שרשור דמדומים

רגע רק רגע

Active member
אל תדברי איתי על מנצ'סים מכל סוג שהוא...

גרעינים, במבה, ביסלי, בוטנים, עוגת שמרים... מה לא הכנסתי לפה. בעצם, אולי זה האינסטינקט שבצפייה על קרן שגורם לי לבחילה...
לילה טוב... שתיייים.

noaxxx

New member
סוזי לילה טוב ../images/Emo140.gif

עד שנגמר סשן הגיטרה, את רוצה ללכת לישון? זה חוסר מקצועיות פושעת

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קטע גדול . לילה טוב../images/Emo1.gif

noaxxx

New member
אני חושבת שהגיע הזמן שאורטל תעשה לדניאל..

שיחת wake up call ותכניס בה מעט מהתובנות שלה לגבי קרן.

Klayhamn

New member
בשביל מה?

מה זה יתן לאורטל? אם הפופולאריות של אורטל אותנטית ולא נובעת מהרצה, אז אני כמעט בטוח שהיא נובעת בין היתר מן העובדה שאורטל לא נכנסת בכלל לכל הלכלוכים האלה של רכילויות/צביעות/סכסוכים וכו'... או - בואי נאמר, נכנסת לכך הכי פחות מכולם (כמו גם דניאל). אין לה שום דבר להרוויח מזה שהיא תשכנע מישהו (נניח את אורטל) שקרן היא מכשפה, כי זה בסוף יזלוג החוצה ויגרום לסכסוך וסתם יוריד את אורטל למטה... אורטל לא צריכה להוריד את קרן למטה בשביל לנצח אותה -- היא לוקחת אותה בהליכה בין כה וכה

noaxxx

New member
בתכלס אתה צודק,

אבל התכוונתי לזה מההיבט של טובתה של דניאל, ולא מהכיוון של אורטל. זה היה לי בראש, הייתי צריכה לכתוב את זה. זה פשוט שדניאל, היא אחת מהשתיים האחרונות מהותיקות, שאני נהנית לצפות בהן בתכנית הזו, וכשהיא מנהלת את השיחות האלה עם קרן, זה לא עושה לי טוב

רגע רק רגע

Active member
אני חייב להודות...

על חצי בקבוק וודקה... קל לי להתחבר לדמויות שבוילה. היפ <גרפס סאטלה> לילה טוב לכולם

לונדרון

New member
../images/Emo268.gifשמתם לב שהוילה הפכה מאוד רוחנית?

מאז שגב נכנס מתקיימות "תפילות" בלו-פט (עם קרן בעיקר) ומאז שמור נכנסה מדברים על אסטרולוגיה... רגע, מאז שהחדשות נכנסו, גם ליהי "חזרה בתשובה"...

בוףברכה

New member
תמיד..הוילה..הייתה רוחנית..אתי../images/Emo228.gifרואה

הכל...וכל הצדיקים..והבבות.....החלומות...

רגע רק רגע

Active member
בס"ד...

שהבאבא סאלי יזכה דרכך וישמור דלתך... בזכות הצדיקים הקדושים... אומן אומן ראש השנה

בוףברכה

New member
בספר...התורה...אם אתה..לא שם פתק עבורי באומן.

...להצלחה..לפרנסה..וזיווג...עבור ענבר...(..'תה חייב לעזור לה לקצר ..ת'הליכים..) ...(אני מתקשר..ל..
...ומדווח על..
...ב
...

בוףברכה

New member
פריבט?../images/Emo152.gifבהצלחה.....במעברים..../images/Emo8.gif../images/Emo254.gif

...קח...איתך.... חטיפיאיילת.. זה גורם לה..טישטוש..(שהיא בטעות..לא פוטאאוט..ת'אוכל.. מסור לה..להיתראות..להיתראות..יאחויי...צימברוט..

קשקשה9

New member
יו אתם הורסיםםם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

למעלה