שרשור חצות היום

izmeral1

New member
../images/Emo140.gifערב טוב לך לונדרון../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

יש כאן אחד או אחת שפגעה בי. וכתבה שאני מכוערת. ואני באמת מאוד יפה. . אם ויש צורך אני יכולה לשלוח לך במסרים תמונה שלי. במקו הרבה חברים הכירו אותי. אני בסך הכול העברתי מסר .סוג של דעה שלי כמובן. שהבנות בליהוק מכוערות. לא מבחינה חיצונית. חד וחלק לא יפות חמודות זה כן ולא מספיק. להיות בתוכנית-- תחרותית. לא קיים כזה דבר בעולם. נכון יש אחת יותר יפה מהשנייה אבל לא הרוב כאן בפרוש הרוב. אחת עם פזילה. ולא מספיק סקסית אחת חמודה ואין לה גוף. ואחת בכלל ללא שום פורופוציות. וגם לגבי אותה להי המדוברת הכי הרבה. אלוקים האם רק אני רואה עד כמה שהיא לא יפה. קצת הגוף. אז מה עושים מכסים את הפנים.ונגיד יש גוף. א אני מודה שהיא לא תחרותית. אלה לשם שעשוע לבנים של הפרלמנט של איתן. וזה בזוי ומכוער יותר מהדעה שלי והקואים והרואים את התוכנית. לא הגבתי אף פעם כאן בכיעור על אף אחד . כמו כולם על התוכנית בלבד. אין לי יותר מילים. אני ממתינה לקייזר סוזי. חסרה לי כאן. רוצה שהיא תשלח לי מסר במסרים. משהו לעשות בקשר למדיום. אוהבת אותך מתוקה של הפורום כנ"ל כול הצוות כאן כיף אתכם וסליחה על העברית שלי. ערב מתוקי לך לכולם

noaxxx

New member
ענבר ממשיכה..

לשאלתה של קרן, איך היא מתמודדת, היא עונה "אני מתעסקת בעניינים של אחרים ולא מתמודדת עם המצב לגבי." קרן אומרת לה להיפתח ורומזת לה לעשות צעד בכיוון אחד הבנים (כמו אורן "...אולי תלכי לפרוק אצלו ותראי איך זה מתגלגל..", וענבר אומרת לה שזה נראה לה מזוייף לעשות את זה עכשיו.

goodpink

New member
מדהים כמה חסרי רגש איתן וגב בפגישה הפיסכולוג

איתן חסר הרגישות החברתית ואינלגנציה רגשית פגע קשות בתוכנית. העניין הוא גם בזוגיות עם דניאל הוא לא מספק את הסחורה מבחינה טלויזיונית או ההפקה לא מוכנה להראות זו בשידור המרכזי. זה מאוד לא הוגן בבחינת איתן ודניאל במיוחד דניאל שכמעט לא מראים אותה בשידור המרכזי עם כל הסלידה מדניאל לא יכול להיות שלא יראו אותה כמעט בתוכניות ולא יראו את הזוגיות שלה עם איתן איך היא תתחרה מגמר אם הצופים לא יראו רגש בינהם אלא רק דיבורים על רגש אבל חסרי רגש בעצמם כי איתן טיפוס כזה ודניאל לא מישהי שמעורר אמפטיה בדיבור שלה. גב לחלוטין לא מבינה אותו איך יכול להיות עם מישהו כמו קרן טלוזיונית יותר משעשע לראות אותו מפלרטט עם חן שמחזיקה אותו קצר....לא מובן האם הוא מעוניין בנגיעות של קרן כלפיו וכו או לא... האם הוא רוצה למשוך מה שלא יהיה עם אחד הבנות או עם כולם עד לשבוע האחרון ורק אז לבחור ככה הוא יצטרך לעשות כמה שפחות פיזית. הצורה שהוא מגיב לחן שונה מהצורה שהוא מגיב לקרן הוא אמר היום בציניות שיש בינהם מתח מיני אבל לא רואה שום מתח מיני מבחינתו בכלל.

