שרשור דמדומים

didush100

New member
בזה היא צודקת גם אני חוששת לליהיא

לדעתי רוב הסיכויים שהיא תודח

webguy

New member
איתן דווקא חיובי לגבי הקשר שלו עם להיאי

אומר לו מה כבר יכול לקרות תזרום .. איתן אמר בערב שהוא מאמין שאורטל תהיה ברשימה..!! לדעתי הוא ידיח אותה כי היא שמה קצוץ עליו ..

didush100

New member
תלוי מול מי היא תעמוד

לדעתי רק מול ענבר היא תשאר ומכייון שענבר לא תעמוד בכלל אין סיכוי שזה יקרה.אורטל מאוד חזקה ולא תעמוד בכלל ההדחה תהיה בין ליהיא קרן ואתי/דניאל ובשני המצבים ליהיא בחוץ

דקל69

New member
לא רואה מצב שהבנים ידיחו את ליהיא לפני

אתי או לפני ענבר. מכיון ששתי הבנות (אתי וענבר) לא חשובות לבנים משום בחינה (בטח לא רומנטית) בן יתן עוד צ'אנס לליהיא, במידה ולא יפתח קשר עם אחרת עד אז. רק במצב של קרן, דניאל וליהיא מועמדות ליהיא תלך, ואני לא רואה מצב כזה אלא אם יהיה נוח להפקה ליצור מצב כזה.

webguy

New member
אתם בטוחים שגב לא ...../images/Emo34.gif?

למה ,אפילו הצנון כבר הגיע לשיא ..

noaxxx

New member
קרן חושבת שההתנהגות של גב מוזרה=

איך יכול להיות שהוא לא רוצה אותי?

niva99

New member
כאילו שכולם חייבים להמשך אליה ...

הבחורה חיה בסרט.

KEEK

Member
הכניסו רווק שמנותק מינית

אפשר להכריז כבר באופן רישמי על הריאליטי הזה ככישלון מוחלט. רווק שמנותק מינית.. נו באמת בשביל מה הוא נכנס לקיים שיחות נפש ולשחק סנוקר?!

Klayhamn

New member
כמובן

הם פנו אליו, לא הוא פנה אליהם.... אמרו לו: "רוצה מלא כסף והזדמנות לזכות בעוד יותר כסף?" הוא חשב קצת ואמר: "אוקיי". אז כן, מבחינתו - הוא ישחק סנוקר ויבזבז את הזמן שלו שם על כלום מה איכפת לו? גם הוא, כמו איתן, פשוט לא דופק חשבון לתכנית, לפורמט או אפילו לבנות ששם

קשקשה9

New member
הוא לא מנותק מינית!!! הסברתי למעלה

גב לעולם לא יחשוף את קלפיו וכל מה שהוא אומר זה כדי לבלבל את האוייב ואולי גם (מעט)אותנו

Klayhamn

New member
נחיה ונראה ../images/Emo9.gif

עשיתם ממנו ממש סוכן מוסד
לי אישית יש תחושה שהוא פחות מתוחכם ממה שאתם חושבים

קשקשה9

New member
לא הוא לא סוכן מוסד אבל

אין לי ספק שהוא נכנס עם קלף מההפקה ושאחרי הישרדות(שאגב לא ראיתי) הוא נהייה "רעב" לכסף והבחור שחקן בכל רמ"ח אבריו

דקל69

New member
זה לא קשור לתחכום, הוא מאוד מדוד ומאוד

מחושב. תוסיף את הבקורת שהוא משמיע כל פעם מחדש על גזילת הנצחון מימנו בהשרדות ותגיע למסקנה שמבחינתו הוא יעשה את הצעד המתבקש ויחבור רק לבחורה שאיתה יוכל לגרוף את המליון, שום אופציה אחרת לא קיימת בפניו מבחינתו.

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

גם את שמת לב שהוא לא מפסיק להתבכיין על ההפסד? הוא ממש לא עבר את השלב הזה וכן אני מסכים, הוא מאוד מחושב וכל צעד שלו נמדד היטב. אני רואה את אותו גב של השרדות הוא ממש לא עושה את ההפרדה אין בו שום דבר שמשדר רומנטיות או זוגיות.. הוא ממש לא קשור לפורמט הזה. מבחינתו הוא בא לשם רק כדי לקחת את המיליון שהיה מגיע לו עוד מהשרדות.

למעלה