שרשור דמדומים

niva99

New member
יש לה הרבה אחים / משפ' גדולה

לפי כמות אותיות שמותיהם על הקעקוע - מספיק שכל קרוב משפחה מגייס תומכים ו- וואלה !! אין צורך לציין שהבחורה דוחה ברמות...

klapim

New member
חחח הכל בעיני המתבונן

ואני לא קרוב משפחה שלה ענבר בחורה יפה ואנטלגנטית נקודה

niva99

New member
אני בהחלט יכולה להזדהות

עם היופי שבה. מצד אחד היא מציינת את א"י היפה [ בת קיבוץ] יופי של פעם, בחורה חיננית וכו'. הבעיה היחידה שלי איתה זו ההתנהגות שסיגלה לעצמה - סוג של זיקית מחליפה צבעים לפי מה"כדאי" לה ולא מה "נכון" /חברי לעשות [ע"ע איילת]. אבל שוב, אם הכדאאיניקיות תובילה למיליון - כנראה שזו ה דרך להתנהל.

thisisme4

New member
אמרתי כבר פעם ואחזור על זה שוב!

ענבר בעלת הפנים הכי יפות בוילה. אין דומה לה בפניה המושלמות, התווים המיוחדים. עיני השקד הכהות הנבונות והנוצצות, האף המושלם, הפה המתוק הגבות ומבנן המעוקל שמשוות לכל פניה יופי בלתי נתפס. באותו יום שבת בחודש יוני.. או יולי, אני לא זוכרת. הבחורה היחידה שתפסה את עיניי זו היתה היא. היתה מאופרת בצורה מדהימה.. מיד נדלקתי. מבחינת גוף, אני אוהבת את הגוף שלה, הוא סקסי, היא הכי נשית שם. ברור שכולן מרגישות כמו גבר, יש להן מבנה של גבר. אבל כן, שימי מייקאפ, משחי את הגבות היפות במעט מברשת, אפרי את העיניים, תורידי 4-5 קילו ולא יותר מזה. והיא תראה אפילו יותר טוב.

ela501

New member
גב אמר לה שבינתיים יש לו חיבור הכי טוב איתה א

אבל בינתיים הוא מנותק מינית

קשקשה9

New member
אני אסביר:

הוא מנותק מינית (
לדעתי) אבל הוא לא מנותק מוחית נכון? אז למה הוא שם לה ברקס? אי אפשר לנהל יחסים קרובים אפלטונים.?חייב סקס? הבנאדם לא נראה כרגע מעוניין באף לבל

פונפון32

New member
אה..... הבנתי:) הברקס הוא זמני לדעתי והם עוד

יעבירו זמן יחד, אלא אם כן היא תגזים בחפירות במקום במגעים

קשקשה9

New member
כן הם ישחקו אותה "סחבקים" אבל האגו של קרן

נפגע ותוסיפי לזה את חיזורן של החדשות וקיבלת מתכון לבלאגן

פונפון32

New member
מעניין אם חן תעשה מהלכים לכיוונו של גב, הוא

אמר שהיא סקסית עם נשיות מתפרצת:)

קשקשה9

New member
לדעתי כן היא תעשה העניין הוא

שאני לא בטוחה שגב מעוניין בה אני עדיין חושבת שהוא הולך על הג'וקר או האס לצורך העניין וזו אורטל גב לעולם לא יחשוף את קלפיו וכל מה שהוא אומר זה כדי לבלבל את האוייב ואולי גם (מעט)אותנו

webguy

New member
הוא מחכה להדחה הקרובה ..

יתן אינדקציה מי ה3 הכי חזקות ..! לפי הסימים הפ דניאל אורטל וקרן . דניאל תפוסה . ואז נשארות קרן ואורטל ..!! אורטל בקטע קליל עם אורן נשארת קרן ..!!

גב יודע שמחן לא ייצא לו חייר...היא דתיה

או לפחות מאוד מסורתית וקשה לי להאמין שבחורה כזו תסכים לאיזה שהו מגע מול כל עם ישראל. היא באה להעביר את הזמן . הליהוק בהפקה הזאת בעייתי, מי מביא בחורה דתיה לבית שטוף הורמונים?

niva99

New member
העובדות נכונות אך הניתוח טיפונת פחות

מסורתיותה של חן לא מנעה ממנה להגיע לתוכנית ריאליטי- הבעיה כאן קצת אחרת. גב הוא טיפוס די ממולח וערמומי ,שלא ממהר לחשוף את הקלפים שלו. חן היא בחורה מתוקה ולא יותר מזה - הוא מכוון גבוהה יותר למי שיש לה סיכוי לזכות במיליון / או לחילופין מישהי אטרקטיבית יותר.

webguy

New member
שוב פעם ההפקה נכשלה ..:)

שיכניסו דחוף סקסולוג לגב אם לא התקווה האחרונה כשלון .!

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פסיכולוגית יש ../images/Emo127.gifעכשיו גם סקסולוג?

אז אולי בעצם ענבר צודקת והם כן באו כדי לעבור תהליך

למעלה