../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סיימתי לימודים רשמית!~@#$%^&*^)%
טקסיום!!!!!!@#$%^&*)_()*O)&^*%^&$Q%^!#$%!^IJYH קמתי ב7 כדי להחליק את שיערי המכוער מה שהחזיק ביוד קלחצי שעה מהרגע שסיימתי, התכוננתי וב9 כבר הייתי מחוץ לבית. נפגשתי עם חברים כדי שניסע ביחד באוטובוס ל'בית יד לבנים' - תיאטרון בחולון, מה שהתברר בסוף כנסיעה של כמעט כל מי שמשתתף בטקס. הגענו לשם קצת לפני 10 והתחלנו להתארגן בחדי הלבשה וזה, הרגשנו אומנים ליום אחד
עשינו העמדות לכל השירים והסצנות לבדיקת סאונד ותאורה ואחרי זה הייתה גנרלית עד 16:00, נסעתי הישר למספרה לעשות פן שהיה נראה ממש טוב גם למשך חצי שעה ובדיוק כשהגענו בחזרה לתאטרון הוא נהרס ><" ככה שיערתי המכוער עובד
מ-18:30 עד 20:00 עמדנו בחוץ לחכות להורים כל השכבה+שיחת עידוד עם הבמאי. נכנסנו לטקס עם "בת 60" המחודש כל השכבה בתוך הקהל עם דגלי ישראל והתיישבנו בקהל לטקס הרשמי ~קבלתי תעודת הצטיינות |מתלהב|~ עם כל מיני דברים משעממים, עד שנציג השכבה עלה והקריא נאום+סרטון עם תמונות של השכבה ופשוט בכיתי נהרות!! לא יכולתי להפסיק לבכות! היה כ"כ מרגש
אחרי זה היה הקטע האומנותי של כל השירים והסצנות וסף ההתרגשות היה גבוה מתמיד. לא הכל עבר חלק אבל העיקר צחקו קצת בסצנה שלי :> ~עשיתי ערסית והלבוש היה מעולה!~ הביאו לנו כובעי Graduation (
) ואחרי השיר "דרך ארוכה" זרקנו אותם באוויר והיה אחד הרגעים המרגשים בחיי. אחרי התארגנות קצרה נסענו למועדון בחולון כל השכבה והייתי בבית ב5. אני לא מאמינה שזה נגמר.
וסלחו לי על החפירה
~אם מישהי קראה
~