצת יותר. עד שעה? יש עוד חיים. והדקות שאני צופה.מספרות הכול. גם ויש ריב אקשן. לא נותים. לנו לראות יותר. אז לגבי גב וקרן הם ביחד כאילו הם היו נשואים בחוץ. רק שכאן הגיעו ליישר הדורים. היא מנובלתובן המנובל. צוחק עליינו ועל חשבוניינו. עם כול ההצגה שהוא משדר ומעביר. ועכשיו למעשים הקשים שלו ושל ההפקה. החדר שלו מזה שלושה ימים . הוא סוגר אותו במיוחד בלילה. והסינדרלה" שלו נכנסת בדיוק כול ערב בשעה 12 . על פי הצו שלו ועל פי השעון. הלילה היו קצת שיניים. כדי לתשתש את השטח. זה גב וזה מה שקיבלתם. מהרווק מס 2 של קרן היה לה כבר מס1.לא צלח לא תכנס הביתה. אחרי הבושות עם הדייט שלה לאיתן. מסרה את נפשה שם. וכמובן הייתה מאוהבמ" וכול הבנים והבית. לא פוציח מילה .אבל מודעים. זרוקו קצת כמה מילים. עכשיו הבנת . האם חן יכולה על חיית הטרף של הראליטי. שנתנה לנו רק להקיא. . מי עובר מגבר לכבר בתוך שבוע אחד. ווהכי המצחיק על כולם היא מצליחה לעבוד. לדובב. לו אני במקומה? הייתי מציעה לה לעבוד בבילוש כמדובבת את הנאשמים" ועזבי את דנה. מה היית עושה במקומה. בסיטואציה שהיא נמצאת. תהני ממה שיש אם אפשר?

dindan84

New member
מה עם הסמארטפון? בלילה אני צופה במיטה חחח

נסי מהאפליקציה. גם לא עובד?

izmeral1

New member
|ירחדינן דין לילה מקסים לך באוי נרכל חחחפיששש

מה הוא לא עושה גב כדי לא להיות מנובל? חחח נו הוא עכשיו הוליסטי. משהו כזה. והיא מאושרת כאליו נמצאת כאן תראי
בסוף תקבל זה
שהיא צוחקת קרן הזאת. רני חושבת שדלת של השכנים חורקת לי באוזן. אני מפחשת עד כמה רחוק אלה מגעים? הצדה בגרוש. YOU HAPPY ALL DE TIME זה מה שהיא אומרת לו. - יעאני אני דלוקה עליך בעורקים כול הזמן.מקווה שהכול יתפוצץ לה. ההצגה שלה בגרוש.אני כאן רק לצחוקים.. אם מספרים את קרן מהשער. היא תראה כמו בן מהלך. לילה מקסים ונעים לך
לכולם כמובן.

למעלה