יום ראשון יום המזל

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח כן, עם כל הצניעות שבי, אני

שחקנית די טובה ><" וקבלתי הרבה מחמאות. דודה שלי צילמה אותי במצלמה שלה אז בהזמנות אני אעלה לפה תמונות משם. זה היה כזה מוקצן לטובה DD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאעעאא מזל טובבב

עוד מעט טקס הסיום שלי
אני שמחה שנהנת
וואי איך הייתי רוצה לראות אותך עושה ערסית
יו יא מעתיקנים גם אצלנו יש כאלה דברים.. כאלה שהם ערסים וחנונים וזה חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח בכל טקס סיום יש את זה!

זה פשוט דורש! הטקסיום שלנו היה עם סיפורים מהתנ"ך אבל זה כאילו מותאם לימינו אנו. אני עשיתי את משפט שלמה - 2 ערסיות רבות במקום על התינוק על החבר שלהם - דודו. ושלמה לא עושה את המשפט אלא בת-שבע והיא גם ערסית כזאת. אין לי סרטונים של הסצנה אבל תלמיד של מגמת תקשרות מ-י"א צילם את זה אז אולי יביאו לנו עותק של זה, בנתיים שמתי תמונה מהסצנה בהתפקדות החודשית. אבל לכם יש גם נשף
זה לא פיירררר
תהני.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג חחחחחח

"2 ערסיות רבות במקום על התינוק על החבר שלהם - דודו."
נקרעתייייייי XDDDDDDDD טוב לפחות שהן יודעות מי האבא אה חחחחחחח אין לכם נשף?? למה?? חבל שזה לא נשפים כמו בארה"ב... חלוםםםם חחחח כאילו אצלנו בארץ זה בטח סתם כזה.. ואחרי זה יש אפטרנשף וגם יש לנו אפטר טקס.. של הסיום שהוא ב-15 ליוני נדמה לי חח וואי זה הולך להיות מצחיק אנחנו עושים גם כאילו השרדות עם מורים מביצפר שלנו.. יעני התלמידים מתחפשים למורים ואחת מהבנות אמרה לנו מה היא עושה וזה קורע! XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כי זה המון כסף וילדים לא מוכנים

לשלם לבצפר ואחרי זה עוד להוסיף לשמלות/טוקסידו והסעות. רצינו להוסיף חיקויי מורים אבל המורים לא אישרו לנו
אז היה לנו רק את הטקס והמסיבה שאח"כ ובזה זה נגמר.
יש לנו מסיבת בריכה ב-19 לחודש שכל השכבה תהיה ליומולדת של ידיד שיהיה כמו מסיבת סיום שכזו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאצלנו הוסיפו את התשלום

על הנשף יעני בתחילת הלימודים כאילו ז הכל ביחד ויצא סבבה.. וכן שמלה זה יקר אבל יש שמלות יפות גם ב-200 שקל חח והסעות... הורים? חח אצלנו זה פה ממש בחיפה.. מסיבת בריכה

just orr

New member
וואי נשמע ממש כיף חח D:

[היום הזה. אני חולה על הכנות למופעים וכאלה חח] אין לי מושג איך זה לסיים בצפר. אני משערת שזה עצוב >< אבל היי, מזל טוב!! DDDDDDDDD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח תודה ../images/Emo9.gif

היה מרגש, מלחיץ, עצוב ומוזר. חוויה חד-פעמית שקשה לתאר, תדעי איך זה עוד שנתיים [?] חחחחח

למעלה