שרשור דמדומים

קשקשה9

New member
אוף כל פעם יוצא לי לסיים שרשור חחח

מעתיקה לפה ‫אם קרן מתחילה להתאהב בגב‬ ומילת המפתח היא אים אז היא הולכת לאכול אותה יותר ממה שהיא חושבת הבנאדם "שחקן" ולא אמין מה גם שנראה לי שהגיע לתוכנית רק לעשות מכה () ובחוץ מחכה חברה שלו -ככה נראה לי

noaxxx

New member
דוגמה קלאסית למשחק של גב:

היום גב וקרן היו בלופט שלו אחה"צ. ראו על קרן את ההתרגשות מעצם היותה שם, לאור הדייט שהיה לו עם מור יום קודם לכן. ואז הוא אומר לה, ביקשתי מההפקה שתארגן לנו דייט. קרן ישר התלהבה, מה באמת? אז גב עונה לה: כן, בלופט, וביקשתי שיביאו עיתונים של שישי, וזה יהיה דייט של שישי אחה"צ, עם עיתונים. כמובן שזה היה בצחוק. וקרן הרגיעה את עצמה באכזבה מסויימת. באותו הרגע, זה היה נראה כאילו שהוא מנסה, להשאיר אותה בעניין בלי להגיד שום דבר בעצם. יש לו הרבה קטעים כאלה שהוא סתם מכניס בקטנה לבנות, הותיקות והחדשות. לעומת זאת, ליד הבנים הוא הכי נופת צופים שאפשר. עוד לא הגעתי למסקנה מה זה אומר, אם יש רעיונות, תשתפו

Klayhamn

New member
רוב הגברים הם כאלה

עוקצניים, פלרטטנים, וכו' -- בטח עם בנות שנראות טוב יחסית ובסיטואציות חברתיות מסוג כזה...

adiyon2

New member
אז מה אתה מבין מהיחסים בין גב לקרן?

הוא מעוניין או סתם מפלרטט?

Klayhamn

New member
אני לא בטוח

לטעמי הוא לא באמת רוצה אבל הוא מבין שהיא המפתח לנצחון ולכן הוא משאיר אותה על אש קטנה

adiyon2

New member
אבל הוא יודע מה חושבים עליה בחוץ

יכול להיות שמחכה לראות מה יקרה עם המועמדות להדחה. נצטרך לחכות ליום ראשון.

חני 57

New member
לדעתי הוא יודע שאורטל חזקה

והוא רמז כמה פעמים שהוא בעניין שלה רק שאורטל לא מראה עניין.גם החברות של אורטל ואורן משבשת לו את התוכניות הוא שומר את קרן על אש קטנה !!!

למעלה