sivan513

New member
הקרן הזאת ../images/Emo46.gif

מההתחלה לא סבלתי אותה וכל הזמן תוקעים אותה מול המסך שלי, גם בלייב וגם במשדר המרכזי הפכו אותה לכוכבת הראשית של התוכנית, אין יותר איתן ובטח שלא גב, רק קרן!
והעריכה כ"כ מגמתית שזה כואב, לא הראו אפילו קצת מהפתאטיות שבה, גם בסטטוסים כל הדיירים חוטפים עקיצות על ימין ועל שמאל, ורק על קרן כותבים דברים טובים!@#%@#%@#% והיא עוד עלתה למקום 2 בהצבעות, זה כ"כ מעצבן!!! דיי נמאס לי ממנה, היא בלתי נסבלת!!! רק שלא תזכה

קשקשה9

New member
קרן לענבר:בא לי

שגב יגיד ,לא בא לי להמשיך פה יותר,רוצה רק את קרן .... מישהי פה נסחפה ומאבדת את זה .....

רינתי77

Active member
נו מה...בטח שבא לה..להפסיד גם את גב

למרות כל מה שהייתה מוכנה לעשות...וגם עשתה..האגו שלה לא יוכל לשאת את זה...

קשקשה9

New member
מה שמוביל אותי לשאלה

בנות (וקרן בניהן) האים מה שגב עושה נחשב חיזור??? לא ,באמת אני שואלת..... ככה מחזרים? ככה נותנים לבחורה להרגיש :אני מעוניין? נו באמת! אמנם אני כבר מזמן לא בגיל אבל אין מצב בשום גיל שהייתי מפרשת את הצעדים שלגב(כולל מבטים ,קריצות ושתיקות למיניהן) בתור חיזור לטעמי זה מעליב ומשפיל הרבה יותר ממחמיא

רינתי77

Active member
קשקש יקירתי...החיזור כאן הוא משני בלבד

ולכן הוא לא טורח( ייתכן שגם בחוץ הוא לא יודע ממש לחזר..). מה שמעניין זה המיליון ולפי החישוב שלו כך חושבות גם הבנות. יש סיכוי סביר שהוא צודק. אז הוא לא משקיע בחיזור, אלא בבירור הפוטנציאל שלהן לרוץ אחתו למיליון.

קשקשה9

New member
רינתי בא לי לצרוח מתיסכול על

הכבוד ,אלוהים אדירים ,מה עם הכבוד???

ליאורי13

New member
אל תנסי אפילו לצרוח../images/Emo6.gif

אין, אין כבוד וגם לא ערכים - זה מגיע מהבית,החינוך קלוקל לא לימדו אותה איך לשמור קודם כל על כבודה

חני 57

New member
לדעתי גב בכלל לא נפרד מחברה

שלו ולכן הוא לא יוצר מגע עם בחורות שם אני לא מבינה איך הוא רוצה לזכות במיליון .גם איתן ועכשיו גב הרסו את התוכנית ! איזה רווקים עלובים ליהקו!!!

לואיזה7

New member
קרן מודאגת מה קורה בחוץ עם גב וחן

לפני זמן מה היא אמרה בשיחה עם ענבר : "בן בחוץ והוא יראה מה קורה"........... קרן מפזרת בלשים בווילה, כדי לעקוב אחרי גב וחן.

שלום172

New member
../images/Emo39.gifקשקשה9 מה שבא לקרן הכי טבעי שבעולם

היה מוזר בעיניי עד מאוד אם היא הייתה מייחלת אחרת

xxxka8xxx

New member
קרן מודאגת שחן תחטוף לה את הרווק שבכלל נראה

שמאוהב בעצמו ודי אדיש לסביבה. קרן מתכננת את המהלך הבא

למעלה