? מה קרן צוחקת זה לא מצחיק בכלל. ומשהו באמת חשוד בהתנהגות של גב. הוא שהוא מחבק אותה או שהוא לא. לא נותנים את התמונה כולה כך שקשה לקרוא אותו. קשה לדעת האם מתנהג ככה עם ידידות שלו גם. בכל מקרה חמודים הם ממש לא. יותר ויותר רואה אותם קרן גם ככה מגעיל אותי גועל של בן אדם אבל גב יותר ויותר מגעיל. איך יכול להיות איתה אבל גם מה שרואים ממנו כבן אדם לא משהו. גועל. WOW ואני חשבתי שאני רוצה אותו בשביל ענת או איילת. לא נראה לי שהם היו סובלות את השטויות האלה ממנו...כל אחת מסיבותיה. אם הן צופות מקווה שירד להם ממנו. הוא לא שווה את זה.
נכון זולה. אבל מזה אפשר להבין קצת ? עוד מהמהלכים שלהם. אמת הוא אוהבת ללהביא אותה למצבים של מביך הכוננה. קשה לי להבין את גב. לפני שעה הוא מאיים? על ליהי שלא תדרדר את קרן. לגבי זה שהם לא יושנים מוגדם.. כאן גם הבנתי שהוא היה צופה בתונית. כדי לדעת לאן הוא נכנס. וכך. למה הוא עשה את הצעד ללכת על קרן. משהו פה חשוד. חוץ מהאטרטגיה שלו. לי נראה שגב עישו. משהו ממולה. הג'וניט הבלגני חחחח. משם הוא יוצר הרבה יותר. רק לא ראיתי הוא היה הלילה במעקב. שהם ביחד.. לא הבנתי. היא ונזכרתי קרן סוגרת את הבסטה. החוליגנית. מה יש לך להגיב? לילה מקים לך
איזה מכוערת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לא מכיר ולא יודע כלום על התוכנית רק מתעצבן שיש תתוכנית הזו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח