אני מוחה! בן לא מייצג אותי או את מיגדרי.
N noaxxx New member 29/8/11 #109 אם הנתונים שכתבו פה נכונים אז המגמה היא הפוכה דניאל במקום הראשון ואורטל בשלישי.
ר רגע רק רגע Active member 29/8/11 #120 כל נתון שמתפרסם פה... הוא בגדר השערה/ניחוש. הדבר היחיד שאנחנו יודעים בוודאות, הוא - קרן, אורטל ודניאל הן הכי חזקות בבית. כל השאר - ספקולציות!
כל נתון שמתפרסם פה... הוא בגדר השערה/ניחוש. הדבר היחיד שאנחנו יודעים בוודאות, הוא - קרן, אורטל ודניאל הן הכי חזקות בבית. כל השאר - ספקולציות!
ר רגע רק רגע Active member 30/8/11 #133 אותה אחת שהעלתה אותם... גם העלתה בזמנו "הדלפה" על זהותו של הרווק השני. בואי נאמר שגם בפעם ההיא... היא לא פגעה
אותה אחת שהעלתה אותם... גם העלתה בזמנו "הדלפה" על זהותו של הרווק השני. בואי נאמר שגם בפעם ההיא... היא לא פגעה
פ פשושה11 New member 29/8/11 #112 מתה על אורן, באמת! איך הוא אומר ליוני: די, לא רוצה לשמוע יותר רכילויות. אני טוב לי עם מה שאני מרגיש עם הבן אדם מולי. ויוני מת לספר לו איזה משהו טפשי נוסף שהוא טוען ששמע מאורטל. אז יוני אומר: אתה צודק, מה אני צריך את הרכילויות האלה? הבן אדם חי ונושם בזכות זה
מתה על אורן, באמת! איך הוא אומר ליוני: די, לא רוצה לשמוע יותר רכילויות. אני טוב לי עם מה שאני מרגיש עם הבן אדם מולי. ויוני מת לספר לו איזה משהו טפשי נוסף שהוא טוען ששמע מאורטל. אז יוני אומר: אתה צודק, מה אני צריך את הרכילויות האלה? הבן אדם חי ונושם בזכות זה