יום ראשון יום המזל

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifיום ראשון יום שעמום :(

כרגיל, משעמם. אני מזה חופרת על הDVD של מק :| אני חייבת להפסיקXD לא רוצה להתמכר[או שכן?
]. הדבר היחיד ששימח אותי אותי היום זאתי העובדה שאני טסה עוד חודש לאנגליה |: וכמובן גם להופעה של מקפליי O: אני מתרגשת
ולשאלה- אני מתההההה על נאפיס O: ורק שהולכים לנאפיס אני אוכלת נאפיס ואנחנו הולכים פעם ב... אז זה קצת מבאס, אבל עדיין ^^.

m o r 1 0 2

New member
מיקיי../images/Emo24.gifמזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף לך
*מקנאה* @#$%^&*) יום משעמם כרגילXD חזרות למסיבת סיום
ראיתי אתמול את הסרט "שייקספיר מאוהב"
גאד,איזה סרט מדהים
#$%^&*&^ היתאהבתי
וסיימתי לראות את העונה ה-2 של "שנות ה-70"XDDDD קלסו:"רד,הבאתי לך חמישיה"
חח מה עם השישיXD לורי:תפסתי אותך על חם עם המורה(לא זוכרת ת'שם) אריק:ללורי יש זנב מלידה
הייד&פז:מהה????
המומיםXD לורי:אריק,אני שונאת אותך
XD http://www.that70sshow.comהלינק| חח כנסו,זה ממש מצחיקXD חח זה היה סצינה מעולה
סורי,אריק חסר
באלי לעשות ספיישל
וראיתי פרויקט מסלול,רמי מעולה
חח ירושלמי
שמלה מהממת הוא עיצב
היתמכרתי לפוקרXDD חח זה ממש כיף
יש לנו כזה חב'רה לפוקר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סיימתי לימודים רשמית!~@#$%^&*^)%

טקסיום!!!!!!@#$%^&*)_()*O)&^*%^&$Q%^!#$%!^IJYH קמתי ב7 כדי להחליק את שיערי המכוער מה שהחזיק ביוד קלחצי שעה מהרגע שסיימתי, התכוננתי וב9 כבר הייתי מחוץ לבית. נפגשתי עם חברים כדי שניסע ביחד באוטובוס ל'בית יד לבנים' - תיאטרון בחולון, מה שהתברר בסוף כנסיעה של כמעט כל מי שמשתתף בטקס. הגענו לשם קצת לפני 10 והתחלנו להתארגן בחדי הלבשה וזה, הרגשנו אומנים ליום אחד
עשינו העמדות לכל השירים והסצנות לבדיקת סאונד ותאורה ואחרי זה הייתה גנרלית עד 16:00, נסעתי הישר למספרה לעשות פן שהיה נראה ממש טוב גם למשך חצי שעה ובדיוק כשהגענו בחזרה לתאטרון הוא נהרס ><" ככה שיערתי המכוער עובד
מ-18:30 עד 20:00 עמדנו בחוץ לחכות להורים כל השכבה+שיחת עידוד עם הבמאי. נכנסנו לטקס עם "בת 60" המחודש כל השכבה בתוך הקהל עם דגלי ישראל והתיישבנו בקהל לטקס הרשמי ~קבלתי תעודת הצטיינות |מתלהב|~ עם כל מיני דברים משעממים, עד שנציג השכבה עלה והקריא נאום+סרטון עם תמונות של השכבה ופשוט בכיתי נהרות!! לא יכולתי להפסיק לבכות! היה כ"כ מרגש
אחרי זה היה הקטע האומנותי של כל השירים והסצנות וסף ההתרגשות היה גבוה מתמיד. לא הכל עבר חלק אבל העיקר צחקו קצת בסצנה שלי :> ~עשיתי ערסית והלבוש היה מעולה!~ הביאו לנו כובעי Graduation (
) ואחרי השיר "דרך ארוכה" זרקנו אותם באוויר והיה אחד הרגעים המרגשים בחיי. אחרי התארגנות קצרה נסענו למועדון בחולון כל השכבה והייתי בבית ב5. אני לא מאמינה שזה נגמר.
וסלחו לי על החפירה
~אם מישהי קראה
~

sweet shir

New member
וואי, לסיים י"ב זה כ"כ עצוב :(

~שיר, את לא מעודדת!~ וואי חח טקס סיום י"ב זה אחת ה-חוויות.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אכן דפנטלי ../images/Emo10.gif

עכשיו אני עוד יראה ילדים כי יש בגרויות וזה. כשנקבל תעודות+ספר ותמונת מחזור זה ייקלט ויהיה בלתי נתפס. אני כ"כ הולכת להיכנס לדכאונות.

white in Angel

New member
למה את פונה לעצמך בגוף שלישי??

אני לא טועה נכון???? [אני לא מקשיבה בשיעורי לשון]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אראה** אני לא עושה לרוב טעויות

בלשון. אני דווקא מאלה שמתקנים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לי עוד המווווון זמן לזה ../images/Emo3.gif

כולם כזה מתגייסים עוד חודש-חודשיים רק אני מרגישה שזה כ"כ רחוק. לא מחכה לזה בכלל.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני בפרוייקט רקיע, אז אני מתחילה

ללמוד במרץ 2009 אלקטרוניקה ויוצאת עם תואר הנדסאית ומתגייסת במאי 2010 לחיל חימוש בתפקיד שמתאים למה שלמדתי עם יכולת לקבע.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifאווו את לומדת י'ג י'ד? מגניב!

גם אח שלי היה בזה.. הוא התגייס לא מזמן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif משהו כזה..רק שאני יוצאת משם עם

תואר הנדסאית ועוסקת בזה בשירות שלי.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifכמו אח שלי... רק בלי התואר, אני חושבת.

ואת יודעת איפה תלכי ללמוד?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מכללת שנקר.. ../images/Emo3.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נמ, רמת-גן נראלי.. ../images/Emo122.gif חחחח

אני רק יודעת שזה לא רחוק במיוחד ונסיעה של קו אחד ><" העיקר שיהיה קל ולא יבקשו ממני לעשות קבע.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif **שיערי ><"

הייתי חייבת.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מזלטוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif

(זה לא יומולדת אבל אני אוהבת אותה XD) את? ערסית?
וואי ועוד לא יצא לנו לדבר נורמלי במסן XD כתבי לי אם יוצא לך ^^

למעלה