שרשור חצות היום

andy181

New member
זה לא אישי נגד אורטל- קרן וליהי הן הרווקות

היחדיות שמראים במשדר המרכזי.

sunflower11

New member
גם על דניאל היתה מחמאה שאיתן אמר

שהתאהב בפנימיות שלה. על אורטל לא הראו שום דבר טוב.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifיש מצב שהוא רוצה את אורטל +המיליון וההפקה

מתערבת בצורה בוטה רואים שהוא לא מתלהב מקרן והיא מתעלקת עליו

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif

שמפירות את תקנון האתר. אנא שמרו על שפה נאותה וכבדו את חבריכם לפורום, גם במקרים של היעדר הסכמה. כל ההודעות בפורום כפופות לדיני לשון הרע וכן לסעיף 20 בתקנון תפוז . לפיכך, אנא המנעו מהודעות בלתי-ענייניות אשר כל תכליתן להשמיץ ולהשחיר את פניהם של המשתמשים בפורום או המשתתפים בתכנית. תודה על שיתוף הפעולה והמשך גלישה נעימה בפורום

noaxxx

New member
../images/Emo13.gif אורן ואורטל

מקסימים יחד. הוא אומר לה שמזהירים אותו מפניה שלא תעשה עליו מניפולציה. אורטל אומרת לו שאם היא היתה עושה מניפולציה, היא היתה הולכת על גב ושכל הבנות רוצות אותו. אורן חוזר ואומר שלא מעניין אותו מה הבנים אומרים לו עליה ואפילו מעצבן אותו שהם עושים את זה כל הזמן.

sivan513

New member
וכמובן בוואלה עוקצים אותה:

אורטל מנפנפת על אורן היא שוכבת על הספה עם המניפה שלה ומרכינה את ראשה על אורן. עושה עליו הרבה רוח מה הקטע שלהם עם החוות דעת? מטומטמים. זאת הייתה שיחה מצחיקה

noaxxx

New member
אני לא מתייחסת לחוות הדעת האלו, זה סתם מרגיז.

יש אנשים שמתעדכנים מהסטטוסים לבדם, וחבל שוואלה/ההפקה לא השכילו לעדכן בצורה אובייקטיבית. בהחלט קטע לא ברור..

sivan513

New member
אין לי בעיה עם זה, האמת שזה דיי מצחיק

אבל לא ברור למה את חלק מהדיירים הם עוקצים באופן קבוע ועל חלק כותבים רק את הדברים הטובים עוד דרך לדחוף לנו את הנפלאות של קרן (בעע
)

תכלס אורן הוא הגבר הכי שווה בוילה מכל הבחינות

ואורטל מכל הבנות והזוגיות ביניהם הכי יפה ואמיתית.

poseidon111

Active member
בעיני אורטל בעלייה מתמדת

חדה,לא מתחמקת,לא מתחנחנת ובעיני אמינה.לא עשתה חיים קלים לגב,כשבעצם היתה יכולה להיות בקלות בת חסות של כל אחד בוילה שהיתה רוצה.היא נאמנה לדרכה,ולמעשה עשתה את כל הדרך שלה לבד.אף אחד או אחת ריפדו לא את הדרך.מכיון שהמישחק שם הוא מישחק על סכום אפס, הרי המניות של דניאל יורדות.

רינתי77

Active member
אני מסכימה איתך ויכולה רק להוסיף

שאורן רואה צה שקורה בבית בצורה נכונה ולא עוטף שום דבר בנחמדות. הנה למשל עכשיו אמר לבן שהוא לא צריך להרגיש מנוצל כי הוא (בן) מנצל את ליהיא באותה מידה שהיא מנצלת אותו!

רינתי77

Active member
תראי, העבירו את המצלמה אליהם כשהם(אורן ובן)

היו בתוך השיחה. השיחה כנראה, באופן לא מפתיע, הייתה על היחסים של בן וליהיא. יש לבן סיבות טובות לחשוב שהיא מנצלת אותו כי חוץ מלכתוב לו את זה על המצח, החברים שלו ואחיו עשו הכל כדי להאיר את עיניו.זה באיזשהו מקום עדיין מכרסם לו והוא מחפש חיזוקים לצידקת הדרך....

adiyon2

New member
באמת שאני מתקשה להבין גברים

למה הוא שם? בגלל הסקס? לא אכפת לו לצאת דביל?

רינתי77

Active member
איכפת לו מאד לא לצאת דביל, ובגלל זה

הוא מנסה בכל כוחו לשכנע את עצמו שהיא באמת רוצה אותו. את יודעת שאוטו סוגסטיה היא דבר עוצמתי...ומעבר לזה יש מה שאת וודאח מכירה בקשר לגברים: כ** פועל עליהם כמו קסם....

למעלה