יום ראשון יום המזל

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום ראשון יום המזל../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

אני עדיין בשוק מזה שזכיתי ושאלתי הרגע את חברה שלי אם בא לה לבוא ובא לה.. אבל אנחנו לא יודעות איך להגיע לשם בכלל.... אני בשוקקקקקקקקקקקקק ויליאם
בכל מקרה.. היום הייתה מתכונת באזרחות היה קשה רצח.. נכשלתי בדוק.. ועכשיו אני בבית מסתכלת שוב ושוב על הודעת הזכייה
מחר שיעור נהיגה מס'5 חעחעחע איך הלך לכן היום? שאלה יומית איזה מאכל גורמה אתן מכירות.? XDD קוויאר? חחחחחח סתם הפלצתי שאלה

sweet shir

New member
מבואסת :/

במתכונת באנגלית לא ראיתי את העמ' האחרון של הליסנינג ורק בשניה האחרונה ראיתי אותו וזה היה אחרי שכבר שמעו פעמיים X: ושאלה אחת טעיתי בדוק. אופפפפפפפפפ =/

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo173.gif../images/Emo24.gif לא נורא זה ממש לא הרבה

כאילו שאלה אחת ובליסנינג, וכל השאר הלך סבבה לא? אז יהיה בסדר!

sweet shir

New member
אז זהו, שאני בד"כ טועה בשאלות ששוות 10 נק' ><

אז אם טעיתי גם בליסנינג וגם שם זה כבר 15 לפחות! אני פשוט מתפללת שצדקתי בכל השאר ;;

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואו >:

רציני בעסה לונורא בקטנה, את חכמה את תצליחי בבגרות ^__^"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא רק ציון המתכונת קובע

הם עושים חישוב של הציונים מכל השנה.. אבל המתכונת היא קצת יותר חשובה..

sweet shir

New member
כן, לזה התכוונתי, שהמתכונת תוריד לי את הציון

מגן בהרבה, וזה סתם חבל כי כולם מקבלים בזה 100 X:

Bleed for Me

New member
וויליאם!../images/Emo99.gif

איזה מגניב שהוא בארץ לקדם את הסרט שלו! חבל שלא הביא את בן (כאספיאן) איתו

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום מעפפפפפן כ"כ .

אני מתה על ימי ראשון , אבל לא על זה . טחח חרא יייייום . : \

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלהלה יום ראשון

טוב נמ, היה די משעמם בהתחשב בעובדה שבנאו לבצפר לשעתיים, עשיתי מבחנים ועפנו ליום מדעים מעפן בהנדסאים עם מורה זונה ששמה ת'מכנסיים במצח כמעט. כוס אימא שלה המניאקית לא נתנה לצאת לשתות והיה חם כמעט התעלפתי#%@$# מוד'טה עליה. נמנמ איזה מאכל גורמה? בהתחשב בעובדה שאבא שלי שף, אני מכירה מעט מאוד מאכלי גורמהXDDD אולי בכלל לא

sweet shir

New member
חחח אריאל בפעם הבאה שאני באה אליך אני מצפה

לסעודה XDDDDDDDDD מה זה אבא שף וכלום? לא! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~חוצפנית~

גרבע

New member
חח =] מזליסטית! ../images/Emo105.gif

סתם יום מעפן
עשינו כל היום חזרות לטקס 0_0 וביטלו לנו בחן בערבית
לא משהו מיוחד ..כל היום עבר ממש מהר והבאתי מחברה שלי ספר שקוראים לו הסוד כל כך מגניב.זה כזה -מה הסוד של המוח שלכם?! אני כל כך הולכת לקרוא אותו XD חח המורה שלי מחופשת לתינוק XD

just orr

New member
חחח וואי איזה כיפלך מיקי ../images/Emo6.gif

תהני D: בעעעע יום משעמם ביולוגיה- היא נתנה לנו ללמוד להיסטוריה DD: מבחן/בוחן בהיסטוריה מתמטיקה- המורה הלכה הבייתה O______O פסיכו'- סרט מוזר על חיי הלילה בת"א או משו >< שיאו אני ממש רוצה לשמוע את הסינגל כברררררר אבל מה זה על חשבון האוס?!?!?!!?!?!?!? אוף. -_____-

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif יווווו איזה כיף לך !! :)

יו אר סו לאקי
הוא ממש ממש חמוד
טוב אז הראשון שלי לא מיוחד [כרגיל ... ] כעסו עליי [שוב] שלא אכלתי צהריים אבל חפיף ..זה יעבור להורים שלי שאר היום היה רגיל .. :) יש לי שאלונת קטנה
אני רוצה לכתוב ציטוט מראיון של מקפליי , מצחיק כזה ואני לא יודעת מאיפה להשיג .. יש ראיונות כתובים שאפשר להעתיק מהר או שאני צריכה לכתוב מהקשבה לראיונות ? כי אם זה מהקשבה אז אני לא אצליח
אז אם מישהי יודעת על מאיפה אפשר להשיג אני אשמח לדעת או אם יש למישהי כבר ציטוט אני אשמח לעזרה
^^ ו.. השאלה היומית שניצל וצ'יפס ! D:
סתם חחח לא יודעת

למעלה